×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek szilícium strukturált különösen nők számára

33 - 64 termék, Összesen:95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy My Orgasm Eggsplode Remote Egg Purple

    Készen áll a tojáshéjas örömre? A Make My Orgasm Egg-plode erőteljes vibrációjával és forgó hegyével feldobja erogén zónáit. Ez a kiváló minőségű szerelemtojás 7 stimulációs és lüktetési móddal rendelkezik, egyszerű egyérintéses gombos vezérléssel. Ez a szépség testbiztos, puha tapintású szilikonból készült, és egy távirányítóval rendelkezik a kéz nélküli szórakozáshoz. Kényeztesd magad ezzel a prémium dizájnnal a tojásos megelégedettséggel!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zalo Queen Pulsewave Vibrator Wine Red

    Az innovatív PulsWave™ technológiának köszönhetően a ZALO arra is törekszik, hogy a nőknek vadonatúj élményt nyújtson a G-pont felfedezésében. A hagyományos vibrációs stimulációtól eltérően a PulsWave™ az exkluzív hullámmotoros hajtást alkalmazza. A megfelelő görbületi szög és a G-pont finom szárnya ujjpép méretű területet alkot, ami megkönnyíti a nők számára, hogy érezzék G-pontjaikat, és örömet szerezzenek. A PulseWave™ motor és egy másik független vibrációs motor, valamint a fűtési funkció együttműködésével a nők felfedezhetik a mélyen elzárt élvezeteket.

    95 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Domi Female Attachment

    A női tartozék kettős stimulátoros G-pont karral, csiklókefével és szeméremajak masszírozóval rendelkezik. A G-pont kar tökéletes egyensúlyt biztosít a rugalmasság, a szilárdság és a hajlékonyság között. A csiklókefe rugalmas dudorokkal rendelkezik, amelyek borzongást küldenek végig a gerincen, a szeméremajak masszírozó pedig tökéletes azok számára, akik a széles körű stimulációt részesítik előnyben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Anya Heating Vibrator

    Az Anya egy erős vibrátor fűtési funkcióval. Közepes méretének köszönhetően kényelmesen tartható és nagyon könnyen használható.

    57 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Kegel Vibe Purple

    Adrien Lastic vibrációs gésagolyó a medencefenék izmainak edzéséhez. Erős rezgések. Távirányító mellékelve. Színe lila. Ftalát mentes anyagok felhasználásával készült.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Tolja az érzést a következő szintre, és élvezze az ugratós mellbimbójátékot a Nipple Play Kristálylánc Mellbimbóbilincsekkel. Fedezze fel az emelkedett érzést a 2 teljesen állítható mellbimbóbilincssel, ugratólánccal és csillogó kristályokkal. Érje el a játékos élvezet új szintjeit az p​h​a​r​e​t​r​a állítható bilincsekkel. Rögzítse a szemtelen kapcsokat a testéhez, és élvezze a fájdalom és öröm minden rohanását.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Szilikon mókás nyelve kényelmesen a táskájában volt… egészen mostanáig! Kihúzta az áramvonalas tokot, és új kedvenc személyes játékára mosolygott. Megnyomta a fűtés gombot, hogy elindítsa a melegítő üzemmódot, ami mindig segített neki ellazulni. Aztán megnyomta a bekapcsológombot – izgató rezgések zúgtak, és a billegő nyelv incselkedően kezdett mozogni előre-hátra.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    A Gcandy 2 erős motorral büszkélkedhet, amelyek közül az egyik a csomagtartóban van a G-pont stimulálására, egy motor pedig az ujjban található a csikló stimulálására. A Gcandy működési ideje nem kevesebb, mint 4 óra egy töltéssel.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Green

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 móddal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    A Lovely Leopard bemutatása A Lovely Leopard egy elegáns, újratölthető mini pálca vibrátor. Rezgései erőteljesek és csendesek. A gyönyörű leopárd vízálló, 10 funkciója van, és a csikló stimulálására tervezték. A termékhez tartozik egy mesés kozmetikai f​u​s​c​e táska, amelyben minden nélkülözhetetlen kell, gyönyörű leopárd stílusú mintával. A szép leopárd vízálló, és kádban vagy zuhanyzóban is használható.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Good Vibes Only Tate G-Spot Vibrator Turquoise

    A Tate G-pont vibrátor egy klasszikus vibrátor. Szilárd fogást biztosít, így a vibrátort könnyű tartani használat közben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyedén eléri a megfelelő helyeket. A Tate vibrátor selymesen sima és könnyen kezelhető. 10 rezgésbeállítással rendelkezik és vízálló, így zuhanyozás közben és fürdőkádban is használható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    Szeressen bele az Amour Vezetéknélküli Golyóba, egy sokoldalú távoli minivibrátorba, 16,5 hüvelykes távirányítóval és diszkrét hangulatú testtel. Ez a szenzációs vízálló golyó 7 vibrációs funkcióval van felszerelve, mindegyik funkcióhoz 5 sebességgel, különféle játékos lüktetésekhez.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer A-Mazing 2 Turquoise

    A szilikon Satisfyer A-Mazing 2 extra mély stimulációt biztosít az A-ponton. Ez a stimuláló barázdált textúrájú vibrátor intenzív élvezetet nyújt 2 motorral, egyenes, ergonomikus szárral és keskeny, rugalmas hegyével.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Beau Purple

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Divatos, elegáns megjelenésű dizájnjával, vonzó színével és kényelmes tapintásával a női különféle igények kielégítésére tervezték. Ergonómikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Love ball készlet, 1 db szimpla labdából és 1 db duóból áll. Ellipszis alakúak és Swarovski® kristállyal ellátott visszahúzható pántjuk van. A szerelmi labdák kiválóan alkalmasak a​t a medencefenék edzésére: a benne lévő forgó labdasúlyok minden mozdulatnál vibrációt váltanak ki, ami az izomösszehúzódások erősödéséhez vezet. Elegáns dizájnjukkal és divatos steppelt mintájukkal is igazi szemet gyönyörködtetőek. Selymes Soft Touch felülettel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer A-Mazing 2 Grey

    A szilikon Satisfyer A-Mazing 2 extra mély stimulációt biztosít az A-ponton. Ez a stimuláló barázdált textúrájú vibrátor intenzív élvezetet nyújt 2 motorral, egyenes, ergonomikus szárral és keskeny, rugalmas hegyével.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Black

    Az Ocean Breeze 2.0 abban különbözik elődjétől, hogy az Ocean Breeze sokkal erősebb vibrációs képességgel rendelkezik. Ha korábban rendkívül serkentőek voltak, most egyszerűen orgazmusosak.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ford Turquoise

    Ez az iF Design Award 2018 győztes 12 szívási módot kínál. Így megtalálhatja magának a tökéletes érzést. Ráadásul megérti a csikló bonyolultságát. A puha száj magába szívja az értékes gyöngyöt, és örömet okoz mindaddig, amíg el nem fogyaszt annyit, amennyit csak bír. Orvosi minőségű szilikonból készült. Ne hagyja ki.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Love ball készlet, 1 db szimpla labdából és 1 db duóból áll. Ellipszis alakúak és Swarovski® kristállyal ellátott visszahúzható pántjuk van. A szerelmi labdák kiválóan alkalmasak a medencefenék edzésére: a benne lévő forgó labdasúlyok minden mozdulatnál vibrációt váltanak ki, ami az izomösszehúzódások erősödéséhez vezet. Elegáns dizájnjukkal és divatos steppelt mintájukkal is igazi szemet gyönyörködtetőek. Selymes Soft Touch felülettel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Szabadítson fel egy stimulációs vihart a George vibráló távirányítós szerelem tojással. Az új, robbanékony, selymes szilikon külső a tojás teljes kerületét beborító élvezeti sörték tömkelegével hihetetlenül intenzív és orgazmusos érzeteket biztosítanak. Ez a különleges játék elgyengíti, és remegni fog a térde.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó tengelye prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Burgundy

    Csábítóan szép és elegánsan áramvonalas nyúl, amely szakértelemmel készült, hogy teljesítse és kielégítse minden lány kívánságait, szükségleteit és vágyait. A kifinomult dizájn és a bársonyosan puha szilikon borítja a nagy teljesítményű, kettős független motorokat, amelyek precízen kevert vibrációkat hajtanak a tengelyre és a csiklóstimulátorra, hogy maximálisan elégedettek legyenek dobogó szívének minden lüktető színével. Mindent Önért... nem minden lány érdemli meg a legjobbat.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    A Sultry by Pillow Talk feje sima, lekerekített, és erőteljes vibrációt biztosít. Kúpos behelyezhető fogantyúja van, amely 360 fokban elforgatható a hihetetlen G-pont stimuláció érdekében. A Sultry forgó szára prémium melegítő funkciót is kínál a nagyobb kényelem és a valósághűség érdekében.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Orvosi minőségű szilikonból készült, és 12 vibrációs funkcióval rendelkezik. Trendi, elegáns megjelenésű dizájnjával, tetszetős színével és kényelmes tapintásával a nők különféle igényeit kielégíti. Ergonomikus kialakítása a kényelmes kezelést szolgálja.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fun Toys Gjack 2 Tiffany Mint

    Ne nézz rám, csak érints meg!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Elegant Vibrator Rózsaszín

    Az Elegant Soft Touch vibrátor egyenes és hosszúkás testtel rendelkezik, mely izgalmas érzést nyújt a behatolás közben. Puha tapintású felülettel rendelkezik. Élvezze ki Ön is a 4rezgésminta és 3 sebesség által nyújtott lehetőségeket.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Egy sor kecsegtető funkcióval és innovatív rendszerrel, amely az egész hüvelyt tetőtől talpig masszírozza. Erőteljes vibráló csiklóstimulátor.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Az iroha zen az iroha egyedi Soft-Touch szilikonját hozza el mindenki számára egy új, kifinomult, hordozható, akkumulátorral működő testben. A külső szilikont redősorok díszítik, amelyek hosszú formája könnyen fogható.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Elegant Vibrator Lila

    Az Elegant Soft Touch vibrátor egyenes és hosszúkás testtel rendelkezik, mely izgalmas érzést nyújt a behatolás közben. Puha tapintású felülettel rendelkezik. Élvezze ki Ön is a 4rezgésminta és 3 sebesség által nyújtott lehetőségeket.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Truda Lavender

    Élvezze a hihetetlen élvezetek végtelen éjszakáit ezzel a 7 funkciós ívelt G-pont vibrátorral, amely szuperpuha szilikon anyagból készült. Ez a szexjáték egy lekerekített és enyhén domború fejjel van kialakítva, amely intenzív stimulációt biztosít minden élvezeti pontjához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.