×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Gésagolyók

10 Termék

  • FUN FACTORY B BALL Uno szürke-Fekete

    Kúp alakú csúcsának és flexibilis alapjának köszönhetően a B-BALL UNO használata roppant egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a szeméremajkakhoz is, így alkalmas hüvelyi használatra!

    15 990 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    A Metis egy testre biztonságos szilikonból készült vízálló kegel-labda, erős motorral, amely 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. A vezérlőgomb a farok hegyén található, megkönnyítve a készülék bekapcsolását vagy a rezgések váltását, amikor a kegelt a hüvelybe helyezik. A kegel golyó legszélesebb pontján van egy lágyabb pont a szilikonban, ahol a rezgések extra intenzíven érezhetőek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Kegel Training Balls Pink

    Kellemes torna kezdőknek és haladóknak!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her Kegel Train-Her Set Purple

    Ez volt az ő kis titka. Majdnem két hete a legkönnyebb kegel gyakorló-nővel kezdte, és eljutott a legnehezebb kegel gyakorló-nőig. Eleinte kicsit ideges volt, hogy valami súlyt helyezzen be a hüvelyébe. De a legkönnyebb kegel gyakorló-nő nem tűnt olyan nehéznek, és azt tapasztalta, hogy amikor a puha szilikont a nyílása közelébe helyezte, az könnyen becsúszott benne, mintha oda tartozna. Élvezte a v​e​n​e​n​a​t​i​s teljes érzést és az intim érzéseket, amikor a test reagált rá, és azt a szexuális nedvességet, ami néha előfordult, amikor viselte.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Panthra Panthra Zane Geisha Balls

    Edezze medencefenék izmait a Zane szerelmi labdákkal, és élvezze a több stimulációt és az intenzívebb orgazmusokat! A golyókat vízbázisú síkosítóval könnyű behelyezni a hüvelybe. A medencefenék izmai megfeszülnek, hogy a játékot a hüvelyben tartsák, így edzve az izmokat. Viselje a játékot minden nap 20 percig a legjobb eredmény érdekében. Mindkét golyó belsejében ellensúly található, amely minden mozdulatnál előre-hátra gurul.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Ami+ Lila

    Miután elsajátította mind a három lépést a progresszív Ami szettből - vagy ha már eleve magas szintről indított - az Ami + segít fokozni a medencefenék feszességét és mélyebb és intenzívebb orgazmushoz vezet.

    14 190 Ft

    12 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Per'Fit Kit Kegel Balls Set Pink

    Ez az edzőkészlet három különböző súlyú, átmérőjű és hosszúságú Kegel labdát tartalmaz, amelyekkel saját tempójában építheti izmokat. A Kegel labda gyakorlatok erősítik a nők medencefenéki izmait, javítják a hüvely egészségét, miközben szexuális előnyöket és elégedettséget hoznak. Minden kegel labda szilikon zsinórral van ellátva, hogy használat után könnyen kivehesse a labdát. Kezdje azzal, hogy a legkönnyebb súllyal viselje a labdát, és gyakoroljon gyakran. Lassan növelje a gyakorlatok időtartamát, és egy idő után váltson nehezebb labdára.

    36 900 Ft

    13 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • California Exotics Kegel Training Pink 2 pcs

    Feszítse és tonizálja a medencefenék izmait mindössze napi 5 perc alatt a CalExotics Kegel Training 2 darabos készlettel. Adja meg a medencefenék izmainak azt az edzést, amire már régóta vágytak, 2 fokozatosan súlyozott edzőeszközzel, amelyek finoman növelik az edzés intenzitását és a szexuális élvezetet.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

10 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.