×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek szilícium sima hímvessző

97 - 128 termék, Összesen:355

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Piss Play Sleeve 0555606

    Átlátszó vízi sportok!

    17 590 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Pumped Classic Penis Pump Black

    A SZIVATTYÚZOTT VONAL ITT VAN, HOGY LENYŰNYÖZJÜK A PÉNISZET NÖVELŐ KÉSZÜLÉKEK FANTASZTIKUS KÉSZÜLÉKÉVEL!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos The Strangler Red

    A Red Strangler egy tökéletes szilikon péniszgyűrű, amely méretre húzható a pénisz vagy a herezacskó köré. Ön dönti el, hogy mennyire szoros legyen, és egy gombnyomással újra laza lesz. Ideális a gyors döntéshozók számára, mert mindig illeszkedik és nem kerül sokba.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    A szupersima, orvosi minőségű, ftalátmentes szilikon csavart modell sima hegyes hegyével rendelkezik a könnyű behelyezés érdekében, míg a fürtök extra stimulációt adnak a húgycsőnek. A lekerekített gomb biztonságos és egyszerű kihúzást tesz lehetővé.

    15 990 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Penis Plug Piss Play

    Vizelni és ejakulálni egyidőben? Lehetséges! Helyezd be, érezd és élvezd- kifejezetten azon férfiaknak ajánljuk, akik szívesen kipróbálnának valami újat! Elég az üreges, fekete tágítót a húgycsőbe helyezni. Rugalmas anyagból készült, 11,8 cm hosszú 10,7 cm behelyezhető hosszal. Ø 0,7-1,3 cm. Anyaga: szilikon, ftalát-mentes.

    7 990 Ft

    4 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxus masszázsfej Szürke

    A Le Wand újratölthető, vibráló masszírozó új szint visz az életedbe! Új élmény, új örömök, fokozott élvezet! A rezgőfej 10 külőnböző sebességfokozattal ,és 20 állítható rezgési mintával gondoskodik kényeztetésedről!

    119 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    A kényelem érdekében kialakított Blush Performance Szilikon Camo Péniszgyűrű csúszásmentes markolatával és szatén sima szilikonjával fokozza a játékidőt. Ez a testbiztos kakasgyűrű puha és rugalmas a nagyobb hordhatóság érdekében, így kényelme addig tart, amíg Ön. A szexi terepszínű dizájn egyedi minden Performance Szilikon Camo Gyűrűben, mivel mindegyik kézzel öntött platina szilikonból készült.

    4 790 Ft

    2 379 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos The Triple Strangler Red

    A Red Tripple Strangler tökéletes a cockring szerelmeseinek, akik puhább anyagot szeretnének a pénisze körül, de még mindig azt szeretnék, hogy bármikor lazíthassák vagy meghúzhassák a pórázt, amikor csak akarják. Ön dönti el, hogy mennyire szoros legyen, és miután csak lecsúsztatja a csomót, újra laza lesz. Ideális, mert mindig illeszkedik. Használja a Második nyílást további szórakozáshoz, például a golyóihoz vagy egy partner testrészéhez.

    6 390 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Easytoys Share Ring Double Vibrating Cock Ring with Rabbit Ears Black

    Ez az erőteljes péniszgyűrű tökéletes stimuláns neked és partnerednek! Ezzel a szilikon péniszgyűrűvel mindketten élvezhetik a hosszan tartó erekciót, ami azt jelenti, hogy tovább tarthat. A tetején egy extra stimulátor található Rabbit füllel és egy kivehető mini golyós vibrátorral, amely stimulálja a csiklót, így a partnered is csodálatos orgazmushoz jut.

    7 990 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Ha valaha is részt vett már egy kis/sok fenékjátékban, vagy esetleg egy vibráló péniszgyűrűt felhúzott már valamikor, valószínűleg egyetért azzal, hogy mindkettő eléggé izgalmas lehet, érzés szempontjából. Ha azonban hozzáad egy kis valódi elektromosságot, akkor az anális stimuláció és a vibráló szűkítés művészete metaforikusan sistergőből szó szerint sokkolóvá válik - nagyon jó értelemben! A klasszikus vibrációt bizsergéssel, csapolással és izgalmas elektromossággal kombinálva az Ouch! E-Stim Vibrating Butt Plug gyűrűvel nem egy, hanem két egyedülálló, teljesen kéz nélküli érzékelési lehetőséget kínál Önnek, vagy Önnek és partnerének.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Smart Vibe Ring - Rezgő gyűrű Fekete

    Az SVR egy nagy teljesítményű, csendes, újratölthető és vízálló farokgyűrű, melyet elegáns tervezése tesz egyedivé.

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Charged Ohare Rabbit Vibe Pink

    Cserélje le a partnerét kedvenc nyúl vibrátorára. A Charged Ohare, egy egyedülálló újratölthető dupla pénisz gyűrűvel, amely az ikonikus szexjátékhoz hasonlít, o​d​i​o amelyet a nők szerte a világon élveznek és imádnak. A Charged Ohare rugalmas „fülei” bizsergetnek és remegnek egészen a hegyükig a célzott csiklómasszázshoz, ellentétben bármivel, amit valaha is érzett, és kettős gyűrűs kialakítása segít a nyulat a helyén tartani: az egyik gyűrű a szár körül húzódik, és a második a szár és a herék körül húzódik, így szorosan és biztonságosan illeszkedik.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Black

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi tesztreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos likonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Perfect Fit Armour Tug Lock Clear

    Az Armor Tug bemutatja ezt az erotikus gyűrűt, amely egy 14 cm-es kerületű análdugóval kapható. Együttesen okoznak a viselőnek hihetetlen izgalmat és beteljesülést. A pánt elkülöníti a péniszt és a herezacskót és láthatóan megemel. Anatómiai mércéket követ a kialakítása, tehát tökéletesen illeszkedik.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Locker Black

    Élvezze a tökéletes szexuális élményt ezzel a pénisz és herék vibráló gyűrűjével. Kifejezetten úgy tervezték, hogy kényelmet és funkcionalitást biztosítson, hatékonyan javítva a szexuális kapcsolatot. Szilikonból készült, amely könnyen nyúlik a maximális kényelem érdekében, és egy vibráló golyóval is rendelkezik, amely stimulálja őt és őt is.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Spot-on vibráció közvetlenül a pénisz fejére!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    A Flux Ring egy péniszgyűrű, amely egyszerre stimulálja a heréket és a péniszt. A péniszgyűrű enyhe nyomást gyakorol a péniszre, ami javítja az erekciót és késlelteti az ejakulációt. A Flux gyűrű egy rugalmas gyűrű, vízálló és kényelmes viselet.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Örülhetnek a szenzációkeresők! A súlyozott és vibráló Snug & Tug hármas érzete hatalmas adag stimulációt biztosít több erogén zóna és több funkció beépítésével. Viselje a péniszgyűrűt a hosszabb, erősebb erekció érdekében, miközben élvezi az erőteljes vibráló és elragadó súlyú belső dugót az anális és a prosztata érzéséhez.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Élvezze a nagyszerű stimulációt ezzel a kézimunka maszturbátorral a Boners kollekcióból. A maszturbátor nyitott kialakítású, ezért minden férfi számára megfelelő. A merevedési zavarban szenvedő férfiak is használhatják ezt a maszturbátort.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálca, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Öröm és teljesítmény a Renegade Végtelen gyűrűvel. Szuper rugalmas szilikon az Ön kényelméért és élvezetéért.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sinner Gear Hollow Silicone Penis Plug with Pull Ring 098

    Elege van a megszokott játékokból? Készen áll egy új kihívásra? Akkor ez az péniszdugó a megfelelő termék az Ön számára. Ez a péniszdugó a húgycsőbe helyezhető, a makk és a húgycső alsó részét ingerli.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    A világ első melegedő orális szex maszturbátora. A Skidproof Frosted textúrájú kialakítással határozottan nagyszerű ajándék a fizikai erőnléthez. 1. [férfi maszturbációs játékok funkció] 6 féle rezgés + fűtés + vízálló + némítás, a hang kevesebb, mint 60 dB, a napi zaj elnyomhatja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Ez az állítható és ezért kényelmes péniszgyűrű, amely kiváló minőségű fekete szilikonból készült, kőkemény erekciót hoz létre. A gyűrű gyorsan és egyszerűen felhelyezhető és eltávolítható. Az állítható méretnek köszönhetően bármilyen méretre illeszkedik! A SHOTS erekciófokozó tökéletes péniszgyűrű a hosszan tartó élvezethez!

    4 790 Ft

    2 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Lux

    A többszörösen díjnyertes luxus Guybrator™ szexjáték minden péniszhez.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Love Ring

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Ennek a gyűrűnek négy egymáshoz erősített gyűrűje van: egy 4 cm átmérőjű, egy 2,5 cm átmérőjű és kettő 2 cm átmérőjű. A legnagyobb gyűrűt (4 cm) a herezacskó körül kell viselni. A második gyűrűt (2,5 cm) a tengely körül kell viselni.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Glorious Duo

    A kompakt, mégis terjedelmes forma, a vibráló csiklóstimulátor, valamint a pénisz és a herék két gyűrűje a szilikon Satisfyer Tündöklő Duót ideális társsá teszi a hosszú éjszakákhoz.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

97 - 128 termék, Összesen:355

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.