×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek különösen nők számára

1 - 32 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Paloqueth Realistic Dildo Vibrator with with 5 Shocks & Rotations Skin

    A PALOQUETH dildó 10 különböző rezgésváltozattal rendelkezik, így dinamikus és változatos játék. Ezen felül még 6 különböző toló és forgó mintával is rendelkezik, hogy csiklandozza az érzékeit, és az egész élményt személyre szabhatóbbá tegye.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Vibe Therapy Tri Lila

    Vibe Therapy Tri - a világ első vibrátora három kis motorral felszerelve. A lehető legbiztonságosabb anyagból, orvosi szilikonból gyártva, amely puha és kellemes tapintású.

    29 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Rózsaszín

    Okostelefonnal irányított pillangós vibrátor. (iPhone és Android).

    31 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    A Dream Toys Romance kollekciójának bevezetése óta széles körű érdeklődést tapasztaltunk a játékkínálat iránt ügyfeleink és ügyfeleik, a felhasználók részéről. A Romance kollekciót bordóvörös szín jellemzi, aranyszínű hangsúlyozásokkal, amelyek a játékoknak elegáns megjelenést kölcsönöznek. Belsejükben magas minőségű technológiával rendelkeznek, amely intenzív stimulációt kínál. A könnyű használat is fontos, ezért mindegyik vízálló és újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Az exkluzív Satisfyer Luxury Haute Couture ultrapuha folyékony szilikonból készült, és tökéletesen kidolgozott valódi bőrrel és nemesfémmel. Kényeztesse magát a legjobbakkal, egyszerűen azért, mert megérdemli! A fényűző dizájn, a legkiválóbb anyagok és a csillogás megfelelnek a vágyainak? Akkor ez a kifinomult gyöngyszem az új Satisfyer Luxury Collection extra izgalmas vibrációs móddal a játékkollekciód tökéletes fénypontja. 

    50 900 Ft

    22 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    A Hot Lover két motorral van felszerelve, egy a csiklóstimulátorban és egy a tengelyben. A vibrátor tengelyén található hajlított hegy tökéletesen masszírozza a G-pontot. Mindkét motor külön-külön vezérelhető - a vezérlőpulton vagy a Bluetooth alkalmazáson keresztül. Emellett a Hot Lover egy extra dimenziót is biztosít: ez a nyúlvibrátor akár 40 fokra is felmelegszik. A medencefenék izomzatának ellazulása és a megnövekedett vérkeringés fokozott élvezetélményt és kényelmesebb behatolást biztosít.

    22 390 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Purple

    Okostelefonnal vezérelhető pillangós vibrátor (iPhone és Android).

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Találja meg kedvenc játékait az INTOYOU-nál, bármit is keres. Rush Nova az Intoyou legújabb tagja. Egy vibrátor klitoriszívóval.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Beads Mini

    A Luna Beads Mini egy kisebb kiadása a Luna Beads klasszikus golyóknak, a világ bestseller Kegel gyolyóinak. 29 mm-es átmérőjű golyók.

    28 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Caresse Trinity Triple Pleasure Vibe

    Az elegáns Trinity a TOYJOY legújabb kollekciójának egy darabja, megy tripla élménnyel szolgál! Az egyedi dizájn és az erőteljes csikló stimulátor hatalmas meglepetéseket tartogat mindenki számára!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Magic Motion Fugu Red

    Bárhol is van, irányíthatja a Magic Motion alkalmazásunkat. Egy praktikus zsebméretű vibrátor a csikló és a hüvely stimulálásához, amely egyszerűen kezelhető egyetlen nyomógombbal. Ez a mini vibrátor újratölthető USB-n keresztül, és erőteljes vibrációt biztosít 7 mintatartományban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Realov Irena Smart Egg Pink

    Keres valamit, ami feldob egy távkapcsolatot? Az Irena 1 okostelefon-alkalmazása lehetővé teszi, hogy partnere irányítsa játékát, függetlenül attól, hogy milyen messze vannak!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Pink - Távirányítható rezgő tanga Rózsaszín

    My Secret Rezgő bugyi szett, amely egy erős rezgő golyó által hoz örömöt viselőjének. A rezgő rész diszkréten megbújik a csipke bugyiban, amely biztonságosan a helyén tartja.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Készüljön fel a teljes kontaktos stimuláció világára a Venus Butterfly Silicone Remote Venus „G”™ távirányítóval. A mára világhírű Venus Butterfly kollekció bensőségesen kontúrozott formával, hajlékony G-pont masszírozóval és 12 intenzív vibrációs funkcióval alkotta ezt meg. Terjessze ki szárnyait, és izgassa útközben az elbűvölő, akár 10 méteres távirányítóval!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ez a női rózsajáték lélekrabló és söpör a TikTokon. Ha használni fogod, csak kezdd el nevezni magad Super Licker bc-nek, akkor a hölgy részei SPRIKKELNI, CSÖPPENNI, ÁZTANI fognak, és ez alacsony szinten lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Az intenzív orgazmusért pillanatokon belül!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cerise

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Lépjen be az erotikus játékok világába a Go Power termékcsaláddal, a piac legfüggőséget okozó játékaival.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Solo Extreme Professional VP003

    Kristálytiszta, masszív tapadókorong intim területre, illeszkedő rögzítőhüvellyel. Dugattyús markolatú szivattyúval felszerelt, csővel és szeleppel, amely akár 600 Mbar negatív nyomást is képes létrehozni, és intenzív szívási élményt biztosít. Tartalmazza a FRÖHLE bevezető csövet, hogy tovább növelje az élvezetet.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    Az Actionnél tudjuk, hogy a fantáziái nem mindig egyformák, és hogy minden pillanatát élvezhesse, elkészítettük a No. Fifteen-t, egy három motoros játékot.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fröhle Vagina Set Duo Extreme Professional VP001

    A szex a legtöbb kapcsolat alapja és vége. Egyes kapcsolatokban azonban a szex csak az egyik oldalon nyújt kielégítést. Sajnos a nő sokszor kimarad és nem tetőzik. A Duo Extreme Prosefessional Vagina szett lehetőséget ad mindkettőtöknek, hogy fokozza szexuális életét! A készlet tartalmaz egy ovális kristálytiszta intim tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) előkészített nyílással a behelyező csövünk számára, egy 60 mm átmérőjű rugalmas átlátszó tapadókorongot (csatlakozóhüvellyel) és egy dugattyús szivattyút (beleértve csatlakozócső és nyomásszabályozó). Tedd jobban a többiek!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe Fekete

    A My Secret vibráló bugyikészletem keze ügyébe helyezi az élvezet erejét egy erőteljes vibráló golyóval, amely diszkréten illeszkedik az oldalsó fűzős bugyiba, hogy a helyén maradjon.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O Remote Control Panty Vibe White - Távirányítható rezgő tanga Fehér

    My Secret Rezgő bugyi szett, amely egy erős rezgő golyó által hoz örömöt viselőjének. A rezgő rész diszkréten megbújik a csipke bugyiban, amely biztonságosan a helyén tartja.

    28 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    A csiklóját olyan élvezet fogja elárasztani, mint még soha: A Satisfyer Pro 2 3. generációja itt van! A klasszikus Satisfyer legújabb generációja innovatív Liquid Air technológiánkkal a pulzáló víz érzéki hullámzását utánozza.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Az elegáns rózsaforma nemcsak szépen néz ki, hanem kiküszöböli a szexuális játékok zavarát, és kettős élvezetet nyújt az érzékeknek. A jó hangulatod már akkor kezdődik, amikor meglátod. A romantikus rózsa és a szerelem kombinációja a szexélmény paradicsoma, amit nem akarsz kihagyni. Ez az erotikus vibrátor puha szilikonból készült, biztonságos és nem mérgező, kényelmes tapintású, kérjük, használja bizalommal.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.