×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek masszázs

1 - 32 termék, Összesen:65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Blush Lush Gia Black

    Ultraerős vibrációkat keres? Ez az elegáns, kettő az egyben masszírozógép mély, dübörgő rezgéseket bocsát ki a masszázspálca fejéből, vagy fordítsa meg, és fedezze fel a G-pont fogantyú gyönyörű íveit. A Gia két gombbal rendelkezik, amelyek mindkét végét egymástól függetlenül vezérlik. Görgessen végig a 7 funkción, hogy megtalálja a vágyainak megfelelő érzéseket. Vezeték nélkül és USB-vel újratölthető, a Gia könnyen használható. Sima UltraSilk szilikonból készült, testre biztonságos, ftalátmentes és könnyen tisztítható.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Kifejezetten csendes és erős intim testmasszázs. Ez a multifunkciós és kompakt masszírozó alkalmazkodik az Ön igényeihez. Ergonomikus és könnyen kezelhető, a különböző rezgésformák ideálisak az izomfeszültség oldására, ugyanakkor széles körű intim és érzéki örömöket is szereznek.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Touché Body Slide + Body Slide Lubricant 80ml

    A Body Slide hagyományoos masszázshoz és test a testen masszázshoz készült. Felfújható oldalakkal rendelkezik, így nem keletkezik rendetlenség. Annyiszor használhatja, ahányszor csak akarja, hiszen stabil és tartós anyagból készült.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Fabulous Four

    Fedezze fel bestsellereinket a Satisfyer Fabulous Four készlettel. Tartalmaz egy anális és nyúlvibrátort, valamint egy nyomáshullámstimulátort és egy masszírozót. Minden termék szilikonból készült, és a tartozékok könnyen cserélhetőek.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Evolved Wanderlust

    Ennek az egyedülálló szilikon játéknak az egyik vége erőteljes pálcás masszírozó, a másik vége pedig kielégítő, gömbölyű és finoman ívelt vibe. Elegáns, könnyen elérhető vezérlőkkel a közepén, ez a kétoldalas forma kívül-belül megdolgozza két erőteljes motorjával, amelyek összesen 49 különálló sebesség- és funkciókombinációt kínálnak! Teljesen vízálló és elmeríthető, ez a tökéletes sokoldalú fürdőtárs, amely az Evolved Toy Cleanerrel és egy meleg vizes öblítővel gyorsan tisztítható.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Elite Celine Black

    A Dream Toys Elite kollekciójának Céline pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, erős fogantyúval, lekerekített fejjel és enyhén rugalmas nyakkal. A Céline 2 erős motorral rendelkezik, egy a fejben és egy az alapban, amelyek 7 vibrációs mintát és 3 sebességet kínálnak.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Black & Silver Power AkuWand II

    A sokoldalúság, az intenzitás, az erő és a felfedezés azok a szavak, amelyek meghatározzák az új DEXTER-t. Egy minden egyben sokoldalú masszírozó, amely 10 erőteljes rezgésmódot tartalmaz a lágytól a nagyon erősig.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masszírozó és gyöngyvibrátor egyben!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, miért nem tudok egyáltalán ellazulni? Az Ön új masszírozója a Satisfyertől a megoldást kínálja: végre egy társ, aki nem panaszkodik a nagylelkű masszázsra! Lenyűgöző XXL méretének és a csábító szilikonfej mögött rejtett erőnek köszönhetően a Wand-er Női megoldja a problémákat, oldja a feszültséget és megkarcolja az orgazmusos viszketést.

    31 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Rugalmas prosztata vibrátor ívelt heggyel, hullámos nyéllel és barázdált perineum stimulátorral. 9 rezgésmód. Ez a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Ez az elektro-szonda lenyűgöző 12 000 ford./perc fordulatszámra képes mind vibrációs, mind elektrosokk üzemmódban, és rendkívül csendes, kevesebb, mint 50 dB. A távirányító egyetlen AAA (tartozék) elemmel működik.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Ez az USB-vel újratölthető, többfunkciós pálcás vibrátor vízálló, és spontán játékra tervezték a fürdőkádban, a zuhany alatt vagy még sok másban. Ez a pálca ideális utazáshoz a kisebb méretének, a csendes motorjának és az USB-vel tölthető kialakításnak köszönhetően.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    A Fireball egyben egy testmasszírozó és vibrátor. A vibráló masszázsgörgők az egész testét bizsergetni fogják a gyönyörtől, míg a praktikus vibrátor minden vágyát kielégíti. A Fireball a szexuális örömök nyújtása mellett az izmok ellazítására és a fájdalmak enyhítésére is használható.

    58 900 Ft

    21 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Tökéletes egy melengető teljes testmasszázshoz!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Élvezze az intim pillanatokat egyedül vagy párjával együtt. Ez a Rosy Gold pálcavibrátor ideális játék külső stimulációhoz. A rezgőfej 10 beállítással rendelkezik, amelyekkel a csiklóján kívül más érzékeny részeket is stimulálhat, például a mellbimbókat. Legyen kreatív, és stimulálja az összes érzékeny részt különböző sebességgel, különböző minták segítségével.

    47 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adam and Eve Intimate Curves Újratölthető pálca az Evolved Novelties-től. Tapasztalja meg a teljes méretű masszírozó minden erejét egy könnyű és luxus csomagolásban. Ez az újratölthető szilikon pálcafej meghajlik 10 intenzív vibrációs funkcióval, hogy megcélozza édes pontjait.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Ez a vibrátor képes helyi, élvezeti pontok stimulálására és teljes testmasszázsra és/vagy az intim területek masszírozására. A vibrátor mindkét vége használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Ezt a Swirling P-Pleasert anális és prosztata stimulációra tervezték. A leghosszabb, pénisz alakú vég a férfi 'fenékben', a legrövidebb, bordás csúcs pedig stimulálja a perineumot. A Swirling P-Pleaser különlegessége a forgó mozgások lehetősége.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Lazítson egy emelkedett masszázsélményben a tökéletes vibrációs pálcával. Amint azt a neve is sugallja, ez a pálca csiszolt gyémánt textúrával rendelkezik t​e​m​p​o​r az izzón, amely intenzívebb masszázst biztosít. Az alacsony vibrációjú fogantyú lehetővé teszi, hogy a 8 beállítást 3 különböző erősségi szinten érezd a kívánt helyen, ahelyett, hogy a kezedben nyelnéd el. Az összesen 24 mód segítségével megtalálhatja az Ön számára megfelelő megkönnyebbülést.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Marvelous Four

    A Satisfyer Marvelous Four 4 cserélhető legkelendőbb szilikon termékből áll. Élvezze a maximális változatosságot és a sokoldalú stimulációt a nyúl, anális és nyomáshullám vibrátorral, valamint a masszírozóval.

    45 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni! A masszázsfej a tested szerint mozog, újratölthető az akkumulátora, és a legjobb minőségű szilikonból készült. A cserélhető masszázsfejeket pedig egyszerűen nem lehet megunni!  

    41 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Emlékszel még a eredeti Palmpower masszírozóra? Mi most újítottunk rajta, és ezt garantáltan jobban fogod szeretni!

    42 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Nyugtató vagy intim masszázsokhoz – egyedül vagy partnerrel!

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Az Orchid egy stílusos pálcavibrátor az elegáns Bloom kollekcióból. Mind a vibrátor, mind a csomagolás gyönyörű dizájnja az Orchideát minden nő nélkülözhetetlen játékává teszi.

    33 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • ToyJoy Helix Remote Vibrating Egg Purple

    Az egyedülálló Helix a tökéletes kettős stimulációs készlet, amely egy vibráló tojásból és egy speciális távirányítóból áll; amely vibrációs stimulátorként is használható.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Tapasztalja meg a prosztata stimuláció legmagasabb szintjét a P-masszázs simogató gyöngyhegyével és vibráló szárával! A sima tengely erőteljes kettős motorral vibrál, amely 10 különböző zümmögésre képes, a masszázscsúcs belső gyöngyei pedig 10 egyedi masszázsmintával stimulálják kedvenc pontjait, amelyek mindegyike az alján található kezelőszervekkel vezérelhető.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Secret Delight Remote Control Vibrating Egg Black

    SECRET DELIGHT, egy távirányítós vibrációs tojás. Hangvezérlés funkciója, ideális két játékos számára. A szabályokat az határozza meg, akinek van távirányítója. Diszkrét és praktikus, a tojás 2 zsinórral rendelkezik a könnyű eltávolítás érdekében.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    A szilikon gyújtógyertya a legújabb hardcore anális berendezés. A karcsú karbonszálas kialakításnak és a könnyen beilleszthető és biztosan a helyén maradó formának köszönhetően az anális játékot a következő szintre emelheti. Ez a csatlakozó a haladó felhasználók számára készült.

    47 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Bemutatkozik a Sphinx – a tökéletes férfi örömközpont. Fűtött / vibráló / rugalmas prosztata masszírozóval, vibráló heregolyó gyűrűvel, 2 újratölthető motorral és testre biztonságos luxusszilikonnal rendelkezik, így a Sphinx a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel vagy önállóan kéz nélkül is használható. 7 funkció / sebesség. Minden síkosítóhoz alkalmas.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    A Dream Toys Prestige kollekciójának Monica pálcastimulátora egy fekete pálca elegáns arany színű díszítéssel, drágakő alakú gombbal, szilárd, masszív fogantyúval, lekerekített fejjel és rugalmas nyakkal. A Monica erős motorral rendelkezik, amely 7 rezgésmintát és 3 sebességet kínál.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    A mély, intuitív felfedezéshez készült, mélyreható vezeték nélküli pálca, a Bthrilled Premium ergonómikusan kialakított fogantyúja szögben dőlt el, így könnyedén eljuthat bármely édes helyhez. Speciálisan megtervezett, sima, széles fejjel rendelkezik, amely a teljes stimuláció hullámait sugározza, és a nyaka finoman hajlik, hogy enyhítse a nem kívánt súrlódást. USB-töltési képességével, kompakt méretével és egyedi védőkupakjával pedig a legutazásbarátabb pálca.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.