×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek luxus fekete

65 - 96 termék, Összesen:225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Oxballs Cocksling-2 Fekete

    A COCKSLING-2 az abszolút legjobb péniszgyűrű, amelyet a gyártó a piacra dobott, rendkívül sokoldalúan kihasználható szex, önkielégítés, előjáték és még sok más tevékenység során. Nagyszerűségét a hihetetlenül nagy eladási szám is bizonyítja az elmúlt 3 évből.

    15 990 Ft

    10 390 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    A pálcavibrátor használat közben gyakran túl nagy vagy túl nehéz. A Rosy Gold Curve Massager ugyanazt a stimulációt kínálja, mint egy nagy pálcavibrátor, de praktikus mérettel rendelkezik. A puha fej, a 10 vibrációs beállítás és az újratölthető akkumulátor még vonzóbbá teszi a Rosy Gold Curve Vibrátort.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Elise 2 Fekete

    Az ELISE ™ 2 felülmúlja még a bestseller elődjét - a klasszikus Pleasure Object-et is a mély, erős rezgésekkel. 100% -kal erősebb stimulációt biztosít, mint korábban.

    93 900 Ft

    77 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona Cruise Black

    Ismerkedjen meg a Sona Cruise-zal, az érintésmentes klitorisz stimulálóval. A Sona 75% -kal több idegvégződést ingerel, mint a hasonló, eddig használt játékok. A Sona teljesen új technológiás nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek révén Önnek egy mély, intenzív, lenyűgöző és valószínűleg kellemesen addiktív orgazmusban lesz része. A Sona már első látásra is egy igazán elegáns dizájnnal rendelkezik, így nem csak a csiklót, hanem a szemet is kényezteti. A játék egy darabnyi szilikonból készült, így felülete selymesen sima. Ez a termék továbbá vízálló és fényűzően stílusos, akárcsak a leendő gazdája.

    111 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Scandal Blackout Eyemask Black

    A sokoldalú Scandal® Blackout Eye Mask tökéletes szemfedő minden kalandor számára, aki az érzékszervi játékokat szeretné felfedezni vagy egy nagyszerű éjszakai pihenést szeretne élvezni. Adja át magát szerelme minden vágyának, és fokozza az érzést minden alkalommal, amikor felveszi ezt a dizájnos brokát maszkot. A puha, kétrétegű maszk teljes elsötétítési élményt nyújt az érzékenység fokozása, az izgalom és az élvezet fokozása érdekében.

    9 590 Ft

    4 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • b-Vibe Trio Plug - Drótnélküli rezgő dugó Fekete

    Készüljön fel arra, hogy megtapasztalja az egyetlen prémium dugót, amely három nagy teljesítményű motor erejét egy rugalmas, közepes méretű dugóba összpontosítja.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Black

    A Magnum Opus egy prémium tolóerős vibrátor, hihetetlen 8 centiméteres (3 hüvelykes) kiterjesztési képességgel. A karcsú, USB-ről újratölthető kialakítás egy különleges „harmonika-stílusú” szárat kínál, amely használat közben észbontó eksztázisba taszít. A hangulathoz fényűző aranyszínű részletek és könnyen használható, intuitív gombok is tartoznak a maximális vezérlés érdekében játék közben. A 4 pulzációs beállítással, 3 vibrációs sebességgel és 3 tolóerővel ez a szépség minden választékban kötelező darab, és szenzációs képességeivel és izgalmaival ámulatba ejti a vásárlókat.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold New Vibrating Egg

    A Rosy Gold Vibro-Egg egy felső kategóriás vibráló tojás. A fényűző megjelenés az első dolog, amit észrevesz, de nem csak a megjelenés teszi különlegessé ezt a játékot. Ez a vibrációs tojás a mellékelt távirányítóval vezérelhető. Ez megkönnyíti a tíz rezgési sebesség és minta egyszerű beállítását.

    25 590 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Enora Black

    Az ENORA, kétvégű, impulzushullámú pálca és vibrátor 10 funkciós vibrációs pálcafejjel és 10 funkciós pulzushullámú vibrációs fogantyúval büszkélkedhet, így minden tekintetben tökéletes élvezeti eszköz. A 2 motor több mint 100 lehetséges egyedi beállítást biztosít a játékhoz.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Womanizer Classic 2 Black

    A Womanizer Klasszikus, mint már a neve is mutatja, a Womanizer klasszikusa mondhatni – „a kis fekete ruha”, játékaink között. Egyedülálló technológiánkkal van felszerelve, amely érintésmentes szívóhatást hoz létre a korábban megszokott rezgések helyett. A 8 intenzitási fokozat sokféle élvezetet tesz lehetővé – az első fokozat garantálja a gyengéd kezdést és a maximális szintet, az élvezet csúcsát. Egyedülálló kidolgozásának köszönhetően a Womanizer Klasszikus teljesen vízálló, ezért ideális a következő fürdőbe merüléshez.

    63 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveBoxxx I Love You

    A tökéletes ajándékot keres szerelmének? Ne keressen tovább! Az I Love You készlet mindent tartalmaz, amire Önnek és partnerének szüksége van egy szenvedélyes és romantikus éjszakának a hálószobában való élvezetéhez. Nagyszerű Valentin-napra, születésnapra vagy spontán romantikus gesztusra.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Fekete

    Mi a péniszgyűrűk jövője? Mi az aktuális és legkeresettebb trend? Vitathatalanul a TRI-SPORT.

    11 190 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Pig-Hole Fuckplug XXL Fekete

    Van néhány üreges fenékdugó odakint, de egyik sem olyan őrülten forró, mint a PIG-HOLE, amely úgy van kialakítva, hogy illeszkedjen a lyukhoz, mint ahogy az egyénileg illeszkedett. Skin-flex platina szilikonból készült, az egyetlen olyan anyag, amely bőrként érződik, gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre, elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy nyitva tartsa a fenekét, és belül még mindig elég puha ahhoz, hogy bassza ... és bassza… és bassza… Vagy ahhoz, hogy alakítsa át lyukat csatornába, és váljon a sétáló dicsőség lyukává.

    71 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxus dildo 31cm Fekete

    Ezt a robusztus, fekete Vac-U-Lock tartozék minden elvárásod felülmúlja! Teljesen élethű, durva erezetű, intenzív orgazmust ígérő pénisz, mely garantáltan nem fog csalódást okozni! Használd bármelyik Vac-U-Lock szettel! O-gyűrű kompatibilis. Ftalát-mentes bőrbarát anyagból készült.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Ezt a P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A 2 rugalmas gyűrűforma az erekció fokozására használható, pénisz- és gömbgyűrűként működik. A legnagyobb nyílás 36 mm, és a herezacskó számára készült. A legkisebb nyílás 31 mm, és a pénisz számára készült.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Soraya 2 Black

    Ha Ön az a fajta ember, aki azt hiszi, hogy két orgazmus jobb, mint egy, akkor ez egy csemege. A Soraya™ 2 a világ legfényűzőbb nyúlvibrátora, amely optimalizált kettős stimulációt kínál mind a csikló-, mind a G-pont orgazmushoz, teljesen új szinten. Luxus dizájnjával és összetéveszthetetlen formájával a Soraya™ 2 az erő és a precizitás tökéletes kombinációja.

    140 900 Ft

    87 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Diamond Booty Jewel Black Large

    A Gyémánt Fenék Ékszer egy minőségi dugó, amelynek alapja műkő-drágakő díszítéssel rendelkezik, így a hátsó ajtó örömmel csillogó! Az elegáns dugó elkeskenyedő sziluettje és kiszélesedő alapja, a végén ragyogó drágakő dísszel.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Black - Luxus ágytakaró Fekete

    Extra puha, plüss ágytakaró, kifejezetten nedvesség,olaj,testápoló felszívó képességgel. Egyik fele bársonyos, a másik selymes szatén.

    79 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Renee Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Renée stimulátora egy fekete stimulátor elegáns arany színű díszítéssel, lekerekített fejjel és rugalmas csatlakozással a két vége között. A Renée 2 erős motorral rendelkezik, egy-egy mindkét végén, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Fekete

    Ha rajong a klasszikus, népszerű SCREWBALLS péniszgyűrűért, imádni fogja ezt az új, továbbfejlesztett verziót… Az Oxballs Atomic Jock HUMPBALLS-t.

    4 790 Ft

    3 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Fedezze fel f​i​n​i​b​u​s újra Anastasia és Christian Gray gőzös kalandjait a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection segítségével. Azon az erotikus irodalmi jelenségen alapszik, amely a párokat világszerte megismertette a BDSM érzékiségével, több mint 150 millió példányban kelt el világszerte, és három nagysikerű filmet szült. Ezek a gondosan összeállított játékok és bondage-kiegészítők globális sikert arattak, mióta először a polcokra kerültek. 2012-ben.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    A sebességtartó automatika átveszi a kormányt, ha már nem tud kapaszkodni!

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Black

    Soha nem elégszünk meg a status quóval, ezért mindig feszegetjük a határokat, hogy valami igazán különlegeset kínáljunk. Ismerje meg az ENIGMA-t, egy luxus kettős működésű masszírozót, amely mindkét világ legjobbját egyesíti - a mély klitorális és a G-pont stimulációt. Az ENIGMA-t a szonikus, túlvilági orgazmusért hoztuk létre.

    140 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ossza meg interaktív élményét a leggonoszabb lánnyal, Jessica Drake™-el. Ez a Wicked Pictures szupersztárja egy többszörösen díjnyertes felnőtt színésznő, író, rendező és szexuális oktató. Megtanít egy-két dologra, hogyan bánjon magával a hálószobában.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Black

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Natasha Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Natasha vibrátora egy fekete vibrátor stílusos drágakő alakú gombbal és meglehetősen nagy, rugalmas fejjel. A középső keskeny rész enyhén rugalmas. Az erős motor 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Egy kis lendületet adnál nemi életednek? Próbáltad már, micsoda élvezetet tud egy hereszorító vagy egy péniszgyűrű nyújtani? Ha még nem, itt az ideje, hogy kipróbáld te is a UNIT-X-et!   A UNIt-X egy vastag, robusztus hereszorító és péniszgyűrű egyben, mely tökéletesen illeszkedik, kényelmes, bőrbarát anyagból készült, és rendkívül egyszerűen és sokoldalúan felhasználható!     Vízbázisú síkosítóval kompatibilis.    

    19 190 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nexus Revo Slim

    A nexus revo slim egy forgó prosztata- és gátmasszírozó, amely tökéletes a kezdő prosztatamasszázsig, vagy azoknak, akik valamivel kisebbre vágynak. Ugyanazt a technológiát alkalmazva, mint a világhírű revo termékcsalád többi része, a revo slim intenzív, célzott stimulációt biztosít a prosztatában és a gátban. A Slim további többirányú forgási lehetőséggel rendelkezik a tengelyen, valamint vízálló a könnyű tisztítás érdekében.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Stronic Surf Black

    Az élet túl rövid egy átlagos orgazmushoz. A STRONIC SURF belülről masszíroz, minden idegvégződést eltalál a kielégítően telt érzés és a térhatású hangzás élvezetéért. Feküdjön hátra, és élvezze a kéz nélküli tolóerőt tíz különböző beállításban. Végül is a kezednek van jobb dolga. Még jobb, hogy szinte néma!

    71 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Icicles No. 38

    Elegáns, előkelő, kézzel készített, csodálatos figyelmet szentelve a részleteknek. Ettől a fényűző üveg csodától a lélegzete is eláll.

    25 590 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Mindig is fel akarta rúgni a fenekét? Ne keressen tovább, mert ez a mesés duplamotoros prosztata masszírozó minden amire szüksége van! A gombokkal szabályozhatja a 10 fokozatú vibrációt, az 5 fokozatot elektro-üzemmódban, valamint a 2 könnyű elektrosokk területet az extra stimuláció érdekében.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:225

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.