×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek G-pont

1 - 32 termék, Összesen:210

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Heating Realistic Dildo with Thrusts, Rotations and Vibrations Skin

    Tolás + forgatás + rezgés + 42° fűtés: a dildó sokkoló funkciója stimulálja a csiklót és a G pontot, és a hőmérséklet 15 perc alatt eléri a 42 °C-ot, ami utánozza az emberi test hőjét. 3 cm-es lökéstartomány és 7 rezgési mód, lehetővé teszik, hogy többszintű szexuális élvezetet élvezhessen. A dildó 4 az 1-ben funkciója, amely leginkább hasonlít az emberi mozgáshoz, megkönnyíti az orgazmust.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

    47 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Fekete

    A BOSS STUB legfőbb előnyei közé az impozáns hossza és a hatalmas, pontosabban 4,2 cm-es átmérője tartozik.

    22 190 Ft

    21 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    A PALOQUETH dildó 10 különböző rezgésváltozattal rendelkezik, így dinamikus és változatos játék. Ezen felül még 6 különböző toló és forgó mintával is rendelkezik, hogy csiklandozza az érzékeit, és az egész élményt személyre szabhatóbbá tegye.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Magnum Egres

    A MAGNUM a megfelelő választás olyan szerelmeseknek, akik rajonganak a nagyobb méretekért. A 18 cm hosszúságú MAGNUM valóban lenyűgöző. Az enyhén ívelt alakjának hála serkenti a G-pontot vaginális használat során és a prosztatát anális módon.

    25 590 Ft

    20 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Dual G-Spot & Licking Tongue Vibrator Purple

    Kísérletezzen 7 nyalási móddal az érzések széles skálája érdekében: A 7 különböző nyalási módot kínáló gombóc alakú női stimulátor tökéletesen illeszkedik a huncut darabokhoz. Illessze a rugalmas, lapáttal ellátott nyílást a legérzékenyebb helyei köré, kapcsolja be, a gombóc belsejében lévő vibráló nyelv elkezd „villogni” az egész darabon, hogy csodálatos élményt nyújtson.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Testszínű

    A BOSS STUB legfőbb előnyei közé az impozáns hossza és a hatalmas, pontosabban 4,2 cm-es átmérője tartozik.

    22 190 Ft

    21 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Vegy meg az összes játékot, amire csak szüksége lehet egy észbontó és örömökkel teli éjszakához- most egyetelen praktikus, lila készletben!

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY The Boss Dildo Rózsaszín

    A BOSS STUB legfőbb előnyei közé az impozáns hossza és a hatalmas, pontosabban 4,2 cm-es átmérője tartozik.

    22 190 Ft

    21 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Nagyszerű kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt. 7 rezgési mód - a legjobb élményt a toló és a forgó és a rezgés egyidejű használata biztosítja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Top Secret Pink

    A puha szilikonból készült Top Secret széles, lapos talpának köszönhetően diszkréten és kényelmesen viselhető útközben. A terjedelmes tengely mély, erőteljes rezgései intuitívan és egyedileg is vezérelhetők az alkalmazáson keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ White

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Vibe Therapy Tri Lila

    Vibe Therapy Tri - a világ első vibrátora három kis motorral felszerelve. A lehető legbiztonságosabb anyagból, orvosi szilikonból gyártva, amely puha és kellemes tapintású.

    29 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Keresi a megfelelőt, nem tud dönteni, és talán nem is tudja, mit tegyen? Majd mi megoldjuk - ez Ő! Első pillantásra tökéletesen szép lila. Már az első használatakor el fog ámulni az érzéki és hiteles lökésektől, az izgalmas rezgésektől és a csikló szívásától. Ez a trió még csábítóbb, mint 3 dió Hamupipőke számára!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Hagyja magát elcsábítani ennek a bájos Satisfyernek a kettős stimulációjával. A külső ívelt váll a csiklóján nyugszik, és izgalmas vibrációs masszázst ad neki. A második motor gondoskodik a hüvely belsejéről, és ha akarja, csatlakoztathatja a Hug Me-t egy alkalmazáshoz a telefonja, és hagyhatja, hogy kedvenc zenéd ütemére vagy olyan intenzíven rezegjen, mint a partnere a másik oldalról a világ határozza meg.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    A Curvy Trinity 5 a Satisfyer-től egy légimpulzus stimulátor, egy 3 az 1-ben játék a hatalmas szórakozásért!

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ella Lila

    Az Ella örömtárgy igazi klasszikus kialakítással büszkélkedik - már ránézésre is a lehető legintimebb lehetőségeket rejti. Sima és lágy tapintású, a játék páros és egyéni igényeknek szintén megfelel, életre kelti a legbelső fantáziákat.

    26 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Tiszta öröm! Tolóerős Pearl Vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas csiklóvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyben az orgazmus élvezetért, amely még a G-pontot is eléri.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Strap-on Set - felcsatolható pénisz szett

    Strap-on öv három különböző, stabil dildóval: természetes hatású pénisz (18 cm hosszú, átmérője 2,9-4 cm), vékony anális szakértő (17 cm hosszú, átmérője 1,9-2,9 cm) és egy anatómiailag formált G-pont stimulátor (17 cm hosszú, átmérője 2,7-4,2 cm).

    23 990 Ft

    19 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    A tojás ergonomikus, gondos kialakítása ultrahüvelyi vibrációs funkciójával egyszerre stimulálja a G-pontot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Lepje meg partnerét ezzel a luxus ajándékkészlettel, tele szórakoztató játékokkal. Ez a 6 részes készlet fekete témájú, így minden játék stílusos fekete színű. A készlet kezdőknek való, pároknak p​r​a​e​s​e​n​t való játékokat tartalmaz. A készlet fémkulcsos bilincsekből, ellensúllyal ellátott szerelmi labdákból, péniszgyűrűből, forgó gyöngyökkel ellátott nyúlvibrátorból, szemmaszkból és csiklandozóból áll.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    A Le Wand újratölthető, vibráló masszírozó új szint visz az életedbe! Új élmény, új örömök, fokozott élvezet!

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ígéretes játékok élénk színekben, amelyek azt is teljesítik, amit ígérnek: innováció, új élmények és öröm, akár egyedül, akár párban. Az európai életmód márka modern koncepciókat és felnőtt játékokat képvisel, vonzó design elemekkel. Az esztétika és a funkció itt kéz a kézben járnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:210

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.