×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek fűtött

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Bőrbarát szilikon vízálló csendes nyúl. Újratölthető vibrációs és tolóerős masszírozó fűtő funkcióval.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Akárcsak egy meleg ölelés!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Ezt az anális vibrátort és a G-pont/klitorisz stimulátort nők és férfiak egyaránt használhatják. A férfiak análisan használhatják a vibrátort a prosztata stimulálására. A nők kétféleképpen használhatják a Jambát: G-pont és csikló stimulátorként a vibrátor vaginális használatával, vagy anális vibrátorként.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Három olyan funkció, amelyről nem szeretne lemaradni!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Fedezze fel és élvezze kedvenc érzéseit a Drift segítségével. A megfelelő helyeken ívelt Drift szögletes formája úgy van kialakítva, hogy minden megfelelő helyet elérjen – belül és kívül. A kontúrozott fej megemelt stimulációs ponttal rendelkezik, hogy még jobban érezze magát minden egyes erogén zónájával szemben. A mély dübörgéstől kezdve az intenzív rezgésekig a Drift még a testhőmérsékletre is felmelegszik egyetlen gombnyomással, hogy valóban buja érzékelési élményt nyújtson.

    89 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    A férfi maszturbátorok számára csak a textúra számít. Ez hajtja Devent. Nagyon biztonságos szilikagélből és ABS anyagból készült, mely kényelmes és környezetbarát. Igény szerint 6 frekvenciájú rezgésmód választható. Az évszaknak megfelelően különböző fűtési módokat választhat. Az IPX6 vízálló fokozat könnyen használható és tisztítható. A több mint 60 perces akkumulátor-élettartamnak köszönhetően sokáig élvezheti.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Clit Pink

    SECRET CLIT, egy újfajta G-pont stimulátor, amely a csiklóját és a gátat is stimulálja!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    A Nereos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel, teljesen stílusosan a Goddess Collection többi játékával. Az elegáns vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor puha hegyű, és selymes tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Semmi sem annyira erotikus, mint a prosztata és a pénisz egyidejű stimulációja, és ez a játék ezt a rendkívüli kombinációt biztosítja erőteljes rezgéssel és hővel! A rugalmas szilikon szár úgy van kialakítva, hogy a prosztata felé íveljen egy fűtött hegyével, amely káprázatos módon masszírozza a P-pontot, míg a texturált péniszgyűrű saját rezgéseivel fejti ki varázsát. Használja a távirányítót a kihangosított játékhoz vagy a partnerjátékhoz, az egész játék teljesen víz alá merülhet.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    G-pontját Istennő-pontként emlegette. Amikor először megpróbálta megtalálni, nem tudta pontosan, hol található a hüvelyében. Ám amikor magába csúsztatta a G-Spot Stimulate-Her eszközt, az ívelt forma automatikusan nekinyomódott megfoghatatlan G-pontjának, és ezután nem voltak kétségei a helyét illetően. Most készen állt arra, hogy felfedezze első G-pont orgazmusát. Megnyomta a melegítő funkció gombot, hogy a Stimulate-Her kényelmes 104 fokra melegedjen. A meleg jó érzést adott.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    A többi Goddess Collection játékkal teljesen stílusos Belenos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. A klasszikus vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült vibrátor bársonyosan puha tapintású.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    A Cupa melegítő pálcás vibrátor mindkét vége használható az egész testen történő változatos masszázs élvezetéhez vagy a helyi örömpont stimulálásához. Az egyik végén egy kerek vibráló masszázsfej, a másik végén pedig egy vibráló melegítő felület található. A hosszú, karcsú fogantyú nagyon könnyen kézre áll, és azt jelenti, hogy a masszázspálca kényelmesen használható. Emellett a test minden pontját könnyedén eléri.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    A Samba egy "golyós" vibrátor, amely diszkrét, utazóbarát méretben érkezik, de erőteljes, mélyen átható rezgéseket biztosít ott, ahol szeretné. A kúpos hegye egyszerre kínál célzott és széles vibrációt, míg a fűtési funkció fokozza az érzést.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Az összenyomható maszturbátor sima szilikonból készült, és 6 rezgési ritmust kínál 3 sebességgel. Puha és összenyomható, így a felhasználók olyan szorosan vagy lazán tarthatják, ahogyan csak szeretnék, és maguk állíthatják be a nyomást. A melegítő funkció még felhasználóbarátabbá teszi az egészet, mert a maszturbátor a kellemes testhőmérsékletével olyan kellemes és meleg érzést ad, hogy öröm lesz behatolni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Soha nem volt ilyen egyszerű az igény szerinti szimulált orális szex beszerzése!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    A Cupa melegítő mini masszírozó melegítő vibrátor mindkét vége használható a test egészén történő változatos masszázsélvezethez és a helyenkénti örömpont-stimulációhoz is. Az egyik oldalon gömb alakú masszírozók, a másik oldalon pedig egy lapos, melegítő funkcióval ellátott felfekvő vibrátor található. Az ergonomikus formának köszönhetően a könnyű vibrátort könnyű megfogni, és a felfekvő felület is tökéletesen alkalmazkodik a testhez.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 3 Functions

    A könnyen használható, 3 funkciós Rebel maszturbátor belsejében stimuláló barázdák találhatók. 41°C-ig melegítő funkcióval, 10 vibrációs móddal és Smart Shaking funkcióval is rendelkezik – mindezek a dolgok változatos, forró szórakozást tesznek lehetővé. Az összes funkció könnyen vezérelhető a játékon lévő gombbal.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    A Goddess Collection többi játékával megegyező stílusú Atropos sötétkék szilikonból készült, arany színű részletekkel. Az elegáns duó vibrátor gyűrű alakú fogantyúja fémbevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a fogást és luxus megjelenést biztosít. A folyékony szilikonból készült duó vibrátornak puha a csúcsa, és selymesen sima a tapintása.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:33

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.