×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek gayek számára

26 Termék

  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    A jobb élmény érdekében kérjük, töltse fel teljesen az első használat előtt. A prosztata vibrátort két motor hajtja. Egy motor vezérli a tolóerőt, és 3 különböző módot kínál. Egy másik motor szabályozza a vibrációt, 12 különböző stimulációs mintát biztosítva. Akár gyengéd előjátékra, akár szupererős stimulációra vágysz, hogy az élre küldjön, ezek a különféle érzések biztosan megfelelnek az igényeidnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Rinchenia - Dildo 30cm Fekete

    Kiváló minőségű dildó.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Male Reach Around Stroker

    Hihetetlen öröm-kombinációkat kínál szűk seggfejjel és valósághű farkával. Az ultrapuha húsanyagból készült belső alagút intenzív texturált stimulációval veszi körül a szárat, az élethűen erezett kakas külső biztonságos fogást és könnyű összenyomást tesz lehetővé. Elégedett meg egy beat jack-off üléssel, vagy fedezze fel a partnerjátékok behatolását ezzel a sokoldalú ütővel!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Xiong Clear

    A Xiong egy rendkívül egyedi formájú anális/vaginális játék! Ez az úttörő alakú tulajdonság számos finom bordával rendelkezik, amelyek keskenytől szélesig terjednek. Ennek a vibrátornak lenyűgöző hossza, keresztmetszete és súlya van. Választhat, meddig akar elmenni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Double Tunnel Plug Medium Clear

    A kettős alagút két dugó keverék, kissé kúpos a csúcsa és egyik a leginnovatívabb anális dugóknak, amely jelenleg elérhető a piacon.

    28 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Thermal Detonator L

    A Mister B új vibrátorkollekciója a WAD Weapons of Ass Destruction nevet viseli. Ezeket a csupa fekete, sima vibrátorokat kifejezetten arra tervezték, hogy egy életre szóló élményt nyújtsanak. A csatlakozóktól a mű lópélókon, a valósághű dongokon át a hatalmas seggpusztítókig, a WAD-nál minden megtalálható. Európában készült kiváló minőségű PVC-ből, és kompatibilis a vízbázisú és szilikon alapú síkosítókkal. A Thermal Detonator folyamatosan ad, három fejének köszönhetően minden alkalommal megvadít. Kihúzása igazi agyfaszt okoz.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Pump it up! A felfújható dildók és dugók egy jó és kíméletes módja annak, ha növeli szeretné a méretét.

    28 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Crack Attack

    A Mister B új vibrátorkollekciója a WAD Weapons of Ass Destruction nevet viseli. Ezeket a csupa fekete, sima vibrátorokat kifejezetten arra tervezték, hogy életre szóló élményt nyújtsanak. A csatlakozóktól a lópélókon, a valósághű dildókon át a hatalmas seggpusztítókig, a WAD-ban minden megtalálható. Európában készült kiváló minőségű PVC-ből, és kompatibilis a vízbázisú és szilikon alapú síkosítóval. A Crack Attack felrobbantja az elméjét és elpusztítja a seggét, vastag fejével és sima ívével ez a dugó pillanatok alatt betölti a lyukát.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dark Crystal Black DC09 Dildo 40cm

    Dark Crystal fekete dildó.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Pup Hero Dogtail M

    Mister B megtervezte a tökéletes kutyafarkot. A Mister B Pup Hero kutyafarok kiváló minőségű, puha szilikonból készült, és speciálisan kialakított tompadugóval rendelkezik, amely kényelmes és könnyen behelyezhető. A farokrész kialakításának köszönhetően a farok a tökéletes irányba csóvál. Javasoljuk, hogy vízbázisú síkosítót használjon.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Battle Axe Black

    A WAD termékcsalád új tagjaként a Mister B bemutatja a Weapons of Ass Destruction hosszabbítókat fekete színben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Battle Axe Clear

    A WAD Battle fejsze nagyszerű módja annak, hogy extra hosszúságot, kerületet és érzést adjon Önnek vagy partnerének.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Au Naturel Bold Daddy 14" Dildo Pink

    A SENSA FEEL® kettős sűrűségű technológiánkkal kézzel készített Au Naturel Bold Daddy puha külső réteggel és merev belső maggal rendelkezik, amely olyan, mint az emberi test. Rugalmas gerincének köszönhetően ez a vibrátor kezelhetővé teszi, így minden ívére hajlik.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Hung Riff RR34 Black

    A Riff azoknak szól, akik szeretik a kemény játékokat! Erre a gyönyörű tulajdonságra büszkének lehetünk! Használd a fantáziádat, és kényeztesd magad vagy partneredet ezzel a lenyűgöző vibrátorral.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dark Crystal Black DC25 Öklözés 32cm

    Dark Crystal fekete dildó/ fisting kéz.

    34 900 Ft

    21 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Atomic Blast

    A Mister B új vibrátorkollekciója a WAD Weapons of Ass Destruction nevet viseli. Ezeket a csupa fekete, sima vibrátorokat kifejezetten arra tervezték, hogy életre szóló élményt nyújtsanak. A csatlakozóktól a lóműpéken, a valósághű dongokon át a hatalmas seggpusztítókig, a WAD-ban minden megtalálható. Európában készült kiváló minőségű PVC-ből, és kompatibilis a vízbázisú és szilikon alapú kenőanyagokkal. Ez az Atomic Blast nem áll meg az első robbanás után, folyamatosan jön.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD The Punisher Black

    A WAD termékcsalád új tagjaként a Mister B bemutatja a Weapons of Ass Destruction hosszabbítókat fekete színben.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Magical Orb Plug L

    A Mister B új vibrátorkollekciója a WAD Weapons of Ass Destruction nevet viseli. Ezeket a csupa fekete, sima vibrátorokat kifejezetten arra tervezték, hogy életre szóló élményt nyújtsanak. A csatlakozóktól a ló-dildókon, a valósághű farkakon át a hatalmas seggpusztítókig, a WAD-nál minden megtalálható. Európában készült kiváló minőségű PVC-ből, és kompatibilis a vízbázisú és szilikon alapú kenőanyagokkal. A Varázslatos Gömb Dugó úgy betömi a lyukat, mint senki más, hegyes hegyével könnyen behelyezhető. Kinek ne lenne szüksége egy kis varázslatra az életében?

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD The Punisher Clear

    A WAD büntetés azért van, hogy maradjon… és egy nagyszerű módja annak, hogy extra hosszúságot, körméretet és érzést adjon Önnek vagy partnerének. Egy jó út ezzel a vastag és hosszú, eres textúrájú extenderrel biztosan kifolyja a "levet".

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Játssz orvost megvilágított intim meglátásokkal és vibráló stimulációval!

    37 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Ornament of Oblivion Plug XL

    A Mister B új vibrátorkollekciója a WAD Weapons of Ass Destruction nevet viseli. Ezeket a csupa fekete, sima vibrátorokat kifejezetten arra tervezték, hogy életre szóló élményt nyújtsanak. A dugóktól a lópélókig, a valósághű dongokon át a hatalmas seggpusztítókig, a WAD-ban minden megtalálható. Európában készült, kiváló minőségű PVC-ből, és kompatibilis a vízbázisú és szilikon alapú síkosítókkal. Az Ornament of Oblivion egy szép kerek gömb alakú dugó, vastag alappal. Egy kis munkába telik, hogy bejusson, de ha egyszer úgy érzi, hogy már elégedett, mindig azt mondjuk, hogy minden lyuk egy cél.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD Rear-end Rocket L Clear

    A WAD Battle fejsze nagyszerű módja annak, hogy extra hosszúságot, körméretet és érzést adjon Önnek vagy partnerének.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.