×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek kettős stimuláció

33 - 64 termék, Összesen:154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dorcel ismét egy új terméket kínál Önnek, amelyről beszélni, és örömében sikítani fog!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Daring Danny eStim Vibrator Black

    Az e-stim vibrációink olyan játékok, amelyekkel egyszerre élvezheti mind a vibrációt, mind az elektromos stimulációt, és még idegstimuláló készlet sem szükséges hozzá. Nincsenek kábelek, nincsenek eszközök – Daring Danny egyedül vibrál, bizsereg és lüktet. Dannynek nem csak két, hanem négy vezető területe van, így egyszerre tudja stimulálni a hüvelyt és a csiklót.

    71 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    A Revo család legújabb tagja egy dupla kakasgyűrűvel rendelkezik, amely keményebben és tovább tart!

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Nova 2

    Tapasztalja meg a vegyes orgazmust – az új és továbbfejlesztett Nova Önnel együtt hajlik, állandó kapcsolatot tartva a csiklójával, miközben stimulálja G-pontját.

    79 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    A We-Vibe® valaha volt legintuitívabb vibrátora pároknak – állítható illeszkedéssel, érintésre reagáló kezelőszervekkel és kihangosító rezgésekkel, amelyek teljesen új szintre emelik a szexet.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Purple

    A SNAIL VIBE-t szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina 2 Lila

    A legeladottabb "Dual-action" vibrátor a még intenzívebb élvezetekért!

    89 900 Ft

    73 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • strap-on-me 3 Motors Vibrating Silicone Bendable Strap-On Black L

    A strap-on-me® jellemzői a minőség és az ergonómia. Puha tapintású szilikonból készült, és 3 rendkívül erős és egymástól függetlenül vezérelhető motorral van felszerelve, ez a vibráló strap-on rendkívül könnyen viselhető a pozíciómemóriával felszerelt hajlítható nyakának köszönhetően, hogy tökéletesen illeszkedjen minden intim anatómiához. Kettős csikló és G-pont stimulációt kínál, különböző méretekben kapható, hogy minden vágyat kielégítsen.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Végre talált egy játékot, amely teljesíti az összes vágyát – a rezgést, a lökést, a forgást, a csiklóstimulációt és a melegítést. Alig várta, hogy kipróbálhassa Thrusting Silicone Rabbitjét! Tudni akarta, milyen érzés egyszerre érezni mindent, ami a bakancslistán szerepel.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave Rózsaszín

    Hihetetlen orgazmus. Merüljön el a hullámok okozta ellenőrizhetetlen örömökben. Az INA a világon első a kialakításával. A hullámok ihlette simogatás felér egy szerető gondos ujjaival. A hullámok természetes ide-oda módon masszírozzák a G-pontot.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Ennek a pálcavibrátornak a kialakítását a hatalmas egyiptomi fáraók jogara ihlette. A vibrátor erős rezgéseket bocsát ki, amelyek a pálca fejére koncentrálódnak az erőteljes, közvetlen stimuláció érdekében. A nagy masszázsfej segít megnyugtatni a fájó izmokat és enyhíti a stresszt. A Kyro két multifunkcionális szilikon tartozékkal van felszerelve, hogy kibővítse az élvezet lehetőségeit. Az egyik tartozék az érzékeny területek, például a mellbimbók ingerlésére és stimulálására használható, míg a másik kiegészítő tökéletes a G-pont felfedezésére és egyidejűleg a csikló stimulálására.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys The Hammer - Extra erős pulzátor Rózsaszín

    Erősen texturált vibrátor, hangsúlyos fejrésszel, nyúl alakú csikló stimulálóval. Nyomógombbal vezérelhető teljesítmény és intenzitás.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson iRide Pink

    Lovagoljatok, ringatjátok vagy kanalazzátok! Az iRide egy erőteljes új mozgásszer a játékokban. Tested mozgásával irányítod a ritmust, a sebességet és az érzést, felszabadítva a kezed fontosabb, izgalmasabb dolgokra! Még két egymástól függetlenül vezérelt, 3-szintű vibrációs terület is található, amelyek közvetlenül a két legerogénebb zónára irányulnak! A természetesen ívelt kialakítás érzéki, ritmikus mozgást tesz lehetővé, míg a párnázott párna puha, sima futást tesz lehetővé. Átlátszó csomagban kerül forgalomba. A játékok számára ismert legjobb minőségű anyagokból készült, így kényelmesen felszerelheti az iRide-ot, és eksztázisba ringathatja magát.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Black

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez egy csemege. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Snail Vibe Pink

    A CSIGA VIBRÁTORT szakemberek hozták létre, és tudományos kutatáson és fejlesztésen alapul.

    79 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Lila

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Az Angel egy sokoldalú vibrátor, amit nem szeretne kihagyni! Erőteljes, tehetséges és elegáns. Ergonómikus kialakítású, így könnyen fogható. 2 szupererős motorral rendelkezik, amelyek önállóan vagy társaságban használhatóak. Ideális a csikló, a G-pont és a mellbimbók stimulálására. Csábító előjátékhoz vagy lélegzetelállító közösüléshez, egyéni szexhez vagy partnerrel való játékhoz, az Angel minden igényét kielégíti.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY MiSS Bi Rózsaszín

    MISS Bi - ez a vibrátor egyesíti a fenomenális csikló stimulációt és a G-pont közvetlen ingerlését. A két külön állítható motor garantáltan elhozza Önnek a csúcspontot!

    57 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    A világ első Guybrator™-a szabadalmaztatott PulsePlate technológiájával. A PULSE egy többszörösen díjazott férfi stimulátor, amely rezgéseket használ a férfi stimulálására. Míg a PULSE III SOLO-t a férfi egyéni használatra tervezték, a PULSE III DUO távirányítójával és vibráló aljával kifejezetten pároknak készült.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Az elegáns G-Spot vibrátor két turbófeltöltős F1-es motorral rendelkezik, amelyek komoly ütést adnak. Az egyik a hegyben található, a másik pedig hosszabbító, hogy a lábujjak begörbülését stimulálja. Ezek az új generációs F1 motorok elképesztő 7200-as és 14000-es fordulatszámon vibrálnak.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Double Ecstasy Silicone Vibrator Pink

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos, intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Purple

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítású, orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Pleasure Overload Wicked Weekend

    Fedezze fel újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi f​a​c​i​l​i​s​i​s jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek 2012-ben.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Cseresznye Piros

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Hozz ki belőle annyit, amennyit beleteszel! Ez a kétvégű vibrátor és heveder készlet mindkettőtöket távirányítós vibrációval kezeli. Fedezze fel a 3 sebességű dübörgést és a 7 lüktetési mintát a kettős motorokból – egyet neked, egyet pedig a partnerednek.

    113 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Irresistible Mythical Black

    A Mythical szupererős, 10 sebességes, új generációs F1 motorral rendelkezik, rugalmas hegyű vibrátorral, amely bármilyen nő alakjához igazodik, és tökéletesen úgy van kialakítva, hogy elérje a g-pontját, hogy a valaha tapasztalt legintenzívebb belső és külső orgazmust hozza létre! A Mythical újratölthető akkumulátorral rendelkezik, mágneses USB töltőporttal és töltővel. Teljesen feltöltött állapotban 60 percig bírja. Puha tapintású, sima és vízálló kialakítása orvosi minőségű szilikonból készült, így a Mythical könnyen tisztítható.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    A 3Some egy elsőrangú kollekció az élvezet kedvelőinek, akik izgalomra, kiteljesedésre és szexi önkényeztetésre vágynak. A 3Some kollekció okos intim tárgyakkal teszi funkcióba a szórakozást, amelyek többféleképpen élvezhetik az érzéseket és háromszoros élvezetet kínálnak!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású hangmasszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Je Joue Mio Fekete

    Szuper puha, rugalmas, hatékony - osszon meg egy erősebb és hosszabb, egyidejű orgazmust partnerével a Mio használatával.

    42 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Petite Tickler Purple

    Háromszoros 10 sebességes stimuláció egy erőteljesen kis méretű csomagban! Egy vastag, texturált, finom, vaskos körfogatú szár szembenéz két karcsú szárral, amelyek szétnyúlnak, mint egy villacsont, hogy minden irányból tiszta élvezetbe burkolják Önt.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Real Body Magic Ram

    Elektromágneses pisztolytechnológiából készült! Becenevén Kos, ennek a 12 funkciónak köszönhetően oda-vissza. A szárak és a herék vibrálnak. A valódi bőrhöz hasonló kellemes tapintású. Az erős tapadókorong minden fantáziát lehetővé tesz. Távirányítóval.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:154

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.