×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek férfiaknak luxus

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Girls Autumn Falls Cream

    Az Autumn Fall Lady Fleshlight minden, amit csak elvárhat ettől a Puerto Ricó-i pornósztártól. Csúsztassa a farkát gyönyörű, lebarnult ajkai közé, és azonnal találkozni fog a sokféle lenyűgöző textúrával, sűrű élvezeti dudorral és gofriszerű keresztráccsal a szaggatottan feszes hullámokon keresztül. Végre itt a lehetőség, hogy krémesítse ennek a Latina hercegnőnek a punciját.

    47 900 Ft

    28 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    A SVAKOM Vick távirányítós, kettős motoros prosztata masszírozó vibrátor egy erős és fényűző masszírozó, amelyet kifejezetten párok számára terveztek. A két különálló erős motor belső és külső intenzív stimulációt biztosít. Tökéletes masszírozó a G-ponthoz és a csiklóhoz, valamint tökéletes szöggel rendelkezik a prosztata stimulálásához.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxus dildo 31cm Fekete

    Ezt a robusztus, fekete Vac-U-Lock tartozék minden elvárásod felülmúlja! Teljesen élethű, durva erezetű, intenzív orgazmust ígérő pénisz, mely garantáltan nem fog csalódást okozni! Használd bármelyik Vac-U-Lock szettel! O-gyűrű kompatibilis. Ftalát-mentes bőrbarát anyagból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Black

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Girls Alina Lopez Rose

    Alina rózsája az a kibaszott virág, amelyre nem is tudtad, hogy szükséged van rá. Ez a textúra egy szűk belépési ponttal kezdődik, amely egy sor keskeny kamrába vezet, amelyek örömgyűrűkből, megfogó dudorokból és rendkívül szűk átjárókból állnak, amelyeket szakszerűen úgy terveztek, hogy minden egyes lökésnél finoman masszírozzák a farkat.

    47 900 Ft

    28 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY NOS Deep Sea Blue

    Ez az álom: te és a partnered egymás karjaiban, az örömök táplálják egymást. Szerezzen extra kemény erekciót, amely meghaladhatja az extra mérföldet, vagy érezze az élvezet borzongását a csiklón keresztül. Az izgalmak mindaddig jönnek, amíg egyszerre mindketten el nem érik azt a fajta orgazmust, amitől csillagokat láttok.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear The Curvey G-Spot Metal Dildo

    A Curvey egy csúcskategóriás prosztata vibrátor az Easytoys Sinner Gear Unbendable sorozatából. Ez a játék nikkelmentes fémből készült, így minden más szexjátéknál nehezebbnek és simábbnak tűnik. A fém vibrátor szára ívelt, és két lekerekített vége van. Mindegyik vége használható penetrációra és P-pont és G-pont stimulációra. A vibrátor bármilyen síkosítóval használható, és pillanatok alatt jól tisztítható. A játék gyönyörű tárolódobozban érkezik.

    44 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 18

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg masszázssortól a lélegzete is eláll.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Medium Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Black

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó ajtónak ezzel a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a tompadugónak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen belépés nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erős motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukba! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerjátékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Slimline Rabbit Vibrator

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és rabság-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Whip 2040328

    Ostor széles bőr pántokkal és rozsdamentes acélból készült fogantyúval, melynek a végén praktikus hurok helyezkedik el. Fekete / ezüst színben. Teljes hossza kb. 73 cm.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Geo Coral

    A matematika és a természet ihlette bonyolult részletek díszítik a TENGA GEO külsejét.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Tammy Vibrating Ring Violet

    Dupla Behatoló péniszgyűrűk kialakítása az Ön extrém öröméért

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sneaky Stainless Steel Butt Plug with Swarovski Crystal

    Ez a luxus csatlakozó kinyitja a hátsó ajtót az anális játék világába. A kúpos hegyet úgy tervezték, hogy könnyen behelyezhető legyen, és sima, varratmentes kialakítása simán becsúszik. A széles alap segítségével precízen szabályozhatja, hogy hol helyezkedjen el ez a dugó, az alapban található káprázatos Swarovski kristálykészlet pedig csillogó csillogást kölcsönöz az Ön kényelmének.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 86

    Az Icicle No. 86 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez az üvegpálca valósághű, kéjesen erezett fallikus dizájnnal és 2 hüvelykes (5,2 cm) alappal rendelkezik, amely tökéletes a markolathoz és a hevederhez.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Primo Heating Butt Plug Fekete

    A legújabb felemelegedő vibrátor a Svakom-tól, férfiaknak és nőknek egyaránt!  

    47 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Optimale Rechargeable Vibrating C-Ring

    Töltse fel szexuális életét! Az OptiMALE újratölthető Vibráló Péniszgyűrű 7 hatékony beállítással és számos tervezési funkcióval rendelkezik, amelyek optimalizálják és új szintre emelik a mókát a hálószobában.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    A Pussy & The Knight bemutatása. A Pussy & The Knight vibráló páros gyűrűt a párokat szem előtt tartva tervezték. Eltolja a párgyűrűt attól függően, hogy éppen milyen pozícióban van, hogy a játék mindig feldobja mind az ő, mind az övét. A Pussy & The Knight könnyű, és 10 különböző üzemmóddal rendelkezik, hogy mindenki igényeinek megfeleljen.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Pain Classic Designer Round Sparkling Handle Black

    A SPARKING POINTED HANDLE LEATHER FLOGGER a hagyományos és a golyós nyelű floggerek tökéletes kombinációja. A golyós fogantyús korbácsolók nagyszerűek azok számára, akik csuklóproblémákkal küzdenek, kis korbácsolási helyekkel küzdenek, vagy akik a lendületesebb korbácsolási stílust kedvelik. Valódi bőrből és fémből készült.

    74 900 Ft

    27 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Kiotos Steel Fancy Anal Plug

    Ennek a gyönyörű kiotos acél anális dugónak két előnye van. Használhatja két vagy 1 labdával. A középső golyót kicsavarhatja, így csak egy 25 mm-es golyó van a fényes fogantyúdon. Vagy használhatja két 25 mm-es és 30 mm-es golyóval is. Gyönyörű ékszer

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Black

    A Discover remekül kidolgozott, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy ingerelje arcát, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Discover Purple

    A Discover remekül ki lett dolgozva, hogy elvigye Önt egy csábító anális felfedezés útjára. A szilárd bársony tapintású alap mély, lüktető rezgéseket vált ki, hogy izgassa és ingerelje hátsóját, miközben teste megragadja a karcsú nyakat, így a kontúrozott nyél tökéletesen a helyére csúszik.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Pinwheel Set

    Ön egy igazi szélkerék szerelmes? Akkor ez a Pinwheel készlet abszolút kötelező darab!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bang! Remote Control 21X Vibrating Silicone Butt Plug Pink

    Adjon bársonyos megjelenést a hátsó bejáratnak a távirányítós szilikon dugóval! A klasszikus kúpos kialakítás megkönnyíti ennek a butt plug-nak a beillesztését, így kényelmes töltést tesz lehetővé, kényelmetlen behatolás nélkül. Ez a hagyományos formájú dugó erőteljes motorral rendelkezik, hogy vibráljon és zúgjon a lyukban! Kezdőknek és szakértőknek egyaránt kiváló, egyéni és partnerrel való játékhoz egyaránt.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Brace Ball Gag

    A Solid Bond Gag úgy van kialakítva, hogy ne mutasson kegyelmet!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zado Leather Gag - Pecek és dildó

    Állítható fekete valódi bőr öv belső szájpecekkel és külső gumi dildóval.

    31 900 Ft

    25 590 Ft

    Nincs készleten

1 - 32 termék, Összesen:35

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.