×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek hímvessző vízálló

26 Termék

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight GO Stamina Training Unit Lady

    A gyakorlat teszi a mestert, különösen a hálószobában. A GO Stamina Training Unit úgy lett kialakítva, hogy a hétköznapi önkielégítést intenzíven élvezetes edzéssé változtassa. Két legnépszerűbb termékünket egyesíti az eredeti Stamina Training Unit egy könnyebb, diszkrétebb és hordozhatóbb változattá.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Dante II Smart Wearable Ring

    Zene, hang és játékok a vibráció távolról vagy helyszínen történő szabályozásához

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    A világ első melegedő orális szex maszturbátora. A Skidproof Frosted textúrájú kialakítással határozottan nagyszerű ajándék a fizikai erőnléthez. 1. [férfi maszturbációs játékok funkció] 6 féle rezgés + fűtés + vízálló + némítás, a hang kevesebb, mint 60 dB, a napi zaj elnyomhatja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Tapasztaljon meg egy mélyebb, kielégítőbb kapcsolatot ön és partnere számára a nagy teljesítményű Link Up™ Edge segítségével. A kettős stimuláló gyűrű intenzív élvezetet nyújt 10 erőteljes vibrációs funkcióval, hozzáadott Ultra-Soft™ tartógyűrűvel és ugrató bordázott textúrával.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Engedje szabadjára orgazmusi potenciálját azzal a játékkal, amely kifejezetten arra készült, hogy erotikus rezgésekkel erősítse golyóit – és soha többé ne foglalkozzon rögtönzött golyózümmögő megoldásokkal! Csúsztasson be a dupla hurokba – az egyik a péniszhez, egy a golyókhoz –, és helyezze be a motort közvetlenül a családi ékszerek mögé, élvezve a krémes szilikon rugalmasságát és textúráját. Válasszon a 9 vibrációs minta közül, hogy megtalálja az optimális ritmust, szóló vagy páros játékhoz, még a víz alatt is, mivel teljesen elmerülhet. Adja át a távirányítót partnerének a meglepetés eleméhez!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimulátor pároknak 12 vibrációs ritmussal és vezeték nélküli távirányítóval. Testbiztos szilikonból és ABS-ből készülnek. Mindkettő újratölthető a mellékelt mágneses USB-kábellel. A hüvelybe helyezett Pandora kis végével van hely a pénisznek, hogy behatoljon, a nagy része pedig stimulálja a csiklót.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Hydro Vibe

    Ha már használta valamelyik Bathmate péniszpumpánkat, tudni fogja, milyen fantasztikus előnyökkel jár a pénisz mérete és feszessége tekintetében. Míg a pumpák minden használat során kiváló eredményeket hoznak, most kifejlesztettük a Bathmate HydroVibe-t, amely egy vadonatúj módszer a péniszpumpa még jobb teljesítmény elérésére.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Keményebb és tartósabb erekcióról és még több stimulációról álmodik? A Neptun rezgő péniszgyűrűvel lehetséges! Helyezze a gyűrűt a pénisz tövébe, amikor a pénisz lankadt. Az erekció során a gyűrű korlátozza a véráramlást a péniszben, ami keményebb és tartósabb erekciót biztosít.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Az új és úttörő önkenési technológiával felszerelt Deluxe Easy Grip vaginális maszturbátor valóban rendelkezik azzal, ami ahhoz kell, hogy kitűnjön az önkielégítő eszközök túlzsúfolt világából. Ez az SLT maszturbátor mindig készen áll, amikor Ön. Nincs szükség kenésre, ha készen áll rá! Csak nyisd ki a csészét, és adj hozzá egy kis vizet, vagy akár nyálat is az üdvözlő belsejébe, és már mehet is!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROLš technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Beginner Szilikon Pénisz Izgató úgy lett megtervezve, hogy a petyhüdtből pillanatok alatt elvigye az ernyedt állapotba azáltal, hogy az egész fejet erős vibrációval szorosan körülveszi. A jól elhelyezett belső motorral 10 vibrációs minta veszi körül az érzékenay péniszfejet az elképesztő önkielégítés érdekében. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Rezgő maszturbátor hőfunkcióval. Ez a maszturbátor 7 vibrációs ritmussal és 3 sebességgel rendelkezik a pénisz stimulálására, valamint 7 pulzációs funkcióval és 3 sebességfokozattal a hegyben a péniszfej stimulálására.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 nagy teljesítményű levehető lövedékvibrátor 3 cserélhető szilikon felnőtt játékkal, benne hordható bugyi vibrátorral, páros vibrátorral és kakasgyűrűvel. Ez az öltöny tökéletes a g spot, a csikló és a pénisz stimulálására, és a legjobb férfiak és nők egyéni vagy páros játékára.

    50 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Ez a 40 Years exkluzív és nagyon könnyen használható Donut Masturbátor minden péniszmasszázst igazi élménnyé varázsol, akár egyedül, akár partnerrel, otthon vagy útközben használják!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Injektált folyékony szilikon testnél unibody, ami azt jelenti, hogy a folyékony szilikont egy formán keresztül fecskendezik be egy darabban, illesztések és nyílások nélkül, nem fogja megtalálni azokat az idegesítő nyomokat, amiket az ilyen típusú játékokban általában találunk. Ennek köszönhetően teljesen rugalmas is, így kényelmesebb és kellemesebb helyzetbe hozhatod.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Kiváló szexjáték párok számára, a Happy Rabbit Vibráló Nyúl Péniszgyűrűje két rendkívül rugalmas gyűrűvel rendelkezik a fokozott kitartás érdekében, és nyúl hajtott nyuszifülekkel az intenzív csikló stimuláció érdekében. Fedezze fel 12 rezgésmódját a közös örömökért.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Pulsar maszturbátorunk célja, hogy jól érezze magát. A rugalmas szárnyak szorosan körbeölelik a péniszét, 30 rezgésbeállítással csábítják, míg a vékony nyél érzéki barázdáimég több élvezetet adnak. Engedje el legnyomasztóbb vágyait minden egyes irányú mozdulattal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    A kézi szilikon stroker 10 rezgési funkcióval, texturált felülettel és villódzó ingerrel biztosítja az öröm teljes irányítását. Vegye át a teljes irányítást az élvezet felett a kézi strokerrel, az egyedülállóan texturált felület további stimulációval kényezteti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration

    Az elegáns fekete férfias dizájn a maszturbátort a modern srácok diszkrét játszótársává teszi. Ergonómikus ívei tökéletesen érzik magukat a kézben, így kényelmesen működtetheti a gombokat a hüvelykujjával, míg az alsó dudor a tenyerében fészkel, az ujjak pedig az oldalsó barázdákban találnak jó tartást. Az újratölthető elemeknek köszönhetően a játék nem csak neked tesz jót, hanem a környezetnek is. Ha játszótársadnak több lére van szüksége, egyszerűen feltöltheted a mellékelt mágneses USB-kábellel.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Electric Acorn Glans Trainer Masturbator with Ring Black

    Kéz nélküli férfi maszturbátor: a vibrátor a legérzékenyebb területét a gyűrűre gyakorolt barátságos nyomással burkolja be, hogy jobban tartsa Önt. A gyűrű új felszívódásának köszönhetően az intenzív rezgés révén kezek nélkül élvezheti a csúcspontokat.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    Nincs készleten

  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Erőteljes pénisz-/heregyűrű innovatív, felhasználóbarát kialakítással, amely a hosszan tartó és erősebb erekció elérését szolgálja, csikló izgatóval a legérzékenyebb testrészek stimulálására. 2 nagy teljesítményű és csendes motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód).

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

26 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.