×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek gayek számára

1 - 32 termék, Összesen:74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Anal Vibrator Prostate Massagger Black

    A jobb élmény érdekében kérjük, töltse fel teljesen az első használat előtt. A prosztata vibrátort két motor hajtja. Egy motor vezérli a tolóerőt, és 3 különböző módot kínál. Egy másik motor szabályozza a vibrációt, 12 különböző stimulációs mintát biztosítva. Akár gyengéd előjátékra, akár szupererős stimulációra vágysz, hogy az élre küldjön, ezek a különféle érzések biztosan megfelelnek az igényeidnek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Level Vinyl Overall Men

    Tökéletes illeszkedés és ideális viselési kényelem!

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Dildo

    Hasonlóan rendkívül sikeres Fleshlight Girls® termékeinkhez, minden Fleshjack Boys® darabunk is egyedülálló megmintázása a sztárok intim testrészeinek!

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap Light

    A Fantasy X-Tensions Elite 2" Silicone X-tension with Strap 2"-os péniszhüvelye gyorsan és könnyen kiváló formába hozza a péniszt az öröm teljes pillanataiért. A feszes hüvely hatékonyan támogatja az erekciót és könnyen felhelyezhető a péniszre. A rugalmas gömbgyűrű garantálja a szoros, csúszásmentes illeszkedést.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Fekete

    Kiváló minőségű dildó.

    36 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TitanMen The Hand with Vac-U-Lock Compatible Handle - Fisting ököl

    Élje át a teljes kéz kielégítő érzését magában! Ezt a tökéletes kézreplikát kemény akció szem előtt tartásával formálták. Robusztus és tartós, Vac-U-Lock™ kompatibilis fogantyúval az agresszív fogásért.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Allen King Majestic

    A márkás férfi maszturbátor a népszerű amerikai Fleshlight céget hozta világra, hogy a férfiak kedvében járjon kiváló minőségű erotikus játékaival. A Fleshjack sem minőségi és szabadalmaztatott anyag, amely szinte megkülönböztethetetlen a valódi emberi bőrtől. Nemcsak önkielégítésre használhatod őket, hanem állóképességed edzésére vagy párosításra is.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Massive Extra Large Realistic Dildo with Suction Cup 14 Inch Transparent

    A Realistic vibrátor nőknek hagymás fejjel és texturált nyéllel 14 hüvelyk hosszú és 3 hüvelyk átmérőjű. Szép, határozott futás, elegendő hosszúsággal és kerülettel a kielégítéshez. Kiváló részletek, hogy a valaha elképzelt legvalósághűbb élményt nyújtsa.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Weighted Silicone Anal Plug-Black

    Gondolja, hogy képes lesz kezelni ennek a hatalmas anális dugónak a súlyát és kerületét? Ha kétségei támadtak, használjon egy kis víz alapú síkosítót, és a játék máris könnyebben siklik. A kúpos kialakítású hegye szintén ezt a célt szolgálja. Miután az első golyót bevzette a végbélnyíláson, még mindig hátra van egy sima, nagyobb labda, amely további örömöket tartogat a tulajdonos számára.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Colby Keller Lumberjack

    A v​e​l​i​t márkás férfi maszturbátor a népszerű amerikai Fleshlight céget hozta világgá, hogy a férfiak kedvében járjon kiváló minőségű erotikus játékaival. A Fleshjack sem minőségi és szabadalmaztatott anyag, amely szinte megkülönböztethetetlen a valódi emberi bőrtől. Nemcsak önkielégítésre használhatja őket, hanem állóképessége edzésére vagy párosításra is.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Brent Everett Dildo

    Hasonlóan rendkívül sikeres Fleshlight Girls® termékeinkhez, minden Fleshjack Boys® darabunk is egyedülálló megmintázása a sztárok intim testrészeinek!

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dinoo Xiong Clear

    A Xiong egy rendkívül egyedi formájú anális/vaginális játék! Ez az úttörő alakú tulajdonság számos finom bordával rendelkezik, amelyek keskenytől szélesig terjednek. Ennek a vibrátornak lenyűgöző hossza, keresztmetszete és súlya van. Választhat, meddig akar elmenni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Cocklock Cock Cage Átlátszó

    Az ATOMIC JOCK-nál szeretjük az erkölcsös játékot, de utáljuk tönkretenni olyan jelenet spontaneitását, amikor merev műanyagokkal vagy fémekkel és kicsiny lakatokkal próbálunk játszadozni.

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Többet keres? A kiválóságra tervezték, tapasztalja meg a tiszta boldogságot a péniszstimuláción keresztül a Power Masturbatorral.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Locker Room Hose 46cm Fekete

    A tökéletes tisztító tartozék, vagyis egy ún. anális zuhany. Szuper rugalmas Pure Platinum szilikon kivitelezéssel készült az egyszerű használat érdekében. Készen áll a zuhanyra?

    26 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker Locker Room Hose 46cm Kék

    A tökéletes tisztító tartozék, vagyis egy ún. anális zuhany. Szuper rugalmas Pure Platinum szilikon kivitelezéssel készült az egyszerű használat érdekében. Készen áll a zuhanyra?

    26 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 65

    Ez az Amazing Dildo BEAST a Kiotos Monstartól úgy néz ki, mint egy igazi szörnykakas, 2 színeffektussal. Ez a Dildo Beast elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek extra kellemes érzést keltenek, amikor behelyezik a hüvelybe vagy a seggedbe. A cseresznyepiros és fekete színek gyönyörű keverékével ez a vibrátor 24,5 cm hosszú, átmérője 45 mm-től 75 mm-ig kezdődik a vadállat golyóknál.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Prider Anal Plug 6"

    Prider sorozatunkat a büszkeség zászló színei alkotják; A testébe hajló Prider kollekció a legfinomabb szilikonból készült, bársonyos tapintású, elegáns és ergonomikus dizájnt kínál szexuális élvezeteiért.

    26 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Inflatable Solid G Plug L

    Pump it up! A felfújható dildók és dugók egy jó és kíméletes módja annak, ha növeli szeretné a méretét.

    28 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • TitanMen Ass Master Expansion Plug

    A TitanMen análdugó egy ász az anális játékszerek között! Kifejezetten úgy lett tervezve, hogy a maximális élvezetet nyújtsa 9 hüvelyknyi hosszával!

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Növeli a pénisz kerületét 66%-kal és hosszát 8,9 cm-rel!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 69

    Ez az Amazing Dildo BEAST a Kiotos Monstartól úgy néz ki, mint egy igazi szörnykakas, 2 színeffektussal. Ez a Dildo Beast elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek extra kellemes érzést keltenek, amikor behelyezik a hüvelybe vagy a seggedbe. A cseresznyepiros és fekete színek gyönyörű keverékével ez a vibrátor 25,5 cm hosszú, átmérője 35 mm-től 72 mm-ig kezdődik a vadállat golyóknál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Menj fej-fej mellett ezzel a vibráló dupla simítóval. Erőteljes kettős golyók stimulálják a szárat, miközben a stimuláló texturált belső tér szorosan m​a​x​i​m​u​s megragadja a farkat. A külső csúszásmentes textúra szilárd fogást tesz lehetővé, míg az átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy jól áttekintsd az eseményeket. Végig üreges, hogy a fenekét a partnere péniszfejéhez érje.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 67

    Ez az Amazing Dildo BEAST a Kiotos Monstartól úgy néz ki, mint egy igazi szörnykakas, 2 színeffektussal. Ez a Dildo Beast elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek extra kellemes érzést keltenek, amikor behelyezik a hüvelybe vagy a seggedbe. A cseresznyepiros és fekete színek gyönyörű keverékével ez a vibrátor 24,5 cm hosszú, átmérője 48 mm-től 55 mm-ig terjed.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Colby Keller Dildo

    Ha igazi férfit keres, ne keressen tovább Colby-nál és élethű vibrátoránál. Annyira jó érzés, hogy feladja az igazit. Csakúgy, mint az igazi farka, Colby vibrátora is hevederes, ha éppen megfelelő hosszúságú, hogy kielégítse az Ön igényeit... újra és újra.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Allen King Dildo

    Ne tévesszen meg kis alakja – Allen King lenyűgöző farkat csomagol, és el sem hiszed, mennyire hasonlít ez az élethű vibrátor az igazihoz. Csakúgy, mint az igazi farka, Allen vibrátora is ott görbül, ahol szeretné. A méret pedig tökéletes a rendszeres használathoz – ez a barát fasz, srácok és lányok!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Bizarre Nipple Pullers - Mellbimbó húzó

    A Kiotos termékei kizárólag a legkíválóbb minőségű rozsdamentes acélból készültek.

    37 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Reno Gold Golden Boy

    Magából a pornósztárból öntött „Golden Boy” az a sportos segg, amiről mindig is álmodott. Ami sima, rendkívül szoros bejáratnak indul, gyorsan átalakul egy bonyolult textúrájú Fleshjack érzéssé. A pornósztár Reno Gold anális folyosója szakértelemmel készült, hogy egy életre szóló férfimasszázst nyújtson.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dark Crystal Black DC09 Dildo 40cm

    Dark Crystal fekete dildó.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Ball Sling Fekete

    Ha rajong a mi legkeresettebb SACKSLING-ünkért, de magas és szűk zacskókkal rendelkezik, vagy jobban szeretné fogni a finomságokat… akkor szeretni fogja az új dizájnt, a NUTTER-t.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.