×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek férfiaknak

1 - 32 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Automatikus toló és forgó - A 7 erőteljes toló és forgó üzemmóddal rendelkező PLAOQUETH férfi maszturbátor csésze egy teljesen új maszturbációs élményt nyújt, közel a tényleges orális érzéshez, ahol hátradőlhet vagy lefekhet, hogy élvezze az észbontó élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    Nincs készleten

  • NU Sensuelle Andii Roller Motion Plug Violet

    Vannak a szokásos anális dugók, és van Andii, egy olyan dugó, amely egyedülállóan személyre szabott érzéki élményt nyújt a felhasználónak, mint senki más. Az S-Wave Plus motor által táplált Andii olyan erős, hogy képes önállóan táncolni. Míg az Andii vadságának nagy része a 4 sebességben és a 11 üzemmódban rejlik, a felhasználók felfedezhetik a dugó önállóan vezérelt görgős mozgás funkcióját - tökéletes a nehezen elérhető érzéki pontok ismételt eléréséhez.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Puppy Bone Necklace

    Ez a rozsdamentes acélból készült, teljesen állítható univerzális, csont alakú, díszes nyakörv egyedi kialakítású, lapát alakú láncszemekből készült, amelyek eltávolíthatók / hozzáadhatók a tökéletes méret kialakításához. Ez az univerzális acél nyakörv egy nagy O-gyűrűvel rendelkezik a közelebbi, miután a nyakra helyezték, rögzítse a linket kis gyűrűvel, ez az elem használható perverz játékként vagy ékszerként, hogy befejezze a szexi ruháját.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Vita Bullet Pink Watermelon

    Ismerje meg a Vita-t, egy egyedülálló pálcikahegyes golyót, amelynek lekerekített hegye tökéletes a pontosabb élvezet nyújtásához. Használja a Vitát a külső gyönyörpontok, például a csikló és a mellbimbók stimulálására. A pálcás hegyével és rugalmas nyakával a Vita minden testet és annak legerogénebb és legintimebb részeit körbe tudja és körbe is fogja "hajlítani". Varratmentes kialakításának köszönhetően a Vita mindenhol jól érezhető. Hagyja, hogy híres zörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzést nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Amour Bullet Emerald Green

    Ismerje meg az Amour-t, egy szív alakú csúcsgolyót, amely játékos, lobogó érzéseket nyújt. Az Amour lobogó hegye érzéki csiklandozó érzéssel rendelkezik, amely tökéletes az összes erogén zóna felfedezéséhez. Használja az Amour-t az összes gyönyörpont, például a csikló, a mellbimbók, a herék és a szeméremtest ingerlésére. A selymesen puha, testhezálló, orvosi minőségű szilikonból készült Amour kellemes tapintású. Hagyja, hogy híres dübörgő motorjaink mélyebbre hatoljanak testébe, gazdagabb, mélyebb érzéseket nyújtva.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Kombinál két fondorlatos módot a subs táskával való játékra! Használja a mellékelt imbuszkulcsot, hogy ezt a nagy teherbírású gyűrűt partnered herezacskójához rögzítse, és csatolja a mellékelt bokabilincset, hogy térdre kényszerítse őket, ahol a helyük van!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs CLONE DUO 2-pack Ballstretcher Black-Black

    Oxballs szereti a labdákat, ezek a második legkedvesebb részeink egy srácban. A labdafeszítők nagyot ütnek szóló JO-játék közben vagy kurvakodás közben. A szorítás érzése a zsákodon, a gumiszerű szilikon súlya, amely a diódon lóg, a nyújtás, a rángatás… megannyi jó érzés.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 83

    Az Icicle No. 83 célja, hogy tökéletes élményt nyújtson az egyéni szex során, vagy ossza meg partnerével egy fenséges szexuális kalandhoz! Ez a többfunkciós vibrációs üvegdugó érzéki kontúrú gyöngyökkel, kiszélesedő alappal a könnyű visszakereséshez, valamint vezeték nélküli távirányítóval rendelkezik, amellyel a keze ügyében – vagy még jobb, ha a partnere kezében – a vezérlés található! Kerékpározzon 10 egyedi vibrációs mintán az igazán intenzív, lepedőbe szorító orgazmusért!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    A Simul8 4 ponton nyújt élvezetet. A tengely csúcsán a stroker technológia a prosztata stimulálására szolgál, míg a rezgő alap a gátat stimulálja. Ezzel párhuzamosan a péniszgyűrű keményebbé teszi, míg a golyógyűrű hosszabb ideig tart. Ez a játék biztosítja, hogy mind a viselője, mind a partnere végső kielégülést kapjon.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Classic Cops Handcuffs

    Rendőrségi bilincs rozsdamentes fogantyúból.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Csak jó rezgések. A szabadalmaztatott Vac-U Plug a cserélhető tartozékokból, kábelkötegekből és tartozékokból álló Vac-U-Lock™ rendszer alapja, és most kapott egy jelentős frissítést. A 7 rezgő funkcióval és egy vezeték nélküli u​r​n​a távirányítóval rendelkező Vibrating Plug minden tartozékot erőteljes vibrátorrá alakít a még stimulálóbb, kielégítőbb Vac-U-Lock™ élmény érdekében. 

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Aneros Tempo Unisex Anal Stimulator

    Uniszex anális játék férfiaknak, nőknek és pároknak, egzotikus anyagból, rozsdamentes acélból. Egy pár forgatókönyv szerint, miközben egy nő viseli, a hím valóban érzi a körvonalait a hüvely falán keresztül! Hogyan mozgat meg a Tempo?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs SACKJACK Jack Off Sheath Hot Pink

    Átvettük a legkelendőbb SACKSLING dizájnunkat, és szuperhúsos rángatást készítettünk belőle... bemutatva a SACKJACK-t. A SACKJACK egy dupla golyós és rángatózós játék, amely a mi jellegzetes FLEX-TPR-ből készült, így rendkívül bolyhos és puha tapintású... tökéletesen illeszkedik a szeméthez, hogy úgy érezze, mintha a második bőrét rángatná le.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs AIRHOLE-1 Finned Buttplug Black

    Az AIRHOLE dugók simán puhák, „bordákkal”, amelyek lelapulnak, és teljesen más érzést nyújtanak… a bordák összenyomódnak, amikor az AIRHOLE-t becsúsztatja, majd kitágul, és a behelyezés után körbe-körbe mozog. Megvan a maga élete… teszi a dolgát – „mozog”, ahogy Ön mozog.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Triune Adjustable Darby Style Handcuffs

    Kösse meg partnerét, és éljen át izgalmas erotikus pillanatokat ezekkel a mandzsettákkal, amelyek csavaros kulccsal nyithatók és 5 különböző pozícióba pattinthatók

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Oval Spike Ball Stretcher

    Ha egy labdakínzást, labdafeszítőt és remekül kinéző kink játékot keres egyben, akkor megtalálta!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    A TENGA SVR sorozat új magasságokba emelése az SVR+! Az eredeti SVR sorozatnál 1,5-szer nagyobb teljesítménynek köszönhetően még erősebb érzéseket élvezhet a partnerek élvezetében. Tegye még intenzívebbé a szenvedélyes éjszakákat az SVR+ segítségével.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Végre, itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nemcsak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést. Ez a Pixey Aquawand fröccsenésálló, ami azt jelenti, hogy a csap alatt megtisztíthatja, de használhatja a zuhany alatt is. Nem javasoljuk, hogy játsszon vele a kádban.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The One-two Punch Prostate Vibe Black

    Soha nem volt ilyen jó az ütésekkel tekerni! A hagymás hegyének két oldalán található két dübörgő motorral ez a prosztatagyönyörködtető közvetlenül és mögötte is megérinti a P-pontot, és mennydörgő érzést kelt, ami intenzív felszabaduláshoz vezet. A sima, fényes fekete bevonat álomszerűen csúszik be a rengeteg síkosítóval, a távirányító pedig lehetővé teszi a kéz nélküli vagy partneres játékot, még a víz alatt is, mivel teljesen alámeríthető. Üsse ki magát az 1-2 orgazmussal, amit még soha nem tapasztaltál! ZT játéktisztítóval és forró vizes öblítővel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquawand White Edition

    Végül itt van a „Pixey Aquawand”. A Pixey márka fejlesztette ki. Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek, mint például a halk és erős motor, a rugalmas szilikon fej és természetesen a vízlepergető hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs bedugható kábel). Az Aquawand szinte teljes egészében szilikonból készült, nem csak a fej (átmérő 55 mm), hanem a fogantyú is szilikonból készült, ami még intenzívebbé teszi az érzéki érzést.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Ballstretcher Cage

    A golyók egy acélketrecben a rácsok mögött. Milyen szép látvány, de mi még szebb, ha a herezacskója. A közel 500 grammos súly intenzív érzése, amely a herezacskót húzza.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Az 1. vagy 2. számú péniszketrecben garázdálkodó szemtelen dögöknek megfelelő büntetésre van szüksége.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 77

    Ez a csodálatos Dildo BEAST a Kiotos Monstartól úgy néz ki, mint egy igazi szörnykakas, 3 színeffektussal. Ez a Dildo Beast elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek extra kellemes érzést keltenek, amikor behelyezik a hüvelybe vagy a seggedbe. A piros, arany és szürke színek gyönyörű keverékével ez a vibrátor 23,6 cm hosszú, átmérője 5,5 cm-től 6,5 cm-ig terjed.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Lila

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Pearly Pete Corona Strap

    Az összpontosítóknak: Pearly Pete-ünk három aranyozott golyóval rendelkezik, amelyek a pénisz hegyén átívelő ív mentén vannak elhelyezve, ahol a lüktető vagy bizsergő impulzusokat összpontosítják, és különösen intenzív elektromos stimulációt hoznak létre.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Silicone Noir Rocker Small Butt Plug

    Az ElectraStim Rocker Butt Plug valóban kéz nélküli használatra lett tervezve. Az egyedülálló ívelt Rocker alapok 2 mm-es bemeneteket tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik, hogy ráüljön, nyomkodja és csiszolja az e-stim Butt plug-ot használat közben.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectraStim Solid Metal Cock Ring Set 5 Sizes

    Javíthatja az orgazmusa intenzitását, és maximalizálhatja örömét, ha használja az ElectraRings péniszgyűrű készletünket. Ha két ilyen egypólusú péniszgyűrűt visel bárhol a szerszáma mentén, erőteljes összehúzódásokat és izgató bizsergéseket eredményezhet egész hosszában, kiegészítve a maszturbációt, az előjátékot és az orális szexet.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Crackstuffers Brad S Plus

    Ez a második méret a 7 méret közül Brad-től, a + méret a kicsi és közepes, közepes és nagy stb. között helyezkedik el. Ez a Crackstuffers műpénisz tapadókoronggal rendelkezik.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black S

    A Switch Plug-in Dildo kollekció kellemesen transzgresszív. Minimalista és rejtélyes, vonalai engedélyt adnak az új utak felfedezésére és a konformitással való szembeszegülésre.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Muscle Cock Sheath Smoke

    Ha szereti a hosszabbítókat, rohadtul imádni fogja az új Oxballs MUSCLE péniszhüvelyt. Már elérhető a mister B-nél. Ez a márka új péniszhüvely még lágyabb TPR-ből készült, és a többitől eltérően ezt úgy tervezték, hogy a farkadhoz formálódjon, és mély szívási érzést kelt (gondoljunk csak a szteroidok esetében a mély torokfájásra).

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Rezegjen egyként, és ossza meg az ultramély érzéseket a Deep Secret segítségével. Csak a merészek számára, ez a puha szilikon rezgő anális lánc távirányítóval van ellátva, amit a partner akár 10 méteres távolságból is aktiválhat... Kötelező darab azoknak, akik meg merik feszegetni a vágy határait.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:99

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.