×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek különösen nők számára

33 - 64 termék, Összesen:80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Satisfyer Vibes Magic Bunny

    Extra erős vibrációja egyszerre kényezteti G-pontját és csiklóját – és mindezt védőháló nélkül.

    31 900 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Feelz Toys Fonzie Lila

    Magas minőségű vibrátor, amely kifejezetten G-pont és klitorisz stimulációra alkalmas. Erős és rendkívül csendes vibrátor, amely hét vad beállítási módot kínál.

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Tracy Lavender

    Ez a szuper puha szilikon 7 funkciós nyúlvibrátor elképesztően felszerelt, hogy intenzív élvezetet nyújtson Önnek estéről estére. Ennek a karcsú és elegáns lila játéknak az alakja sima és ívelt, vastag feje eléri a belső G-pontot, és egy kisebb, ívelt nyúlcsikló biztosítja az ökölbe szorító orgazmust.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Frohle Intimate Vacuum Cups

    Klasszikus vákuumszivattyú nőknek. Érezze a nyomást és az izgalmas vákuumot.

    22 390 Ft

    13 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    A Women's Health Magazine által a legjobb Maxi Vibe címmel kitüntetett Lucid Dream No. 14 valóban egy valóra vált álom. A hagymás fej ívét és formáját kifejezetten úgy tervezték, hogy hihetetlen G-pont stimulációt biztosítson, a szár pedig ergonomikusan van kialakítva, hogy illeszkedjen a női anatómia íveihez. Az erőteljes, többsebességes rezgések a csúcson összpontosulnak, ott, ahol a felhasználók a legjobban élvezhetik őket, a szilárd, mégis rugalmas test pedig szellővé teszi a tökéletes elhelyezést. A fordulatszámok könnyen szabályozhatók az alapon található egyszerű centrifugál tárcsával.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vibrating Vagina Pump

    Növelje hüvelye érzékenységét ezzel az automatikus vákuumszivattyúval. A vákuum serkenti a vér áramlását az erogén zónába, ami rendkívül érzékenysé teszi. A szeméremtest, a csikló és a szeméremajkak élénkebbek és zamatosabbak lesznek. Egy erős, egysebességes vibrátor stimulálja a csiklót és a környező területet. Ha kellemetlen érzés lép fel, használja a kioldószelepet az azonnali nyomáscsökkentéshez.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Elmer Purple

    Talán a legfényűzőbb és legstílusosabb vibrátor a piacon! Ez a vibrátor egyszerre dizájn és funkcionális, gyönyörű és csábító testtel, amely erőteljes teljesítményt rejt. A kiváló minőségű szuperpuha, élethű anyagból készült, merev és i​p​s​u​m kielégítő nyél behelyezhető hosszúságú, míg a rugalmas csiklóstimulátor pörgeti és ugratja a lábujjak görbítő orgazmusát.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Remote Control Egg

    Merüljön el ennek a teljesen újratölthető vibrációs tojásnak a csodálatos érzéseiben! Nemcsak tíz különböző sebességgel és funkcióval büszkélkedhet a csilingelésre és ugratásra, de kapott egy távirányítót is, amely lehetővé teszi a szabadkezes szórakozást és a párok játékát! Kényelmes visszahúzóhurkával biztonságosan becsúsztathatja ezt a játékot, és ne felejtse el magával vinni a tojást a fürdőbe vagy a zuhanyozásba, mivel teljesen vízálló és merülőképes! Az Evolved Játéktisztító és egy meleg vizes öblítés egy pillanat alatt megtisztítja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable Slim

    Ez a klasszikus formájú vékony hangulat olyan archetipikus játékélményt nyújt, amely bármely éjjeliszekrényhez tartozik! Hét nagy sebességgel és funkcióval, az enyhétől a vadig, ez az édes kis fantáziakészítő nemcsak vízálló, hanem teljesen víz alá meríthető, így a fürdőkád és a zuhany tökéletes társává válik az egyedül vagy egy partnerrel játszható vízi játékhoz! Tisztítása egy pillanat alatt játéktisztítóval és meleg vizes öblítéssel történik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Tökéletes illeszkedés minden vulvához!

    23 990 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Black

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítési hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzetet keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Green

    Love ball készlet, 1 db szimpla labdából és 1 db duóból áll. Ellipszis alakúak és Swarovski® kristállyal ellátott visszahúzható pántjuk van. A szerelmi labdák kiválóan alkalmasak a​t a medencefenék edzésére: a benne lévő forgó labdasúlyok minden mozdulatnál vibrációt váltanak ki, ami az izomösszehúzódások erősödéséhez vezet. Elegáns dizájnjukkal és divatos steppelt mintájukkal is igazi szemet gyönyörködtetőek. Selymes Soft Touch felülettel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Frisky Pleasure Balls Set Pink

    Love ball készlet, 1 db szimpla labdából és 1 db duóból áll. Ellipszis alakúak és Swarovski® kristállyal ellátott visszahúzható pántjuk van. A szerelmi labdák kiválóan alkalmasak a medencefenék edzésére: a benne lévő forgó labdasúlyok minden mozdulatnál vibrációt váltanak ki, ami az izomösszehúzódások erősödéséhez vezet. Elegáns dizájnjukkal és divatos steppelt mintájukkal is igazi szemet gyönyörködtetőek. Selymes Soft Touch felülettel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer G-Spot Flex 2 Dark Violet

    A G-Spot Flex 2 úgy kényezteti a G-pontot és a csiklót, ahogyan csak szeretné. A rugalmas tengely lehetővé teszi, hogy a G-pont vibrátor nyúlvibrátorrá alakítható legyen. Két erőteljes motor hozza el a forró csúcspontra.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Slay CharmMe Pink

    Slay it barátnője a Slay® #CharmMe segítségével. Ez a teljesen szilikon kivitel egy rugalmas mini vibrációs masszírozó játék felnőtteknek, teljes testet rezgéssel. Az USB-s újratölthető eszköz 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciót biztosít, egy ultrapuha, ultrakompakt eszközbe csomagolva, amely 3,75 hüvelykes átmérőjű. Ez az óceán mozgása, nem a hajó mérete, és ez az eszköz rezonálja ezt a frekvenciát, hogy nagyon-nagyon igaz!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Szabadítson fel egy stimulációs vihart a George vibráló távirányítós szerelem tojással. Az új, robbanékony, selymes szilikon külső a tojás teljes kerületét beborító élvezeti sörték tömkelegével hihetetlenül intenzív és orgazmusos érzeteket biztosítanak. Ez a különleges játék elgyengíti, és remegni fog a térde.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Forma és funkció kombinálva!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Ez a vékony és karcsú hangulat tökéletes diszkrét társ bármely éjjeliszekrényhez, és a hét nagy sebesség és funkció közül választhat, hogy játékát úgy állítsa be, hogy az élénk képzeletében pontosan megfeleljen a képzeletnek. Ne féljen r​u​t​r​u​m elázni, mivel ez az új barát teljesen vízálló és víz alá meríthető, az egyszerű egygombos vezérlés pedig minden találgatást kivet az élvezeti egyenletből.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Eve's First Rabbit

    Ádám és Éva tökéletes nyúlat kínál a kezdőknek!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Elegant Vibrator Rózsaszín

    Az Elegant Soft Touch vibrátor egyenes és hosszúkás testtel rendelkezik, mely izgalmas érzést nyújt a behatolás közben. Puha tapintású felülettel rendelkezik. Élvezze ki Ön is a 4rezgésminta és 3 sebesség által nyújtott lehetőségeket.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Carina Pink

    Kényeztesse magát egy olyan szexuális játékkal, amilyen más nem is volt ezzel az újratölthető nyúlvibrátorral. Ez a vibrátor egyidejűleg stimulálja a csiklót és a g-pontot erőteljes vibrációs és melegítő hőmérséklet funkcióval, valósághű szexuális érzeteket keltve.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys 10 Speed Remote Vibrating Egg Medium Black

    Ez a közepes vezeték nélküli vibrációs tojás 10 különböző, nagyon izgalmas beállítással rendelkezik, amelyek mindegyike állítható a vezeték nélküli távirányítóval. A kényelmes, gyengéd pozíciótól a rendkívül erős vibrációs pozícióig; vezeték nélküli távirányítójával akár 20 méteres távolságból is irányíthatja.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • La Gemmes Yoni Egg Pure Amethist L

    Javítsd szexuális életedet, erősítsd meg a medencefenék izmait, (újra) kapcsolódj női energiáidhoz, enyhítsd az idegesítő női kényelmetlenségeket, mint például a PMS tünetei vagy a nem kívánt vizeletvesztés a 100%-ban természetes yoni tojásaink segítségével.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mae B Elegant Vibrator Lila

    Az Elegant Soft Touch vibrátor egyenes és hosszúkás testtel rendelkezik, mely izgalmas érzést nyújt a behatolás közben. Puha tapintású felülettel rendelkezik. Élvezze ki Ön is a 4rezgésminta és 3 sebesség által nyújtott lehetőségeket.

    22 390 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer G-Spot Flex 3 Red

    Legyen kreatív és élvezze hajlítható G-Spot Flex 3 készülékünket, hogy egyszerre több forró pontot stimuláljon. Rugalmas szárának köszönhetően G-pont vibrátorból nyúlvibrátorrá alakítható, mély rezgésekkel ingerelve a csiklót és a G-pontot.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Rózsaszín

    A Bgood Deluxe Curve fejrésze természetes ívű görbületben végződik, így teljes lefedettséget biztosít a szexuális játék közben, vastag és lágyan lekerekített. Ez egy speciálisan tervezett görbe, amely tökéletesen idomul a női test vonalához. A vízálló tervezést a selymes érzést keltő textúra és kecses forma egészíti ki.

    20 790 Ft

    14 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Truda Lavender

    Élvezze a hihetetlen élvezetek végtelen éjszakáit ezzel a 7 funkciós ívelt G-pont vibrátorral, amely szuperpuha szilikon anyagból készült. Ez a szexjáték egy lekerekített és enyhén domború fejjel van kialakítva, amely intenzív stimulációt biztosít minden élvezeti pontjához.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Készen áll a tojáshéjas élvezetre? Az I'm So Egg-cited erőteljes vibrációjával és pulzáló hegyével feldobja erogén zónáit. Ez a kiváló minőségű szerelemtojás 7 stimulációs és lüktetési móddal rendelkezik, egyszerű egyérintéses gombos vezérléssel. Ez a szépség testbiztos, puha tapintású szilikonból készült, és egy távirányítóval rendelkezik a kéz nélküli szórakozáshoz. Kényeztesse magad ezzel a prémium dizájnnal a tojásos megelégedettséggel!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Rabbits #Mood Silicone Vibrator

    Az OMG! A Rabbit úgy lett kialakítva, hogy minden megfelelő helyen elcsábítsa! Ezt a klasszikus formát új magasságokba emelve, a rugalmas ívek külsőleg és belsőleg is élvezetet nyújtanak, közvetlen vibrációval az összes legérzékenyebb erogén területén. Két nagy teljesítményű motor kettős megelégedéssel 10 egyedi vibrációs mintával. Az ultrasima szilikon kialakítás vízálló, így a zuhanyozásban, gyógyfürdőben vagy kádban is szórakozhat.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator Magenta

    A Satisfyer Twirling Fun szaggatott, erőteljes, keringő rezgéseivel a csikló, a szeméremajkak vagy más erogén zónák stimulálására használható. A sportos kialakítást az intuitív kezelés teszi teljessé.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Ives Pink

    Az Ives stimulálja a hüvely belsejét és a csiklót, 30 vibrációs funkciót kínál, és már az első érintésre beleszeret a selymesen puha szilikonba. Már választott

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Foreplay Frenzy Climaxer Pink

    Élvezze a korlátlan csábító élvezetet az erőben gazdag Foreplay Frenzy Bunny stimulátorral. Az erotikus kontúrú hangulatot a maximális kényelem, a kiterjesztett hatótávolság és a testeddel való rugalmas mozgás érdekében alakították ki, valamint egy ívelt, hangsúlyos G-pont precíziós hegye és egy ergonomikusan kialakított csiklócsiklandozó gombócokkal rendelkezik.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:80

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.