×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek kettős stimuláció

1 - 32 termék, Összesen:135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Pro G-Spot Rabbit

    Itt az ideje a  legjobb érzésnek - ez a különleges Nyúl a múzsája, és a legfelsőbb orgazmusokkal tölti el Önt. A Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámokon keresztül érintés nélkül stimulálja szerelmi gyöngyét, mélyebb stimulációt biztosítva, amely többszörös orgazmushoz vezet. Ez az adottság önmagában telhetetlen mosolyt varázsolt a nők arcára világszerte. De minden torta megérdemli a habot, és ennek a filozófiának megfelelően fejlesztették ki a Satisfyer Pro G-Spot Rabbit-ot. Kiterjeszti a klitorális nyomáshullám-stimuláció egyedülálló érzését egy további G-pont masszázzsal. Érdemes lehet néhány nap szabadságot kivenni a munkából, és az ágyban tölteni azt, ezzel a megújult élvezeti társsal.

    47 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Professzionális dupla péniszgyűrű rezgő análdugóval

    Kényeztesse magát több helyen egyszerre a RO-Zen Pro segítségével, ami egy hatalmas fekete péniszpánt és rezgő análdugó egyben. Ideálisan használható partnerrel együtt, például az előjáték során, valamint hihetetlen egyéni kielégüléshez is vezet. Tapasztalja meg az erőteljes kettős stimulációt a 10 beállításon keresztül.

    31 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 4 Couples

    Itt a felejthetetlen pillanatok ideje, a Satisfyer Pro 4 Couples az erotikus játékok új világát nyitja meg. A klasszikus páros vibrátorok által inspirált, közösülés közben kell viselni, és egyszerre stimulálja mindkét partnert. Ez az örömteli játékszer azonban többet nyújt, mint a lenyűgöző feszesség érzése, izgalmas rezgések és izgató G-pont masszázs: a Satisfyer család tipikus stílusában nyomáshullámok révén érintésmentesen stimulálja a nő csiklóját mélyebb stimulációval, amely többszörös orgazmushoz vezet. Az öröm garantált!

    47 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Vegy meg az összes játékot, amire csak szüksége lehet egy észbontó és örömökkel teli éjszakához- most egyetelen praktikus, lila készletben!

    23 990 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Nagyszerű kezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt. 7 rezgési mód - a legjobb élményt a toló és a forgó és a rezgés egyidejű használata biztosítja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Rózsaszín

    Okostelefonnal irányított pillangós vibrátor. (iPhone és Android).

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting & Suction Dual Vibrator Purple

    Keresi a megfelelőt, nem tud dönteni, és talán nem is tudja, mit tegyen? Majd mi megoldjuk - ez Ő! Első pillantásra tökéletesen szép lila. Már az első használatakor el fog ámulni az érzéki és hiteles lökésektől, az izgalmas rezgésektől és a csikló szívásától. Ez a trió még csábítóbb, mint 3 dió Hamupipőke számára!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hug Me Pink

    Hagyja magát elcsábítani ennek a bájos Satisfyernek a kettős stimulációjával. A külső ívelt váll a csiklóján nyugszik, és izgalmas vibrációs masszázst ad neki. A második motor gondoskodik a hüvely belsejéről, és ha akarja, csatlakoztathatja a Hug Me-t egy alkalmazáshoz a telefonja, és hagyhatja, hogy kedvenc zenéd ütemére vagy olyan intenzíven rezegjen, mint a partnere a másik oldalról a világ határozza meg.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Újdonság
  • Dream Toys Elite Josephine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Josephine vibrátora egy fekete vibrátor elegáns arany színű díszítéssel, ívelt formával és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Ha már unod a piacon lévő tipikus játékokat, akkor ki kell próbálnod a Dash 2.0 Softer Tip-et, az Intoyou család utolsó, de nem utolsó sorban utolsó tagját.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    A Satisfyer Supernova érzéki légimpulzus-hullámokkal csábítja a csiklót, miközben erőteljes rezgésekkel stimulálja a G-pontot. A rugalmas lánccsuklónak köszönhetően a szilikon vibrátor alkalmazkodik az Ön anatómiájához, hogy tökéletes stimulációval örvendeztesse meg Önt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Vibrator Purple

    Tiszta öröm! Tolóerős Pearl Vibrátor a Sweet Smile-től rugalmas csiklóvibrátorral és forgó gyöngyökkel a tengelyben az orgazmus élvezetért, amely még a G-pontot is eléri.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dupla szórakozás, dupla élvezet – a vadonatúj Satisfyer DUPLA ÉLVEZET egy Bluetooth-kompatibilis csiklóstimulátor és belső G-pont vibrátor. A díjnyertes Satisfyer Connect alkalmazással párosítva a DUPLA ÉLVEZET új szintre emelte érzéki utazását!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó. Növeli az élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán lenne. 

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic G-wave Rechargable U-Shaped Dual Rabbit Vibrator Rózsaszín

    U-alakú kettős felhasználású G-pont vibrátor. Rendkívül rugalmas vibrátor, amely közösülés közben is használható. Kivételesen sokoldalú és állítható. A stílusos vibrátor tápellátását 2 egyéni erős motor biztosítja. Számos szögből kísérletezhet vele, maximális élvezetet tartogat az Ön számára is! Tartsa egyenesen, így hagyományos vibrátorként funkcionál...vagy hajlítsa félbe a dupla G-pont & csikló stimulációhoz! 100% bársonyos tapintású szilikonból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx I Love Black Gift Set

    Lepje meg partnerét ezzel a luxus ajándékkészlettel, tele szórakoztató játékokkal. Ez a 6 részes készlet fekete témájú, így minden játék stílusos fekete színű. A készlet kezdőknek való, pároknak p​r​a​e​s​e​n​t való játékokat tartalmaz. A készlet fémkulcsos bilincsekből, ellensúllyal ellátott szerelmi labdákból, péniszgyűrűből, forgó gyöngyökkel ellátott nyúlvibrátorból, szemmaszkból és csiklandozóból áll.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • WearWatch Dual Pleasure Wireless Technology Watchme Fuchsia-Black

    Ígéretes játékok élénk színekben, amelyek azt is teljesítik, amit ígérnek: innováció, új élmények és öröm, akár egyedül, akár párban. Az európai életmód márka modern koncepciókat és felnőtt játékokat képvisel, vonzó design elemekkel. Az esztétika és a funkció itt kéz a kézben járnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Az elegáns Trinity a TOYJOY legújabb kollekciójának egy darabja, megy tripla élménnyel szolgál! Az egyedi dizájn és az erőteljes csikló stimulátor hatalmas meglepetéseket tartogat mindenki számára!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    A Dual Kiss lenyűgözi Önt a csodálatos nyomáshullámok és a vibráló behelyezhető tengely kombinációjával. A bőrbarát, puha szilikon és a vízálló kivitel teszi teljessé a kialakítást.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Bill Purple

    Ha a dolgok egy kicsit lehűlnek a hálószobában, Bill az, amire szükségetek van. A párok stimulátora, ha valami másra vágytok. Ez a páros stimulátor a 12 vibrációs funkción és a nagyobb kényelmet szolgáló távirányítón kívül egy extra csikló-stimulátorral is rendelkezik, melytől szóhoz sem fogsz jutni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Red

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 mintatartományban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove, egy olyan termékcsaládból álló márka, amellyel a legegyszerűbb és legkellemesebb módon élvezheti szexualitását.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Többé nincs szüksége a Tinderre ahhoz, hogy kellemes szexet tudjon átélni egyedül vagy partnerrel. Vízálló, erőteljes, puha textúrájú, kényeztetésre hívó, hogy növelje a súrlódás élvezetét, és egy helyett két motorral van felszerelve a soha nem látott kettős stimuláció érdekében. Mint egy szafari a szavannán keresztül

    44 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 erős motor, zökkenőmentes szilikon bevonat, valamint a G-pont és a csikló egyidejű stimulálása a Mono Flexet minden kollekció csúcspontjává teszik. Kifinomult formája és alkalmazásvezérlése is van.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Tökéletes társ az öröm legintimebb pillanataihoz. Az Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black kellemesen rugalmas, puha és kiváló minőségű szilikonból készült, amely kényezteti. Ez a kettős stimulációjú vibrátor nemcsak intenzív rezgéseket, hanem innovatív, csapkodásszerű mozgást is kínál, amely célzott G-pont stimulációt biztosít, és van egy bódító csiklószívó funkció is.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Magnus Purple

    Erőteljes vibrátor tetszetős és ergonómikus kialakítású, hám nélküli vibrátorral, amely lenyűgöző megjelenésével és funkcionalitásával. A vibrátor hullámos, rövid végét a hüvelybe vagy a végbélnyílásba helyezik, míg az alapon lévő markáns barázdák stimulálják a csiklót, a hosszabb nyél pedig sokoldalú stimulációt biztosít a partner legérzékenyebb területein.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:135

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.