×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fém

1 - 32 termék, Összesen:62

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock - felcsatolható pénisz 15cm Testszínű

    Mikor számít a méret, a King Cock-ra mindig számíthatsz! Ha olyan felcsatolható dildót szeretnél,mely teljesen úgy néz ki, és olyan érzést ad, mint az igazi, a King Cock Strap-On heveder pontosan az, amit keresel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Ez a Master Series Interlace Ágyrögzítő Készlet elég sokoldalú ahhoz, hogy minden elképzelhető módon rögzítse őket. A készlet nyolc érintkezési pontot tartalmaz, amelyek biztosan illeszkednek bármilyen méretű matrachoz. A négy levehető boka- és csuklómandzsetta neoprénből készült, hogy biztosítsa kényelmét, és mégis tetszés szerint visszafogható legyen. Mindegyik mandzsetta állítható, és tépőzárral készül a gyors kioldás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    A Mister B Hardware Acél Jégzár Kicsi egy szórakoztató és perverz új játék bárki számára, aki szereti a BDSM-et. Ez a zár egyedülálló funkcióval rendelkezik, és nagyszerű, új játékmódot teremt a subával! Töltsd meg vízzel, fagyaszd le, akaszd be a korlátodba, és a tengeralattjáró nem tud kiszabadulni, amíg a jég el nem olvad! Az időalapú kínzás! Biztosan jó móka lesz mindkettőtöknek!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Metal Worx Cock Cage - Erényöv

    Adjon teljesen új jelentést a "nemesfémeknek" ezzel a luxus, csúcskategóriás fém farokkalitkával. Kiváló minőségű acélból öntve és kézzel tökéletesre csiszolva, egyenlő arányban hozzájárul a művészethez és az örömhöz.

    36 900 Ft

    23 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 9" Cock - felcsatolható pénisz 23cm Testszínű

    Ha felcsatolható eszközt szeretnél,mely teljesen úgy néz ki, és olyan érzést ad, mint az igazi, a King Cock Strap-On heveder pontosan az, amit keresel!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Plunging Pete e-stim Corona Strap

    24 karátos arannyal bevont húgycső kényeztető kétoldalt két arany golyóval. A Plunging Pete kívülről és belülről egyaránt serkenti a makkot.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 10 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket talál egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado All-over Chain

    Kéz, boka és nyak bilincsek lánccal. Állítható méret.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondázs készlet

    Minden, amire szüksége van a test teljeskörű korlátozásához! A "Bed Restraint Kit" szakszerűen alakítja át ágyát a rabság játszóterévé - akár otthon, akár egy szemérmetlen hétvégén valahol a messzi távolban.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Prêt-à-porter

    A luxus új szintje – valódi bőrrel és valódi nemesfémmel

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    További részletek a termékről hamarosan.

    63 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Secret Pleasure Chest Pink Passion

    Kényeztesse magát és partnerét ezzel az izgalmas BDSM készlettel. Ebben a 11 részes készletben különféle bondage és S&M termékeket találsz egy izgalmas éjszakához a hálószobában. Ez a készlet kiválóan alkalmas azoknak a pároknak, akik érdeklődnek a BDSM iránt, de még nincs sok tapasztalatuk vele. A doboz egy golyós gegből, bilincsből, bokabilincsből, szemmaszkból, korbácsolóból, csiklandozóból, mellbimbóbilincsből, kötélből (5 méter) és nyakörvből áll. A bilincsek, a bokabilincsek, a gallér és a golyós kapocs állítható.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Hegar Sound Set -Acél dilatátor szett 8 db

    A Hegar húgycső tágító szett prémium minőségű gyűjtemény, amely különféle érzeteket képes előidézni.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Rosebud Urethral Sounds -Acél dilatátor szett 8 db

    A Rosebud Urethral Sounds húgycső tágító szett egy gyönyörű gyűjtemény, amelyet húgycső stimulációra terveztek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Black

    A Double Love luxus páros vibrátorunk izgalmas puha szilikont és kiváló minőségű nemesfémet tartalmaz. A kényelmes vezeték nélküli távirányítóval és a csúcstechnológiás alkalmazásunkkal duplán párosítva hosszú távú játék lehetséges, a lehetőségek pedig végtelenek!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium erotikus játékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Empress segítségével. A Her Royal Harness™ dizájnú vegán bőr, gyorscsatos derékrész és a plüss bársony bélés biztosítják a kényelem tökéletes irányítását.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher 60mm

    A Kiotos Steel termékek anyaga 100%-ban rozsdamentes acél, amely révén ezek a legjobb minőségű acél termékek a mai piacon.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Pumpáld fel! Ezt a felfújható vortex anális dugót nagyon egyszerű használni, és öröm behelyezni.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Whip 2040328

    Ostor széles bőr pántokkal és rozsdamentes acélból készült fogantyúval, melynek a végén praktikus hurok helyezkedik el. Fekete / ezüst színben. Teljes hossza kb. 73 cm.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Készüljön fel a kényeztető élvezetekre és a prémium szondajátékra, amely valóban a királyi élethez illik a The Regal™ Queennel. A Her Royal Harness™ fényűző hám a teljesítmény és a kényelem érdekében fűzőszerű csipkekialakítással, plüss bársonyos béléssel és állítható csattal rendelkezik. A merész, lépés nélküli kialakítás még a legdominánsabbakat is megnyeri a diszkrét pattintással, amely bármilyen méretű szondagyűrűhöz illeszkedik.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tailz Devil Tail Anal Plug & Horns Set

    Változtassa meg mózesi ördögi fantáziáit ezzel a démoni játékkészlettel! Váltsa át magát a legdögösebb démonná a hálószobában a hosszú démonfarkú dugóval és a perverz ördögszarv fejpánttal! Ezt a bűnösen szexi párost szerepjátékra tervezték – kombinálja szexi fehérneművel, színes kontaktusokkal és az Ön által választott korlátokkal, hogy jól érezze magát.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Mellbimbó húzó

    A Kiotos termékei kizárólag a legkíválóbb minőségű rozsdamentes acélból készültek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan egy vaginálisan és análisan is használható szonda Különösen nagy acél érintkezőfelületének köszönhetően az elektromos impulzusok teljesen egyenletesen kerülnek eloszlásra.

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Vibrating Sound 16cm

    A Mister B vibráló húgycsőhangok nagyszerű módja annak, hogy hangjátékát a következő szintre emelje. Ez az extra hosszú, vibráló pálca tökéletes azok számára, akiknek szükségük van erre az extra lökésre. A legvastagabb részén 7 mm-es átmérőjű, tehát nem újoncoknak való, de kiváló azoknak, akik már szeretik a fémpálcás hangzást. Erős és intenzív lesz, és minden bizonnyal jó alkalom a perverz hangadók számára. Ideális azoknak a felhasználóknak, akik intenzitásra vágynak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:62

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.