×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek lüktetés

65 - 96 termék, Összesen:110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • FUN FACTORY Stronic Petite Deep Sea Blue

    Tehát szeret új játékokat kipróbálni, és innovatív, lüktető technológiánk felkeltette a figyelmét? Akkor a Stronic Petite lehet a megfelelő játék az Ön számára. A legkisebb és legkönnyebb pulzátorunk teljesen magától tolod a kéz nélküli szórakozás érdekében. Ráadásul a kúpos hegye könnyen behelyezhető, így remek első pulzátor vagy szexjáték.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Vulva Lover 1 Violet

    Szeresd a szeméremtestedet, szeresd magad! Merüljön el a boldogságban a teljesen új dupla Air Pulse vibrátorral, a Vulva Lover 1.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Fokozza játékát a hátsó ajtóban a mágneses tolóerő egyedülálló érzésével! Miközben a 7 erőteljes motorsebességen kerékpároz, tapasztalja meg a szelíd fel és le zümmögést egészen a teljes gáznyomásig, és ringassa a zsákmányát intenzív élvezettel! Adja partnerének a távirányítót az erotikus párok játékához, vagy élvezze anális kalandjait a víz alatt, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Használjon sok síkosítót a legjobb eredmény érdekében!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Ai Dual Vibrating & Air Wave Tickler Strapless Strapon Purple

    A VIVE047 G-pont pánt nélküli, csiklandozó levegőhullám-technológiával ellátott pánt mindkét végén biztosan jól működik. Három, egymástól függetlenül vezérelt új generációs F1 10 sebesség/funkciós motor hajtja ezt a gyönyörűen megtervezett játékot. A játék tartalmaz egy G-pont vibrációs csúcsmotort, egy belső vibrációs motort és egy csiklót stimuláló léghullám-pulzáló motort csiklandóval.

    58 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic My G Pink

    A My-G a kettős stimuláció játéka. Az új technológiák segítségével a My-G egyedülálló és újszerű mozgásokkal rendelkezik, amelyek ideálisak a G-pont stimulálásához. Egyedülálló pulzációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy egy teljesen újfajta maszturbációt ismerjünk meg. Továbbá a My-G rendelkezik innovációval, amellyel sikerült egy újfajta szívást kifejleszteni teljesen izgalmas.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • VIVE Satu Pulse-Wave & Vibrating Strapless Strapon Purple

    A SATU az egyik leginnovatívabb vibráló pánt nélküli felcsatolhatós a piacon. Használhatja a partnerével, miközben saját magát is stimulálja - mindkét előnyt kínálja!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Turbo Stroker

    A Private Turbo Stroker egy szenzációs automatizált maszturbátor, amely készen áll arra, hogy élete útjára vigye. Ezt a csúcstechnológiás kialakítást úgy tervezték, hogy maximális simogatást és lüktetést biztosítson. Kéjes, valósághű textúrájával és kényelmes, ergonomikus markolatával prémium választás az örömteli elégedettség jegyében.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tease & Arouse C-Ring Purple

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Lily 3 Personal Massager Polar Green

    Fedezze fel LILY 3-unkat, egy legendás kis vibrátorunkat, melyet a LELO 20. évfordulójára fejlesztettek ki. Ideális egyedül vagy pároddal együtt használni. Kizárólag 50%-os kedvezménnyel 2023-ban: a készüléken kapható élvezeti beállítással rendelkezik, engedhetetlen, mégis diszkrét orgazmus élményt nyújtanak. Az egyedülálló bársonyos felület sima és puha, de teljesen vízálló a gátlástalan szexuális felfedezőúthoz.

    69 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo OhMiBod Lumen Pleasure Plug Black

    Nem az átlagos örömcsatlakozó, a Lumen új élményt kínál azok számára, akik hálószobájukat szeretnék színpadká varázsolni. Testbarát szilikonból készült, Velvet Wave komforttechnológiával; párnázott bordázott szilikon, amely egyszerre nyújt kényelmet és élvezetet a boldog, de mégis kellemes élményért.

    89 900 Ft

    33 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    A Wild egy toló és vibráló anális dugó, amely erőteljes motorral rendelkezik, 7 különböző pulzáló üzemmóddal és 3 rezgési sebességgel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Screaming O The Big O

    A Big O vibrációs péniszgyűrű kétfunkciós motorral és egy rugalmas és szilárd erekciós szalaggal rendelkezik, amely tovább tartja keményebben. Nyomja meg egyszer a gombot az egyenletes és n​u​l​l​a​m erős rezgéshez, és nyomja meg még egyszer, hogy ugratni, kellemesen csiklandozzon, és erőteljes multifunkciós lüktetéssel csiklandozzon.

    7 990 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Cato Purple

    A pulzushullámos újratölthető szilikon g-pont nyúl (Cato) 10 funkciós pulzushullám- és vibrációs pontcsúcsot, valamint 10 funkciós, dedikált klitoriszvibrátort tartalmaz, a theCato kielégíti legmélyebb vágyait. A 3 új generációs f-1 motor több mint 1000 lehetséges egyedi beállítást kínál a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    A Magnificent stimulátor innovatív, új kötelező darab a SeXentials by TOYJOY kollekcióban. Ez a legmodernebb szimulátor percenként akár 20 000 rezgéssel büszkélkedhet, és két tartozékkal rendelkezik, lehetővé téve az intim játék végtelen forgatókönyvét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Készen áll a tojáshéjas élvezetre? Az I'm So Egg-cited erőteljes vibrációjával és pulzáló hegyével feldobja erogén zónáit. Ez a kiváló minőségű szerelemtojás 7 stimulációs és lüktetési móddal rendelkezik, egyszerű egyérintéses gombos vezérléssel. Ez a szépség testbiztos, puha tapintású szilikonból készült, és egy távirányítóval rendelkezik a kéz nélküli szórakozáshoz. Kényeztesse magad ezzel a prémium dizájnnal a tojásos megelégedettséggel!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Archenemy Black

    Érzéki élményekről álmodik a hátsó ajtaja mögött? Egyértelmű, hogy ehhez szüksége lesz egy praktikus játékra! Ez lehet a Pretty Love prosztata stimulátora. Sima és zseniálisan ívelt kialakítású, és pulzáló funkciót biztosít a hegyén. Válasszon a 12 csodálatos mód közül!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Együtt keresik a boldogságot? Akkor ez a péniszgyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness péniszgyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a péniszgyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    No. A TwentyOne-nak 3 funkciója van, amelyek mindegyike nagyon különbözik egymástól, de mindegyiket az élvezetre tervezték és hozták létre. Kezdjük azzal, amit mindannyian ismerünk, a vibrációs funkcióval, a No. TwentyOne 10 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyekkel erőteljes rezgéseket tapasztalhat a No. TwentyOne hüvelyi részében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Az Optimum Power® Elite Pro Stroker a csúcstechnológiás, csúcskategóriás maszturbátorok legmagasabb terméke. Ahelyett, hogy egy egyszerű anyagdarab lenne, ennek is megvan a gyümölcse! Ennek a felnőtt játéknak a belseje csomópontokkal és bordákkal bordázott, hogy maximalizálja az élvezetet, valamint egy egyedi fejléc is található benne. A nyitott ujjú kialakítás lehetővé teszi a kívánt fogást, rugalmas hüvely laza vagy szűk ujjhoz, és maximalizálja a tisztítást.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Együtt keressük a boldogságot? Akkor ez a C-gyűrű elhozza a végső örömöt. A Happiness C-gyűrű keményebbé teszi az erekciót, hosszabb ideig. Élvezze ennek a C-gyűrűnek a jó hangulatát. Stimulálja a csiklót, és egyidejűleg rezgéseket küld le a pénisz szárára. Élvezze a dupla szórakozást!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképeket egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Pulsar maszturbátorunk célja, hogy jól érezze magát. A rugalmas szárnyak szorosan körbeölelik a péniszét, 30 rezgésbeállítással csábítják, míg a vékony nyél érzéki barázdáimég több élvezetet adnak. Engedje el legnyomasztóbb vágyait minden egyes irányú mozdulattal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Happiness Sexy Sucking Duckface Pulse Stim Orange

    Tapasztald meg a Happiness by TOYJOY intim és pajkos örömét. Ez a lágy, de erőteljes pulzáló rezgésekkel rendelkező klitoriszstimulátor eléri, hogy levegőért kapkodva elérd el a végső orgazmust.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Vibro-butt dugó RC JackHammer Massager az ANOS-tól innovatív úszó mágneses technológiával, amely a dugót intenzíven rázza, pulzálja és löki. A domború szárban lévő intenzív kopogási impulzusok rendkívül kellemes stimulációt biztosítanak az anális régiónak, és közvetlenül stimulálják a prosztatát is. A rezgések és a pulzálás a dugó viselésekor a gáton is nagyon intenzíven érezhetőek.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Nea 3 Personal Massager Alien Blue

    Ragadja meg a nagyobb orgazmusképet egy kisméretű NEA™ 3 női masszírozóval. A jellegzetes virágdizájnjáról ismert, ez az apró vadállat most még szélesebb körű élvezeti beállításokkal rendelkezik, változó intenzitású és vibrációs mintákkal. Tökéletes egyéni vagy páros játékhoz, és ideális kiindulópont a szexuális wellness kísérletezéshez.

    89 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    A kézi szilikon stroker 10 rezgési funkcióval, texturált felülettel és villódzó ingerrel biztosítja az öröm teljes irányítását. Vegye át a teljes irányítást az élvezet felett a kézi strokerrel, az egyedülállóan texturált felület további stimulációval kényezteti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    A Bound Love Couples Vibrator úgy lett kialakítva, hogy egy partnerrel együtt használhassa egy fenséges szexuális kalandhoz, de a végső élményt az izgalmas szóló szexszel is megteremtheti. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, és minden mozdulat során a helyén marad. A vaginális és klitorális élvezet mellett fedezz fel más erogén zónákat is egyedül vagy együtt. A Love Bound távirányítóval van ellátva, így használat közben többféle rezgésmintával játszhatsz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:110

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.