×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek hímvessző vibráló drótnélküli

6 Termék

  • Trinity Vibes Power Taint 7X Silicone Cock and Ball Ring with Remote

    A selymesen sima és plüss szilikon biztonságos a test számára, és a legjobb szexuális játékok kedvelt anyaga. Élvezze a péniszgyűrű és a farokstimulátor kettős fokozását. Miközben fenntartja és fokozza erekcióját, élvezheti a gátra helyezett vibrátorból áradó erőteljes rezgéseket is. Válasszon 3 sebesség és 4 vibrációs minta közül.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sport Fucker MOTOVibe Sling Black

    Egyszerű, elegáns és hatalmas! A klasszikus Sport Fucker Universal Cockring (évről évre az egyik legkelendőbb termékünk) most már motorral is rendelkezik! Ez a szuper puha szilikon péniszgyűrű 10 rezgési funkcióval kiegészítve zümmögni fog a lökéseivel együtt, stimuláló bizsergést okozva önnek (és adott esetben a partnerének). Az akkumulátor a mellékelt USB töltőkábel segítségével újratölthető, és az egész elég vékony ahhoz, hogy akárhol viselhesse, és a vezeték nélküli távirányítóval aktiválhatja.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    ANNE´S DESIR DUAL egy vibrátor pároknak, férfinak és nőnek. Speciális formája lehetővé teszi, hogy a  pár mindkét tagját látványos rezgésekkel stimulálják szex közben. A nő szex közben hordja a vibrátort, hogy az ne csak a G-pontját és a csiklóját stimulálja, hanem partnere hímtagját is. Ennek az élvezetet nyújtó szexuális wellness játéknak a karcsúbb végét először a hüvelybe helyezzük, a nagyobbik végét pedig a csiklóra helyezzük.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Élvezze az erőteljes vibrációt kívül-belül ezzel a texturált prosztata masszírozóval és a perineális stimulátorral ellátott, rugalmas péniszgyűrűvel! A kettős motor dübörgő izgalmakat küld a végbélnyílásba és megrontja, miközben a pénisz kőkemény marad. Akár az egyéni játék során nyújtott kényelmet, akár a páros játék közbeni teljesítményt értékeli, a vezeték nélküli távirányító izgalmas funkció otthoni vagy kinti használatra... 30 méteres hatótávolsággal!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

6 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.