×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek herék

1 - 32 termék, Összesen:56

  1. 1
  2. 2
  • Triune Evil Ball Crusher And Presser Stainless Steel

    A szadista CBT jelenetben szükséges rossz, ez a brutális labdafeszítő és golyózúzó kombó biztosítja, hogy a megkínzott herék jól és valóban csavarodjanak! Adja hozzá a könyörtelen Triune Evil Shells CBT eszközt a jelenethez, és ez lesz az utolsó fordulat!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Crush Electro Ball Press CBT Board

    10 különböző üzemmódban működő hereszorító, mely belülről elektronizált szerekezettel rendelkezik. Az egyszerűen kezelhető vezérlő 6 különböző intenzitás beállítását teszi lehetővé, és az állítható csavarok segítségével szabályozható a nyomás is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Daddy Extender Fekete

    Merj nagyon álmodni! DADDY, az új péniszköpeny az OXBALLS-tól segítségedre lesz mindenben! DADDY egy vastag, fényes pénisz- és hereköpeny, afféle második bőr...

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    A Mister B Hardware Extreme CBT eszköz a CBT eszközök csúcsa. Kezdje azzal, hogy behelyezi a dugót a fenekébe, majd megszorítja a golyóit, mindegyiket a saját oldalán, és összenyomja a farkát az elülső bilincsekben, és minden bizonnyal kellemes fájdalomban lesz, ameddig csak akarja.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Adjon a golyóinak egy kellemes zümmögést ezzel a szilikon péniszgyűrűvel Taint Stim-mel! Távirányítású, így a beállításokat anélkül változtathatja, hogy újra be kellene állítania a nemi szervét. Adja át a távirányítót a partnerének, hogy még jobban szórakozhassanak, miközben nyög és élvezkedik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Winni Lila

    Engedje meg, hogy az SVAKOM bemutassa Winni-t: egy vibráló gyűrűt, mely kalandot kereső párok számára készült. Winni hozzájárul a merevedés megnyújtásához, és segít a női csikló stimulálásában is. A termék vízálló, így nyugodtan használható a zuhany alatt vagy akár a medencében is!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Tesztelje határait egy egyedi golyós hordágyon és két 8 unciás súllyal! Kezdje egy kezelhető rántással, és csúsztassa a hordágy U részét a herezacskóba a labdák fölé. Élvezze a nagy teherbírású rozsdamentes acél vonzását, ahogy a gravitáció megviseli! Két csatlakozó lánc lóg, kényelmes kampókkal a súlyozott golyók hozzáadásához... vagy talán még több is! Mennyit bírsz? Játssz egyedül vagy mestereddel vagy úrnőddel! A tartós anyag nem porózus, így minden használat után könnyen fertőtleníthető.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Clear Frost

    Átvettük a legkelendőbb SACKSLING dizájnunkat, és szuperhúsos rángatást készítettünk belőle... bemutatva a SACKJACK-t. A SACKJACK egy kettős golyós és rángatózós játék, amely a mi jellegzetes FLEX-TPR-ből készült, így rendkívül bolyhos és puha tapintású... pont úgy illeszkedik a farkához, hogy úgy érezze, mintha a második bőréről rángatná le. 

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy X-tensions Elite 3" Silicone X-tension with Strap Brown

    Növeli a pénisz kerületét 66%-kal és hosszát 8,9 cm-rel!

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Magna-Chute Magnetic Ball Stretcher

    Ez a nagy teherbírású, rozsdamentes acélból készült, ejtőernyős golyó nyűjtó erős mágnessel záródik a herezacskó körül. Tapasztalja meg, hogy 8,6 uncia húzza le érzékeny labdáit, miközben önkielégítést folytat, szexel, vagy ha partnere ugratja és kínozza Önt. A gravitáció megteszi a hatását, megteremtve azt a vontató érzést, amire vágyik, és felerősítve minden szexuális élményt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Alien Tail Black

    Az ALIEN TAIL olyan anyagból készült, amely a legkisebb mozdulattal is „csóvál” – a kölyökjátékosok imádják a csóváló hatást. Ellentétben a felfelé hajló szilikon farkainkkal, az ALIEN TAIL oldalról oldalra csóvál – a farokrész hosszú és kifejező. Az egyetlen farok a piacon, amely az Ön részévé válik: a COCKSLING elülső része biztonságosan megragadja a szemetet, az ergo buttplug pedig rögzíti a farkat… ez teljesen más élmény, mint egy alapdugós farok.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs MEATLOCKER Chastity Clear Ice

    A MEATLOCKER az Oxballs nagy, kemény erényfelszerelése, amely rendkívül rugalmas gumi PLUS+SILICONE™ anyagba burkolja a farkat és a zsákot, ez az első teljes fedésű tisztasági eszközünk – és könnyen felvehető + kényelmes hosszú távú viselethez. Ez a dolog úgy nyúlik, hogy illeszkedjen, és kesztyűként fog meg. A meleg szilikon érzete, a TPR erőssége és rugalmassága, valamint egy dupla áttört fasz megjelenése.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Possessor Electro Scrotum Sack

    Zues electroszex hereszorító férfiaknak.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    A Nexus SIMUL8 Fenékdugó Kiadás egy kettős anális és gát pénisz és golyójáték, amely tökéletes a maximális elégedettséghez egyedül vagy partnerrel.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Nutter Electro Ball Sling Átlátszó

    Ha rajongója a legkelendőbb Oxballs SACKSLING ELECTRO-nak, de az igazán szűk érzést szereti a herék körül, a valódi szorítást, akkor egyből bele fog szeretni az Oxballs új dizájnú termékébe, a NUTTER ELECTRO-ba!

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Szerelje fel csomagját egy erős szilikon gyűrűvel, amelyet úgy terveztek, hogy fokozza a tolóerőt egy bársonyos gyűrűvel, amellyel szerelmese nekiütközhet és dörzsölheti! Ez a péniszgyűrű erőteljes vibrációs maggal rendelkezik, amelyet selymes szilikon külső borít a fényűző érzés érdekében – szerelje fel ezt a gyűrűt, és helyezzen kényelmes korlátozást a szárra és a golyószsákra az erekció időtartamának és keménységének növelése érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zeus Electrosex Amplifier Cock & Ball Strap with Penis E-Stim

    Küldj áramot a farka tövébe és a golyói köré, és egyenesen a tengelyébe! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy a Zeus Power Boxot péniszstimulátorrá alakítsa, beleértve a szükséges vezetékeket, egy állítható rugalmas pántot, amely az e-stim csomagja köré tekeredik, és egy 14 hüvelykes szilikon szondát, amely áramot vezet.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Sharp Spikes

    Légy gonosz. Légy igazán gonosz, és cseszd meg, amíg nem fáj! Szorosan fogd meg a golyószákot vagy akár a péniszszárat az Acél golyófeszítő éles tüskékkel, és érezd a bőrödön az éles tüskékkel való szoros fogást. Lassan csavard befelé a csavarokat, amíg már nem tudnak tovább szorítani. Ez a kínzóeszköz egy golyófeszítő, de akár egy péniszszárat is körbefoghat, szóval légy kreatív. Legyen különösen gonosz, és zárja be a kulccsal.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Buzz Squeeze Ballsack Intense Triple 360 Vibe-Black

    A BUZZSQUEEZE tripla vibrációs golyósfeszítő az OXBALLS top-dog SQUEEZE golyófeszítő, a legnépszerűbb, a legjobban illeszkedő és legjobb érzésű labdafeszítő, amelyet kínálunk három vibrációval, közvetlenül a zsákján… három vibrációt a SQUEEZE közvetlenül a táskán tart.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Sackjack Wearable Jack-Off Sheath Acél

    Átvettük a legkelendőbb SACKSLING dizájnunkat, és szuperhúsos rántásúvá varázsoltuk az ujjból... bemutatva a SACKJACK-t. A SACKJACK egy kettős golyós és rángatózós játék, amely a mi jellegzetes FLEX-TPR-ből készült, így rendkívül bolyhos és puha tapintású... m​e​t​u​s pont úgy illeszkedik a szeméthez, hogy úgy érezze, mintha a második bőréről rángatná le.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe APEX Cockring

    Újraterveztük népszerű MOTOVibe Rev Cockringünket, hogy fantasztikus könnycsepp alakú legyen. Ez a kiegészítés további stimuláló rezgéseket biztosít a golyók és a tengely mentén.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Edd Tight Ball Squeezer

    Az 1. vagy 2. számú péniszketrecben garázdálkodó szemtelen dögöknek megfelelő büntetésre van szüksége.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Genitals to Arm Wooden Pillory A fekete fa péniszgyűrűs pillepárna a középkori egyszerűség a leghatékonyabb. Ez az alázatos eszköz a pénisz és a golyók, valamint a csukló körül záródik a test előtt vagy mögött, így a viselője teljesen tehetetlen és teljesen az Ön irányítása alatt áll.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:56

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.