×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek hüvely vízálló

1 - 32 termék, Összesen:261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Paloqueth Heating Realistic Dildo with Thrusts, Rotations and Vibrations Skin

    Tolás + forgatás + rezgés + 42° fűtés: a dildó sokkoló funkciója stimulálja a csiklót és a G pontot, és a hőmérséklet 15 perc alatt eléri a 42 °C-ot, ami utánozza az emberi test hőjét. 3 cm-es lökéstartomány és 7 rezgési mód, lehetővé teszik, hogy többszintű szexuális élvezetet élvezhessen. A dildó 4 az 1-ben funkciója, amely leginkább hasonlít az emberi mozgáshoz, megkönnyíti az orgazmust.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

    47 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Inspiration Red

    Adrien Lastic elegáns dupla játéka egy csiklószívó stimulátort tartalmaz vibrációs tojás kombinációval és beépített távirányítóval, amely az autentikus kettős eksztázis kiterjesztésre készült. A távolság és a hely már nem probléma, mert az új alkalmazásunkon keresztül csatlakozhat, és meghitt pillanatait megoszthatja partnerével.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Rózsaszín

    Okostelefonnal irányított pillangós vibrátor. (iPhone és Android).

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Top Secret Pink

    A puha szilikonból készült Top Secret széles, lapos talpának köszönhetően diszkréten és kényelmesen viselhető útközben. A terjedelmes tengely mély, erőteljes rezgései intuitívan és egyedileg is vezérelhetők az alkalmazáson keresztül.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Lila

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Újratölthető G-Spot Rabbit vibrátor

    A Greedy Girl (kapzsi lány) újratölthető nyuszi vibrátor egyesíti a szilikon selymességét a 36 lehetséges rezgési móddal, így biztosít Önnek hihetetlen orgazmust.

    39 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CalExotics Silicone Dilator Kit - 5 db-os szilikon uretrális dilatátor szett

    Szilikonból készült hüvelyi tágítók 5 db-os készletben, különböző méretekkel. Segít helyreállítani a hüvelyi komfortérzetet.

    31 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Jobb, mint egy igazi: puha bőr, kemény mag – és vibráció!

    53 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Hagyja magát elcsábítani ennek a bájos Satisfyernek a kettős stimulációjával. A külső ívelt váll a csiklóján nyugszik, és izgalmas vibrációs masszázst ad neki. A második motor gondoskodik a hüvely belsejéről, és ha akarja, csatlakoztathatja a Hug Me-t egy alkalmazáshoz a telefonja, és hagyhatja, hogy kedvenc zenéd ütemére vagy olyan intenzíven rezegjen, mint a partnere a másik oldalról a világ határozza meg.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Fetish Fantasy Extreme Hollow 12 Inch Strap on - felcsatolható pénisz 30cm Fekete

    Vigye el a végletekig a strap-on szexet a Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-onnal. Ez a nagy teherbírású strap-on egy 12 hüvelyk hosszú, 2,5 hüvelyk vastag, ftalátmentes gumidildót tartalmaz, melyet egy acél O-gyűrű és bőr hám tart a helyén.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Double Wand-er White

    A Dupla Wand-er célja, hogy segítsen önbizalommal felfedezni testét. Két cserélhető fejjel van felszerelve: egy klasszikus, kerek masszírozó tartozékkal, valamint egy a G-pont stimuláló tartozékkal. Kompatibilis az ingyenes Satisfyer alkalmazással – iOS és Android rendszeren elérhető. 2 cserélhető fejet tartalmaz Vízálló (IPX7) felületének köszönhetően ez a játék biztonságosan használható vízben és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations - Drótnélküli Rezgő tojás

    A Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations egy sokoldalú orgazmikus játékszer, amely ideális mind egyéni, mind páros használatra.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Okostelefonnal vezérelhető pillangós vibrátor (iPhone és Android).

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Lila

    Nem kell, hogy tovább törnöd a fejed, a kielégítésedről ezentúl a LUXE legújabb vibrátora gondoskodik! A forradalmian új technológiának köszönhetően a LUXE figyel Rád, kettős érzékelőjével az oldalán aktiválódik, és fokozza a teljesítmény! 10 erős rezgésfokozat, lüktetés és eszkalációs funkció közül választhatsz. Nincs más dolgod, csak hátradőlni, és élvezni!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Elva Vibrating Egg Plum Red

    Távirányító vibráló golyó.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Butterfly Effect

    Lebegjen, mint egy pillangó a tiszta élvezet szárnyain, és egyszerre valósítsa meg belső fantáziáit, egyéni intenzitási szintjét megválasztva. Ezzel az egyedülálló játékkal a vibráló pillangó megszabadult páros gyűrű stílusától, és a reflektorfénybe került, mint egy kettős vibrátor, amely azt a mély klitorisz elégedettséget nyújtja, amelyet csak a szélesre nyúló szárnyak tudnak nyújtani, valamint egy többsebességes szár, amely kiegészíti az élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Lush Kira Velvet

    Készen állsz a határtalan élvezeti lehetőségekre? A Lush Kira nyúl két vibrációs ponttal és egy toló, forgó, melegítő szárral rendelkezik. A nyúlfül térhangzású stílusú csiklóstimulációt kínál. A Kira 7 vibrációs funkciót kínál, amelyek számos választási lehetőséget biztosítanak! Az UltraSilk szilikon kellemes tapintású a testen. USB mágneses újratölthető és fröccsenésálló a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Purple

    Élénk és testhőmérsékletű az intenzív stimulációért!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Bouncer Dildo Piros

    Első pillantásra a Bouncer egy átlagos vibrátornak tűnik. A karcsú, absztrakt tervezés és a lágyan ívelt alakja tökéletes eszközzé teszi a G-pont és a prosztata stimulálásához. Ezen túl pedig meglepetést rejt a belseje!

    34 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Vini

    Irányítsák Önt a Magic Motion alkalmazásunkkal, bárhol is legyen.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    A You2Toys újratölthető vibrációs golyók RC Duo vibráló szerelemgolyók 10 különböző rezgési móddal rendelkeznek, amelyek izgalmas változatosságot biztosítanak a hüvelyi stimuláció és a tréning során. Az összes üzemmód könnyen beállítható a rugalmas behúzószíj végén található gombbal vagy a távirányítóval. A távirányító hatótávolsága 5 méter, ami azt jelenti, hogy egy partner is használhatja! A vibrációs golyók a víz alatt is élvezhetők, mivel vízállóak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Az Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser a cinkötvözetből készült stimulátorpárnák segítségével automatikusan tonizálja és erősíti az izgalomért és a csúcspontért felelős medenceizmokat. A bizsergő kegel súlyunk 7 vibrációs funkcióval, 5 elektrosztatikus betéttel és rugalmas visszahúzó zsinórral rendelkezik. Tonizálja, erősítse és feszítse meg a medencefenék izmait, miközben Ön vagy szeretője a praktikus távirányítót használja, hogy akár 10 méteres távolságból is átjárja az erőteljes érzéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Sliding Skin Dual Layer Dong Whole Testicle 9.5" Flesh

    Valósághű, kétrétegű csúszóbőr anyagból készült az életszerű érzés érdekében, a speciális kettős sűrűségű technológiával, amely az erekciós pénisz érzését szimulálja, így élvezheti a puha külső bőrt és a kielégítően feszes belsőt.

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock 10.5" Flesh

    A legéletszerűbb elégedettség biztosítására készült Love Toy kétrétegű szilikon natúr pénisz hihetetlenül élethű, kétrétegű nyéllel, domború fejjel és texturált golyókkal, amelyek kívül-belül hiteles érzést keltenek.

    36 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Beads Mini

    A Luna Beads Mini egy kisebb kiadása a Luna Beads klasszikus golyóknak, a világ bestseller Kegel gyolyóinak. 29 mm-es átmérőjű golyók.

    28 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:261

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.