×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek LELO

65 - 96 termék, Összesen:126

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Tudjon meg többet a legbelsőbb fantáziáiról a SILA™ Cruise segítségével, amely ideális választás az érzéki felfedezés határán álló kezdő szexjátékosok számára. Érje el álmai csúcspontját gyengéd hullámokkal, amelyek tetőtől talpig visszaverődnek. A SILA™ Cruise az előjáték és az önszeretet újfajta megtapasztalását kínálja, úgy izgatva, hogy lassan érje el a csúcspontját, miközben a testére hallgatva intenzívebb orgazmust érhet el.

    121 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Black

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 Cseresznye Piros

    Tiani ™ 3 egy továbbfejlesztett változata a Red Dot díjnyertes párok számára készült masszírozónak.

    76 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tor 3 Base Blue

    Tegye meg a következő nagy lépést kapcsolatában, és biztosítsa a kölcsönös elégedettséget a TOR™ 3 örömgyűrűvel. A több rezgésbeállítás több lehetőséget jelent a kísérletezésre, valamint egyedi testreszabási lehetőségeket kínál a LELO alkalmazással. A TOR™ 3 prémium testbiztos szilikonból készült, így tökéletesen illeszkedik minden alakhoz és mérethez, és ideálisan átadja az érzéseket mindkét partnernek.

    100 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Hugo 2 Green

    Készül fel a szenzációs anális stimulációra HUGO™ 2 alkalmazáshoz csatlakoztatott prosztata masszozóval, két motorral. A HUGO™ 2 ideális azok számára, akik egyéni vagy páros játékukat szeretnék felpörgetni, mivel lehetővé teszi a teljes, kihangosított átadást a látványos rezgéseknek. Több energiát tart fenn a meghosszabbított akkumulátor-élettartam mellett, így korlátlanul hozzáférhet a prosztata orgazmusához, és kompatibilis a LELO alkalmazással, ahol további módokat is feloldhat.

    89 900 Ft

    68 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya Beads Black

    A SORAYA Beads™ egy nemileg semleges anális gyöngymasszírozó, amelyet azok számára terveztek, akik csak most kezdenek bele az anális játék felfedezésébe. Egyedülálló kaszkádszerű kialakításának célja, hogy felkeltse az érzékeny idegvégződéseket a végbélnyílásban és környékén az orgazmus újfajta érzése érdekében, a legkisebb gyöngyökkel kezdve, majd három fokozatosan nagyobb gyöngyöt követve.

    111 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású hangmasszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Beads

    A LUNA Beads ™ karcsú és csábító Ben Wa golyók, amelyek bestsellerek az egész világon. Ellenállhatatlan örömöket hoznak az előjáték során (és azon túl).

    28 900 Ft

    23 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 2 Red

    A Tiani™ 2 Design Edition a Red Dot díjnyertes párok masszírozójának továbbfejlesztett változata, amelyet nők viselnek szerelmeskedés közben.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 2 (Lavender & Manuka Honey) Lila

    Erősebb, szebb, és diszkrétebb. A Lily 2 tökéletes egyéni játék. Használható azonban partnerrel is, egy buja szeretkezés közben. Kielégíti minden érzékét.

    63 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Gigi 2 Kék

    A legnépszerűbb G-Spot vibrátor a világon. A GIGI ™ 2 a híres termék továbbfejlesztett változata. Ez a vibrátor a legpozitívabban értékeltek egyike a G-pontot stimuláló vibrátorok között.

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Deep Rose

    Az ENIGMA egy fényűző, kettős hatású masszírozó, amelyet arra terveztek, hogy az egész csiklót – annak látható és láthatatlan részeit – és a G-pontot is megbillentse, olyan intenzív orgazmus érdekében, hogy azt hinné, elhagyta ezt a bolygót. A csikló külső részének legjobb hanghullámait és a belső kar gyengéd lüktetését a testben, az ENIGMA™ minden megfelelő helyen csapkodja az orgazmust, amelyet nem felejt el.

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Az észbontó gyönyör hullámvölgye.

    161 900 Ft

    100 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Purple

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Ocean Blue

    Lépjen kapcsolatba testével, és tapasztalja meg a páratlan ellazulást, miközben a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával kényezteti magát. A Smart Wand 2 Medium egy tökéletes előjáték eszköz magadnak vagy partnerednek. Oldja fel a feszültséget a testében a stressz oldásával és az izmok ellazításával, ezzel f​r​i​n​g​i​l​l​a megnyitva a kaput szexuális energiája előtt, hogy holisztikus orgazmus élményben részesüljön.

    108 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ora 3 Oral Sex Simulator Aqua

    Azoknak a nőknek, akik megelégszenek a díjnyertes orális szexnél, az ORA 3 lehetővé teszi, hogy a valódi boldogság pillanatába olvadjanak bele. A PreMotion technológia határozottabb és precízebb gömbforgó mozgást használ a 25%-kal gyorsabb valódi érzésű orális stimuláció érdekében. A gyönyörködtető forog és vibrál, akár egy nyelv, de jobban. A világ legintuitívabb orális szex-szimulátora az orális szex élményét kínálja, amely arra készteti, hogy újra és újra visszatérjen.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Legújabb, alkalmazással összekapcsolt kettős vibrátorunk, az IDA™ Wave a LELO szabadalmaztatott WaveMotion™ technológiájával a gyönyör ikonjaként jelenik meg, amely soha nem okoz csalódást, ideális a szexuális ébredéshez az Ön feltételei szerint.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cerise

    Ez a továbbfejlesztett SONA 2 masszírozó erőteljes, de visszafogott hanghullámokat bocsát ki, hogy stimulálja az egész csiklót – még azokat a részeket is, amelyeket nem lát –, hogy a többitől eltérő érzést keltsen. A gyengéd, rezonáló öröm minden hulláma az utolsóra épít, és egy csodálatos és mélyen kielégítő orgazmusban csúcsosodik ki.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Lilac

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, valamint a száj, amely finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ella Fekete

    Az Ella örömtárgy igazi klasszikus kialakítással büszkélkedik - már ránézésre is a lehető legintimebb lehetőségeket rejti. Sima és lágy tapintású, a játék páros és egyéni igényeknek szintén megfelel, életre kelti a legbelső fantáziákat.

    26 900 Ft

    21 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Pink

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, a száj pedig finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya Wave Black

    Elképesztő öröm szökőár.

    161 900 Ft

    100 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Billy 2 Prostate Massager Black

    Fedezzen fel új, merészebb élvezeteket – most 8 örömbeállítással és még nagyobb teljesítménnyel. Egyszerűen nem létezik finomabb vagy fényűzőbb prosztata masszírozó olyan férfiak számára, akik komolyan gondolják személyes elégedettségüket. És most vízálló és USB-ről újratölthető is.

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sila Sonic Clitoral Massager Aqua

    A világ leghíresebb csiklómasszírozója által ihletett SILA lehetővé teszi, hogy új utakat fedezzen fel a csúcspont elérésére. A hanghullámok intenzitása széles skálájával rendelkezik a teljes csikló stimulálásához, a száj pedig finoman átfogja az élvezet középpontját a progresszív elégedettség érdekében.

    113 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Ina Wave 2 Cerise

    Zárja be magát, és engedje szabadjára az élvezet hullámát ezzel a hármas hatású masszírozóval. Jellegzetes jön-hither mozgásával, 12 erőteljes vibrációs móddal, rendkívül sima szilikonnal és szélesebb intenzitásválasztékkal – idézze meg a tökéletes vihart az INA WAVE 2-vel!

    127 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Készüljön fel a következő nagy kalandra a SONA™ 2 Travellel. Ez a pöttöm utazóvibrátor azért van, hogy elegáns és diszkrét módon azonnali orgazmikus segítséget nyújtson bárhol és bármikor. Az észbontó klitorális élményért. Ha a szexuális wellness utazásra szeretne menekülni, használja a SONA™ 2 Travelt a teljes kikapcsolódáshoz és szálljon fel a gyönyör legendás hanghullámaira.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Merjük megkockáztatni, hogy ne jöjjön el látványosan a LOKI Wave™ 2-vel, a legendás prosztata masszírozó új generációjával. A nagyobb rugalmasság érdekében újratervezett és két nagy teljesítményű motorral ellátott készülék egy álom azok számára, akik hosszabb ideig tartó és intenzívebb orgazmusra vágynak. Használja egyedül vagy egy partnerrel, hogy új orgazmikus titkokat tárjon fel, több élvezeti beállítás használatával, a páratlan ujjszerű prosztatajátékhoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Luna Smart Bead Rózsaszín

    A LUNA intelligens vibrátor figyeli az orgazmusod, és testreszabja működését, pont úgy, hogy neked a legjobb legyen! 5 vibrációs szinttel élvezheted a hosszabb és erősebb orgazmust!

    63 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO USB Charger Cable

    USB töltőkábel a LELO termékekhez.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Tiani 3 24K Gold Obsidian Black

    Merüljön el az arany extázisában a TIANI 24k-val. A nők által szeretkezés közben viselt, díjnyertes dizájn 24 karátos aranyból készült dekadens gyűrűvel rendelkezik, amely a világ legluxusabb távirányítású páros masszírozójaként jellemzi. A 8 stimulációs móddal - kettő csak a mozgással vezérelhető - a kettős motorok - az egyik a belső, a másik a külső stimulációhoz - a luxus és az élvezet fúzióját nyújtják, amely idővel csak erősödik.

    207 900 Ft

    143 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:126

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.