×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek szilícium hüvelyi

1 - 32 termék, Összesen:132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish Bgood Deluxe Rózsaszín

    Ossza meg bensőséges titkait szeretőjével otthon vagy nyilvános helyen a Bnaughty Classic Unleashed bekapcsolásával. A rosszalkodás még soha nem esett ilyen jól!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer V Balls 3 pack

    Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer labdáknak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét t​e​m​p​u​s fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Gaia Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Rózsaszín

    Az IntiMate egy elegáns, diszkrét és hatékony Kegel Exerciser Set (medencefenék erősítő szett). Növeli az élvezetet szeretkezés közben és izgalmas stimulációt eredményez.

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Purple

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre hajlik, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Strengthening Balls 3 pack

    Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer Balls-nak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

    12 790 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Sugar Rush Blue

    Kompakt, halszerű kialakításával, valamint a nyomáshullámok és a vibráció bizsergető kombinációjával a szilikon Satisfyer Sugar Rush ideális társ útközbeni használatra. Két motorja különösen nagy teljesítményű.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 1 9" Flesh

    Szilikon bevonatú valósághű vibrátor Silexpan maggal és memóriaeffektussal: ha a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig abban az állapotban marad! Az anyag reagál a magas hőmérsékletre (puhább lesz) és az alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik). Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Ares Rampant Rabbit Lila

    Dupla stimulációs rezgés, teljesen átmasszírozza az egész hüvelyi területet, igazán élvezetes és intenzív érzés. Ergonomikus forma. Erőteljes klitorisz stimulátor.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Alston Black

    Ez a kielégítő vibe varázslatosan működik! A csúcs előre dől, és 12 erőteljes vibrációs szintet céloz meg közvetlenül a forró zónával szemben. A selymesen sima szilikon és a rugalmas nyél minden pillanatot teljes boldogsággá varázsol. Ez a termék vízálló, így zuhanyozás vagy fürdés közben is élvezheti.  

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Insatiable Desire - Mini G-pont vibrátor

    Enyhén hajlított, hogy a legkeresettebb helyeken izgasson. Ez a vibrátor egyesíti a sima formát az erőteljes rezgésekkel, hihetetlen elégedettséghez vezet egy egyszerű gombnyomással.

    14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Lila

    Kíváló minőségű szilikonból készült vibrátor, mely egyedi alakjának és erőtelejes motorjának köszönhetően hatalmas meglepetéseket tartogat számodra!

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Gyújtsa fel vágyait a Bdesired Deluxe készülékkel. A 6 funkció tökéletes stimulációt hoz létre a többszintű élvezet érdekében. A finom hullámokkal ellátott, sima kialakítású, vízálló masszírozó mámorító izgalmat nyújt. Élvezze a játék utáni könnyed tisztítást a nem porózus szilikon és a fényes ABS műanyagból, miközben egy gombnyomással tovább felrázhatja a dolgokat.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Smile Happy Rózsaszín

    Enyhén hajlított vibrátor hangsúlyos fejrésszel és 7 vibrációs szinttel. A vibrátor működése gombnyomással ellenőrizhető.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Addiction Ben 7 Inch Black

    Ez a golyós vibrátor a határt feszegeti, ha igazi megjelenésű vibrátorról és pároknak szánt szexjátékról van szó. Ennek a 7 hüvelykes szexjátéknak az egyedi megjelenése és az amúgy is erősen körbeözött játék markáns bordázott textúrája határozottan fejforgatóvá varázsolja! Használja tapadókoronggal vagy anélkül, vagy használja hámban. Bordázott a még nagyobb élvezetért, enyhén felfelé ívelt nyéllel az optimális g-pont stimuláció érdekében. Ez a dong nem e világból!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang IntiMate Kegel Set - Gésagolyó szett Fekete-Lila

    Az "IntiMate" egy stílusos, diszkrét és effektív medencefenékizomzat edző szett (Pelvic Floor Trainer Set), mely növeli az élvezetet szeretkezés közben és izgalmas stimulációhoz vezet.

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Realistic Vibe Purple

    Minivibrátor Valósághű Vibrátor az Elegáns Sorozatból, stimuláló péniszformában, markáns makkal és erekkel. A 15 vibrációs mód változatos élvezetet nyújt a vaginális és anális szórakozás során. Az üzemmódok egyszerűen, egy gombnyomással állíthatók. Ez a mini vibrátor fürdőkádban vagy zuhany alatt is használható, mert vízálló! A mellékelt USB kábellel újratölthető.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Smartballs Teneo Duo White-Indy Red

    A SMARTBALL DUO dupla gésagolyó segítségedre lesz, ha egyszrűen és hatékonyan szeretnéd edzeni a medencefenék izmait.

    12 790 Ft

    10 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • SilexD Model 2 9" Flesh

    Szilikon bevonatú valósághű vibrátor Silexpan maggal és memóriaeffektussal: ha a vibrátort összenyomják vagy meghajlítják, bizonyos ideig ebben az állapotban marad! Az anyag reagál a magas hőmérsékletre (puhább lesz) és az alacsony hőmérsékletre (keményebbé válik). Tökéletes mindenféle vad szeretkezéshez! Tapadókoronggal.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini klitorisz vibrátor

    Sima szilikonból készült, 10 erősségi fokozatú rezgéseket tartalmazó egyedi vibrátor. Amivel az igazi orgazmus nem csak álom!

    15 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    A Metis egy testre biztonságos szilikonból készült vízálló kegel-labda, erős motorral, amely 3 fokozatú egyenletes vibrációt és 7 különböző ritmust kínál. A vezérlőgomb a farok hegyén található, megkönnyítve a készülék bekapcsolását vagy a rezgések váltását, amikor a kegelt a hüvelybe helyezik. A kegel golyó legszélesebb pontján van egy lágyabb pont a szilikonban, ahol a rezgések extra intenzíven érezhetőek.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls

    Feszesítse a medencefeneket és élvezze a belső stimulációt A szürke ötven árnyalata Tighten and Tense Silicone Jiggle Balls termékkel.

    14 390 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy for Her Remote Kegel Excite-her Purple

    Amióta a legjobb barátja elmondta neki, milyen hihetetlen (és sokkal erősebb) volt az orgazmusa, amióta elkezdett kegel gyakorlatokat végezni, tudta, hogy ki kell próbálnia. Fokozott érzések szex közben? Csak azzal, hogy egy aranyos kis kegel-felizgatja? Természetesen egy távoli kegelnek kellett felizgatnia magát!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Silicone Strapless Strapon Black

    Ehhez a szenzációs szilikon vibrátorhoz nem tartozik heveder, így semmi sem kerül közéd és szeretőd közé - kivéve az intenzív közös élvezetet! Teljesen pánt nélküli, egy behelyezhető, bordázott, ívelt formájával a helyén marad, finom G-pont stimulációt biztosítva viselőjének.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Power Balls 3 pack

    Ha fitt maradsz, többet hozol ki az életből. És ez vonatkozik a szerelmi életedre is! A Satisfyer Balls-nak köszönhetően edzhetsz, és formába lendülhetsz a saját vágymaratonodhoz. A szerelmi gyöngyök napi körülbelül 15 perces viselése edzi a medencefenék izmait – azokat az izmokat, amelyek lehetővé teszik, hogy lélegzetelállító orgazmust éljen át. Ez a tréning nemcsak neked, hanem partnerednek is előnyös: ha edzi a medencefenék izmait, partnere a feszesség végső érzetét fogja tapasztalni – ezek a szerelmi gyöngyök olyan gyorsan katapultálnak majd vissza kezdeti rajongásod fázisába, hogy ne tudd távol tartani a kezeid egymástól!

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Ami ezt a vibrátort különlegessé teszi, az a formája. A nagy fej bordázott, amely pontosan nyomja és csiklandozza a G-pontot... akár Ön, akár partnere manipulálhatja és mozgathatja azt, hogy megtalálja azt az édes pontot, amely ingerlésével gyorsan eléri a nagyon nedves csúcspontot.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.