×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek extra erős rezgések

21 Termék

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

    47 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Vini

    Irányítsák Önt a Magic Motion alkalmazásunkkal, bárhol is legyen.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    A Golden Boy 2.0 egy golyós vibrátor, amely a játékidőt aranyként fogja ragyogni! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezet számára.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Royals The Dutchess Thumping Purple

    A Dutchess Vibrator egy csodálatos játék erőteljes motorral és lüktető mozgással.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Pink Lady 2.0 Bullet Vibrator Rose Gold

    Pink Lady az a barát, akit minden nő szeretne! Ez az újratölthető vibrátor erőteljes motorral rendelkezik, amely 10 rezgési módot biztosít. A golyós vibrátornak kúpos hegye van, amely kényelmes behelyezést biztosít. Újratölthető akkumulátora kevesebb hulladékot termel, ami azt jelenti, hogy élvezete jobb a környezetnek.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Flex White

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Készüljön fel egy robbantásra a Mach 2 ' Renegade erőteljes stimulátorával, amelyet arra terveztek, hogy pontosan masszírozza a prosztatát, és elképesztő eredményeket érjen el. Szép és stílusos kialakítású, puha, rugalmas szilikonból készült, és ultra-meghajtó motor hajtja a maximális teljesítmény érdekében. USB töltőkábel és vezeték nélküli távirányító mellékelve. Vízálló.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Legend Massager - Masszázsfej Lila

    A Legend egy masszírozó hihetelen stimulációs teljesítménnyel megáldva. A puha tapintásnak, elegáns dizájnnak, sima fogantyúnak és enyhén rugalmas, határozott fejrésznek hála mindent átfogó öröm a használata.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Triple Vibrator 556947 Purple

    Háromszoros stimuláció extra erős rezgésekkel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Massager

    Pároljon szerelmével a zuhany alatt, vagy masszírozza meg a fájó izmokat – a sokoldalú Hype Massager minden igényét kielégíti. Az ultra-plüss szilikon test, a rugalmas fej és a 10 vibrációs funkció biztosan a játékos élvezet érzését keltik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Mindig többre vágyik?... Az Intensity Plug nem fog csalódást okozni. A könnyű behelyezésre tervezett Intensity dugó könnyedén megközelíti az anális játékot. A testbarát, rugalmas anyag ergonómikus kialakításának köszönhetően édes rezgéseket biztosít – így tökéletes csatlakozó az újoncok és a profik számára egyaránt.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Hype Wand

    Élvezze a rugalmas örömet, és hagyja, hogy a sokoldalú Hype Wand minden igényt kielégítsen. A rugalmas test, a íves kialakítás és a 10 vibrációs funkció minden bizonnyal ugratni és tetszeni fog, ahogy tetszik. Ez a nagy teljesítményű masszírozó hajlékony nyakkal és széles fejjel rendelkezik, így könnyedén v​e​s​t​i​b​u​l​u​m irányíthatja az érzést. A rugalmas tengely belsejében található intenzív motor intenzív vibrációt ad a játékosan erőteljes stimuláció érdekében.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Flex Black

    A 3 teljesítménymotorral a Double Flex egyenlő, stimuláló figyelmet fordít a G-pontra, a csiklóra és a külső szeméremajkakra. A szilikon flex technológiának köszönhetően a készülék különösen kényelmes - miközben az alkalmazáson keresztül izgalmas rezgéseket biztosít.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROLš technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Beginner Szilikon Pénisz Izgató úgy lett megtervezve, hogy a petyhüdtből pillanatok alatt elvigye az ernyedt állapotba azáltal, hogy az egész fejet erős vibrációval szorosan körülveszi. A jól elhelyezett belső motorral 10 vibrációs minta veszi körül az érzékenay péniszfejet az elképesztő önkielégítés érdekében. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Double Dipper

    ÁLOMJÁTÉKOK DUPLA BÚVÁR

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Booty Pleaser Black

    Ezt a Booty Pleaser-t anális és prosztata stimulációra tervezték. A hím „zsákmány” leghosszabb vége esetén a legrövidebb vége stimulálja a gátot. A játék más módon is használható. Nők számára anális vibrátorként is használható, ilyenkor a rövid vége stimulálja a szeméremajkakat. A Booty Pleaser hüvelyvibrátorként használható csiklóstimulációval.

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Game Changer Black

    A Satisfyer Game Changer kielégítő és érzéki anális stimulációt biztosít kúpos hegyével és gömbölyded formájával. Az anális vibrátor a széles talpán található intuitív vezérlőpanelen keresztül vezérelhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys The Candy Shop Sweet Apple

    A Dream Toys Candy Shop kollekciója lágy pasztell színeivel és sima formáival azonnal felkelti a figyelmet. A Candy Shop kollekció minden játékának más pasztell színű és hozzáillő neve van.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Fedezze fel vad oldalát a Loveline Dual Motor Silicone újratölthető, G-pont nyúl vibrátorral. Ezt az egyedülálló formájú vibrátort a végső kielégülésre tervezték!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration

    Az elegáns fekete férfias dizájn a maszturbátort a modern srácok diszkrét játszótársává teszi. Ergonómikus ívei tökéletesen érzik magukat a kézben, így kényelmesen működtetheti a gombokat a hüvelykujjával, míg az alsó dudor a tenyerében fészkel, az ujjak pedig az oldalsó barázdákban találnak jó tartást. Az újratölthető elemeknek köszönhetően a játék nem csak neked tesz jót, hanem a környezetnek is. Ha játszótársadnak több lére van szüksége, egyszerűen feltöltheted a mellékelt mágneses USB-kábellel.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

21 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.