×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek lüktetés

27 Termék

  • LELO Sona Black

    Ismerkedjen meg a Sonaval, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része.

    95 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Kék

    Az egyedülálló '' Power Boost '' erőteljes motorja 8 különböző sebességfokozattal és rezgési funkcióval szolgál! Erős tapadókorongjának köszönhetően bármilyen sík felületen megtapad.   Szilikonból készült. Átmérő: 4 cm Hossz: 19 cm USB újratölthető.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Éljen át erős és intenzív orgazmusokat az ETERNAL LOVE vibrátorral. Ez a játékos vibrátor három észbontó funkcióval rendelkezik, a tengely rezgései masszírozzák a hüvelyfalát, a pulzáló funkció stimulálja a g-pontot, a stimulátor mikrorezgései pedig a csiklónak nyújtanak boldogító élvezetet. Készülj fel egy észbontó orgazmusra, és ha túl intenzív lesz, az összes funkciót külön-külön is használhatod.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ez a női rózsajáték lélekrabló és söpör a TikTokon. Ha használni fogod, csak kezdd el nevezni magad Super Licker bc-nek, akkor a hölgy részei SPRIKKELNI, CSÖPPENNI, ÁZTANI fognak, és ez alacsony szinten lehetséges.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Minds of Love Timo Purple

    Erőteljes vibrátor csiklandóval és távirányítóval. A hegy és a csikló csiklandozó ideális a G-pont és a csikló stimulálására. 2 nagy teljesítményű motor 10 funkcióval (rezgő és pulzáló üzemmód) kivételes stimulációt biztosít. Tároláshoz szatén táska jár hozzá. Anyaga: szilikon, puha, rugalmas, szagtalan, könnyen tisztítható, vízálló, egyszerűen kezelhető a be-/kikapcsoló gombbal vagy kényelmesen a távirányítóval, USB kábellel újratölthető (adapter nem tartozék).

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    A Her Royal Harness™ ME2™ Thumpert úgy alakították ki, hogy kölcsönös megelégedéssel töltse el a mély lüktető lüktetéseket, a pörgő vibrációkat és a két erőteljes motort, amelyek egy érzéki kontúrú csomagba vannak csomagolva. Az ívelt tengely, a csiklandozó talp és az aknában és a talpban elhelyezett 2 erős vibrációs motor, hogy minden használat során élvezetparadicsomot teremtsenek két személy számára.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Happiness Knock Knock Eggstavagant Purple

    Készen áll a tojásos élvezetre? A Knock Knock Eggstavagant erőteljes vibrációjával és letisztult íveivel kényezteti erogén zónáit. Ez a kiváló minőségű szerelemtojás 8 stimulációs és lüktetési móddal rendelkezik, egyszerű egyérintéses gombos vezérléssel. Ez a szépség testre szabott, puha tapintású szilikonból készült, és távirányítóval rendelkezik a kéz nélküli szórakozáshoz. Kényeztesse magát ezzel a prémium dizájnú egg-quisite elégedettséggel!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Duke Fekete

    Sir Duke: P-pont stimuláció- hercegi osztályban.

    31 900 Ft

    25 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Tökéletesen formázott vibro-butt plug Felfújható Tapping Plug a Rebel-től innovatív kopogtató funkcióval a perineum stimulátorban. A 3 erős motor garantálja az intenzív anális szórakozást.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Turbo Stroker

    A Private Turbo Stroker egy szenzációs automatizált maszturbátor, amely készen áll arra, hogy élete útjára vigye. Ezt a csúcstechnológiás kialakítást úgy tervezték, hogy maximális simogatást és lüktetést biztosítson. Kéjes, valósághű textúrájával és kényelmes, ergonomikus markolatával prémium választás az örömteli elégedettség jegyében.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Fokozza játékát a hátsó ajtóban a mágneses tolóerő egyedülálló érzésével! Miközben a 7 erőteljes motorsebességen kerékpároz, tapasztalja meg a szelíd fel és le zümmögést egészen a teljes gáznyomásig, és ringassa a zsákmányát intenzív élvezettel! Adja partnerének a távirányítót az erotikus párok játékához, vagy élvezze anális kalandjait a víz alatt, mivel ez a játék teljesen víz alá merülhet. Használjon sok síkosítót a legjobb eredmény érdekében!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Cock Ring C-spot Massager Black

    Hozza lendületbe szexuális játékát ezzel a vadonatúj ELECTROSHOCK játékcsaláddal!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Icon Superbe Couples Massager 2 Green

    A TOYJOY Designer Edition Icon Superbe páros masszírozója a legmodernebb funkcionalitás és a nem megfélemlítő, elegáns esztétika tökéletes keveréke. Használja érzéki szólójátékhoz, mozgassa át partnere erogén zónáit egy szexi teljes testmasszázs során, vagy csúsztassa a pénisz tengelye köré, hogy észbontó kettős stimulációt nyújthassa szeretkezés közben.

    61 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy The Wild Magn Pulse Vibrating Plug Blue Metallic

    A Wild egy toló és vibráló anális dugó, amely erőteljes motorral rendelkezik, 7 különböző pulzáló üzemmóddal és 3 rezgési sebességgel.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Mustang Prostate Massager Black

    Fedezze fel a Mustang prosztata masszírozót, egyedül vagy partnerével együtt. A prosztata a g-pont férfi változata, és stimulálása számos szexuális előnnyel jár. A prosztatára gyakorolt nyomás erősíti és meghosszabbítja a pénisz erekcióját, és akár észbontó orgazmust is okozhat.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    No. A TwentyOne-nak 3 funkciója van, amelyek mindegyike nagyon különbözik egymástól, de mindegyiket az élvezetre tervezték és hozták létre. Kezdjük azzal, amit mindannyian ismerünk, a vibrációs funkcióval, a No. TwentyOne 10 vibrációs funkcióval rendelkezik, amelyekkel erőteljes rezgéseket tapasztalhat a No. TwentyOne hüvelyi részében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Pulsar maszturbátorunk célja, hogy jól érezze magát. A rugalmas szárnyak szorosan körbeölelik a péniszét, 30 rezgésbeállítással csábítják, míg a vékony nyél érzéki barázdáimég több élvezetet adnak. Engedje el legnyomasztóbb vágyait minden egyes irányú mozdulattal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    A SVAKOM legújabb szabadalmaztatott technológiája izgatottan várja, hogy megmutassa, mire képes. Tapasztalja meg a legmélyebb élvezetet, amit valaha is érzett a célzott szívással, amely biztosan kiváltja a legmélyebb nyögéseket.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Anos RC JackHammer Massager with Vibration Black

    Vibro-butt dugó RC JackHammer Massager az ANOS-tól innovatív úszó mágneses technológiával, amely a dugót intenzíven rázza, pulzálja és löki. A domború szárban lévő intenzív kopogási impulzusok rendkívül kellemes stimulációt biztosítanak az anális régiónak, és közvetlenül stimulálják a prosztatát is. A rezgések és a pulzálás a dugó viselésekor a gáton is nagyon intenzíven érezhetőek.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Boundless Flickering Stroker Black

    A kézi szilikon stroker 10 rezgési funkcióval, texturált felülettel és villódzó ingerrel biztosítja az öröm teljes irányítását. Vegye át a teljes irányítást az élvezet felett a kézi strokerrel, az egyedülállóan texturált felület további stimulációval kényezteti.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    A Bound Love Couples Vibrator úgy lett kialakítva, hogy egy partnerrel együtt használhassa egy fenséges szexuális kalandhoz, de a végső élményt az izgalmas szóló szexszel is megteremtheti. Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet biztosít, és minden mozdulat során a helyén marad. A vaginális és klitorális élvezet mellett fedezz fel más erogén zónákat is egyedül vagy együtt. A Love Bound távirányítóval van ellátva, így használat közben többféle rezgésmintával játszhatsz.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mon Ami Mon Luv Double Stimulator Heart 2 in 1 Suction and Licking Tongue Red

    Ajándékozáson gondolkodsz, de nem tudsz dönteni? Megvan a megoldás.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Üdvözölje a Hydra-t, a 3 motorral ellátott vibrátort, amely szótlanul hagyja Önt. Ahogy már említettük, a Hydra 3 erőteljes motorral rendelkezik a 3 erőteljes funkcióhoz. Ezek közül az egyik az, amit mindannyian ismerünk és szeretünk, a vibrációs funkció, és nem több és nem kevesebb, mint 7 üzemmód, a csendes csiklandozástól a gyönyör földrengéséig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

  • InToYou Shiva Vibe with Pulsation and Suction 3 Motors Red

    Üdvözölje a Shiva-t, a 3 motorral rendelkező vibrátort, amely fel fogja robbantani az elmédet. Ahogy már említettük, a Shiva 3 erőteljes motorral rendelkezik a 3 erőteljes funkcióhoz. Ezek közül az egyik az, amit mindannyian ismerünk és szeretünk, a vibrációs funkció, és nem több és nem kevesebb, mint 7 üzemmód, a csendes csiklandozástól a gyönyör földrengéséig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

27 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.