×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek igényes

129 - 160 termék, Összesen:384

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Domestic Partner War Head Fekete

    Nagy dildó- főként haladó felhasználók számára.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronikus szuper maszturbátor forgató és toló funkcióval

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Electric Eric eStim Vibrator - Elektrostimulációs vibrátor Fekete

    A népszerű Mystim márkájú Electric Eric vibrátor a hatékony vibrációt és a népszerű elektromos stimulációt kombinálja. Most kétféle élményben lehet része egyetlen játék által! Rezeg, zsibbaszt, pulzál, szinte mindent egyben!

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    A strap-on-me® jellemzői a minőség és az ergonómia. Puha tapintású szilikonból készült, és 3 rendkívül erős és egymástól függetlenül vezérelhető motorral van felszerelve, ez a vibráló strap-on rendkívül könnyen viselhető a pozíciómemóriával felszerelt hajlítható nyakának köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedjen minden intim anatómiához. Kettős csikló és G-pont stimulációt kínál, különböző méretekben kapható, hogy minden vágyat kielégítsen.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Purple

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    apasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 2 Purple

    A Tiani™ 2 Design Edition a Red Dot díjnyertes párok masszírozójának továbbfejlesztett változata, amelyet nők viselnek szerelmeskedés közben.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liberator Bonbon Velvish Black - Erotikus alátét Fekete

    A BonBon mindeki kedvence lett, ideális egyéni játékokhoz. A szuper sűrű hab stabilizálja szétterpesztett pozíciódat, ígya kezeid teljesen szabadon maradhatnak. Nagyon ravasz kis kiegészítője minden erotikus játéknak!

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Milk Me Silly Mega Masturbator Brown

    Twerksz, ráz és őrülten gurít! A fejés jót tesz a kemény pénisznek! Reméljük, készen áll, mert a Milk Me Silly segítségével a világ legintenzívebb és legvalósághűbb fejési élményét fogja élvezni! Ez az óriási buborékos maszturbátor készen áll arra, hogy szárazra fejje a farkat két megaerős forgómotorral, amelyek egyszerre vibrálnak és masszíroznak. 5 különböző forgatási funkció és 5 különböző vibrációs funkció közül választhat a fejési élmény végtelen kombinációja érdekében.

    511 900 Ft

    319 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Extreme Anal Spreader Device

    Emelje az anális terjeszkedési élményét a következő szintre ezzel az extrém anális terjeszkedő eszközzel. Helyezze be a csúcsokat a végbélnyílásába vagy a hüvelyébe, és kezdje el csavarni az egyes légycsapokat, hogy kiterjessze a szétfeszítő pozícióját. A Kiotos acél 100% rozsdamentes acélból készült és simára polírozott.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP01 egy luxus és diszkrét maszturbátor 10 forgató és 5 szívási funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és könnyedén választhat az összes lehetőségközül. A maszturbátor spirálisan forgó mozgást végez, és melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A puha elasztikus szilikon hüvely hüvelynyílással rendelkezik, és számos csappal és bordával rendelkezik a belsejében.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Daddy Extender Fekete

    Merj nagyon álmodni! DADDY, az új péniszköpeny az OXBALLS-tól segítségedre lesz mindenben! DADDY egy vastag, fényes pénisz- és hereköpeny, afféle második bőr...

    52 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Azon párok számára, akik fokozni szeretnék a kötözési játékaikat, ez a készlet még a haladó rabság szerelmeseit is kielégíti. Tartozék: légáteresztő golyós szájpecek, kötött bőr kéz- és lábmandzsetta, szatén szemmaszk, korbács, 11 hüvelykes toll csiklandozó, 10 méteres japán selyemkötél, disznókötő, bimbóbilincsek, ragasztott bőr nyakörv és póráz, 12 hüvelykes lapát, pusztító maszk, szex dobókocka, ajtó hinta és egy tökéletes ágyrögzítő rendszer!

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 23

    Ez a csodálatos állati dildó BEAST a Kiotos Monstar-tól úgy néz ki, mint egy igazi állati pénisz, 2 színű hatással. Ez a Dildo Beast csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik, ami extra jó érzést nyújt, amikor behelyezi a hüvelyébe vagy a seggébe. A piros, szürke és fehér színek gyönyörű keverékével ez a dildó 23,5 cm hosszú, 6,5 cm átmérőjű és testbiztos orvosi szilikon anyagból készült.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WAD XXL Sentry Black

    A WAD sikere után a Weapons of Ass Destruction anális játékkollekció készen áll a WAD XXL-re.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mister B Hardware Extreme CBT Device

    A Mister B Hardware Extreme CBT eszköz a CBT eszközök csúcsa. Kezdje azzal, hogy behelyezi a dugót a fenekébe, majd megszorítja a golyóit, mindegyiket a saját oldalán, és összenyomja a farkát az elülső bilincsekben, és minden bizonnyal kellemes fájdalomban lesz, ameddig csak akarja.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CB-X Mini Me Chastity Cock Cage Pink

    A Mini Me elveszi az összes teret a lezárt farkad legkisebb rándulásának is. Fedezd fel, mit jelent valóban tehetetlenül és kellemesen a vágyak végső korlátozása alatt lenni. Kulcstartó és Sissies egyaránt várta már a CB-X-et, hogy elhozza nekik azt, amit kértek. Kisebb és készen áll arra, hogy csomagját közelebb tartsa otthonához, mint amiről valaha is álmodott.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Thin Finn e-stim Urethral Sound

    Ez a hosszú és sima húgycső tágító tökéletesen alkalmas a különleges pénisz stimulációhoz. Teljesen új élményben lesz része!

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Testszínű

    Szeretné, hogy élete első dildója pont úgy nézzen ki, mint a sziklaszilárd szerszám, amelyről mindig is fantáziált? Erőteljes és valósaghű érzésekre és élményekre vágyik? Ne csak álmodozzon! A King Cock minden vénája, a tengelye és makk része is gondosan kézzel készült, hogy a lehető legtökéletesebb részletességgel utánozza a természetes férfi nemi szervet. Az erőteljes tapadókorong könnyen tapad szinte minden sík felülethez. Ez a dildó kompatibilis a legtöbb strap-on hevederrel, így akár felcsatolva is használható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Trio Plug - Drótnélküli rezgő dugó Fekete

    Készüljön fel arra, hogy megtapasztalja az egyetlen prémium dugót, amely három nagy teljesítményű motor erejét egy rugalmas, közepes méretű dugóba összpontosítja.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Steel Belted Chastity Device with Ball Divider

    Tartsa a farkát kulcsra zárva ezzel a valódi acél tisztasági ketreccel. Ez az övvel ellátott tisztasági eszköz golyóelválasztóval rozsdamentes acélból készült. Egy extra övvel érkezik, így szorosan körbetekerheti az alapgyűrűt a szilárd golyóelválasztó fogása érdekében. Zárja be a farkát ebbe a gyönyörű eszközbe. Helyezze péniszét a ketrecbe, amelynek behelyezhető mérete körülbelül 70 mm.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Black

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Deep Rose

    Azok a nők, akik megelégszenek semmivel, mint a díjnyertes orális szexel, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Whipsmart Bondage Pleasure Swing Black

    Vedd fel magad a vad időre a Bondage Pleasure Swing segítségével, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi, hogy a legkényelmesebb szexpozíciókban kísérletezzen a perverz BDSM játékkal. A WhipSmart Bondage Pleasure Swing állítható, párnázott hevederekkel rendelkezik, hogy elbírja bármely felhasználó testének súlyát. A WhipSmart Bondage Pleasure Swing csukló- és bokamandzsettáival is fel van szerelve, hogy a helyén tartsa az engedelmességet. Emelje intim játékát az enyhétől a vadig ezzel a kalandvágyó párok számára kötelező készülékkel.

    79 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Creature Cocks Monstropus Tentacled Monster Silicone Dildo

    Hagyd, hogy fantáziádat a csápos szex szerepjátékkal elszabaduljon! Ez a hosszú, kúpos dildó márványzöld, sárga és kék színű, ami minden egyes dildónál egyedi. Élvezze a polipszívók kettős sorát, amelyeket egy húsos gerinc választ el az egyes szívók között.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Lovagold meg az élvezet hullámait - most további melegítő és nyaló funkcióval! Az innovatív vibro-cushion vibepad 2 2 motorral és 2 anatómiailag formázott, stimuláló hullámmal rendelkezik, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a hüvelyhez, a csiklóhoz és az ánuszhoz. Mindkét hullám 7 erőteljes rezgési móddal rendelkezik - a nagyobbik hullám a beépített vibro-nyelvvel is kiemelkedik (7 nyalási mód), a kisebbik hullám pedig további melegítő funkcióval (max. 55°C) rendelkezik.

    111 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona Cruise 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona Cruise teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • World Cage Bali Penis Chastity Set

    A World Cage tisztasági eszközei könnyen felhelyezhetők és könnyen használhatók, hosszú távú viseletre tervezték őket, és innovatív szilikon biztonsági pajzzsal ellátott, kihúzás elleni tartozékkal vannak ellátva. Más tisztasági eszközökkel szemben, amelyek lágyítószereket tartalmazó polikarbonátból készülnek, a World Cage ketrecei ABS műanyagból készülnek, BPA-mentes. Ráadásul a készlet nagyobb gyűrűket tartalmaz, így nem kell drága kiegészítőket vásárolni.

    109 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:384

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.