×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Erotikus kellékek masszőrök számára

33 - 64 termék, Összesen:66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    Az iVibe Select iWand a klasszikus pálcás masszírozót a játékdobozból a többdimenziós élvezeti eszközzé emeli. Az optimális izgalomra tervezett 7 vibráló és pulzáló masszázsminta mellett a szilikon iWand gyengéd melegítő hatással is rendelkezik, amely lassan felmelegíti a szilikon pálcafejet kellemes, testbiztos hőmérsékletre. Az iWand a melegítési és rezgési móddal együtt vagy egyenként is használható.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    A Le Wand Petite ikonikus, újratölthető pálcamasszírozónk kisebb változata. A Le Wand Petite méretben kicsi, de teljesítményben nagy.

    79 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Exkluzív, újratölthető masszázs pálcavibrátor 2 tartozékkal 40 évtől. 8 rezgési móddal rendelkezik 3 sebességben, amelyek csodálatos masszírozási élvezetet nyújtanak, amely megfelel a felhasználó igényeinek. A vibrációs módok egy gombnyomással könnyen beállíthatók.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Ha olyan sokoldalú masszírozót keres, amely megszabadít a mindennapi stressztől, a Relyme az, amire szüksége van. Erőteljes, 10 vibrációs funkcióval rendelkező motorjával a Relyme a lágy és pihentető rezgésektől más erőteljes és izgalmas rezgésekig vezet. Használjon jó vízbázisú síkosítót az élvezet maximalizálása érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Tapasztalja meg a páratlan kikapcsolódást, miközben kényezteti magát a világ legfényűzőbb teljes testmasszírozójával. Míg a 10 különböző masszázsminta koncentrált ereje megnyugtatja a fájó izmokat és oldja a stresszt, a stabilabb fogantyú és a még tartósabb töltés azt jelenti, hogy órákon át élvezheti az örömöt.

    127 900 Ft

    69 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    A DOXY Number 3 a DOXY új, kisebb dugaszolható pálcás masszírozója. A DOXY Number 3 könnyebben tartható és könnyebben manőverezhető. A kisebb fej lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy pontosabban irányítsa a rezgéseket a kívánt érintkezési területre, és kevésbé tolakodó, megkönnyítve a páros játékot.

    111 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • PalmPower Extreme Wand Massager Black

    Ez a hihetetlen masszázspálca újratölthető és tele van energiával. A PalmPower kollekció legerősebb pálcája, a PalmPower Extreme egyedi íve kényelmesebb tartást tesz lehetővé, és használat közben meg tudja dönteni a fejet.

    76 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • VIVE Nami Purple

    A NAMI egy új csavar a kétoldalas VIVE019 masszázspálcánkban. Két 10 funkciós új generációs F1 motorral és fejlett technológiáival (a két motor egymástól függetlenül vezérelhető).

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Nomi Tang Power Wand Purple

    Az Erőpálca egy nagyon erős pálcás masszírozó, elegáns és gyönyörű kialakítással. A masszírozó fejét szilikon borítja, amely nagy, kényelmes felülettel rendelkezik, amely az erőteljes vibrációt a testére vezeti. A fej mély és páratlan erőt biztosít a zsibbadó fogantyú okozta kényelmetlenség nélkül. Az Erőpálca vezeték nélküli és újratölthető, így bárhová magával viheti! Érintse meg!

    42 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Power Wand Rózsaszín

    A Pretty Love egy új, luxus kivitelezésű játékgyűjteménnyel jön a piacra, melynek része ez a hatalmas masszázsfej is. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, maga a fej selymesen lágy szilikon tervezésű. Élvezze a játékszer lélegzetelállító erejét. Masszírozza vele végig teste minden zeg-zugát, legyen szó a szokványos területekről, vagy éppen az intim zónákról.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    A Mini Wanderful erős motorral van felszerelve, amely erős vibrációt ad, miközben csendes és diszkrét. A rugalmas nyak elfordul, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon az Ön anatómiájához. 8 sebességgel és 20 vibrációs móddal több kombinációhoz, ez a mini méretű csiklóstimulátor maximális élvezetet nyújt.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    A Cheeky könnyedén testesíti meg a szépséget, a szórakozást és az erőt egy luxuspálcában, amelyet estéről estére ágyba kell vinni. Minden aprólékosan megtervezett funkció az Ön élvezetét szolgálja. A fogantyú párnázott párna textúrát biztosít, amely egyszerre szolgálja a kényelmet és a fogást, miközben mindent egyetlen gombbal vezérelhet, amely Swarovski kristállyal kápráztat el.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Ez a fekete szilikon Wand vibrátor a mindenki által kedvelt klasszikus forma kompakt változata. Erős, 10 funkciós motorja csendes a diszkrét használathoz, kiváló minőségű higiénikus szilikonja pedig teljesen testbiztos. USB újratölthető a mellékelt kábellel.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Versawand All-Over Body Massager Grey

    Az izomstimulációra és mélyszöveti masszázsra tervezett Bodywand VersaWand ellazítja a legfeszültebb izmokat, így Ön felfrissül és készen áll az aktivitásra. A VersaWand hat tartozékkal rendelkezik, amelyekkel az egyes ízületeket és izmokat célozhatja meg a koncentrált fiatalítás és relaxáció érdekében.

    153 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    A Megawand egy újratölthető külső stimulátor, amely végtelen számú orgazmikus kombinációt biztosít. 20 rezgésmóddal és 8 intenzitás-beállítással a Megawand 160 különböző lehetőséget kínál. A rugalmas szilikon fej finoman stimulálja a csiklót és a test összes erogén zónáját.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    A Nana egy puha, tömör szilikonból és ABS-ből készült pálcás stimulátor PU bevonattal. Testre biztonságos, latex- és ftalátmentes. A Nana 3 rezgési sebességgel és 7 ritmussal mindenki kedvenc rezgési beállítását kínálja.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Vibez Viento Inflatable Plug

    A Kiotos-Vibez Viento Plug egy felfújható anális vibrátor férfinak és nőnek. A rezgésnek 7 fokozata van, a vibrátor bekapcsolásakor a felfújás funkciót is aktiválja, így a kedvére állíthatja a méretet. Teljesen kiváló minőségű szilikonból készült a biztonságos szex és a szuper sima behatolás érdekében.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    A Dinky márkától származó robusztus pálcás masszírozó a Jacky O. Ez a masszázspálca egy rugalmas nyakú, erős fejjel rendelkezik, hogy elérje az összes forró pontját.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Az OMG! A pálca minden, amit szeretsz a kényelmes, személyre szabott pálcákban. #CSÁBÍTSA el magát a selymesen sima szilikon fejjel, rugalmas nyakkal és erőteljes újratölthető motorral ikonikus pálcaformában, amelyet diszkrétnek és utazásra késznek terveztek. #ENJOY 3 dübörgő rezgésszint és 4 izgató vibrációs minta egyetlen gombnyomással. És vízálló #FUN a zuhany alatt és a kádban. Add meg magadnak a megérdemelt örömöt!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamikus, sárga masszázspálca az Új Kedvencedtől: rugalmas, extra nagy masszázsfejjel a teljes testmasszázshoz és a pontszerű stimulációhoz. Az 5 rezgési mód 3 sebességfokozatban biztosítja a forró masszázs élvezetét.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Ennek a vibrátornak a tulajdonságai tökéletesek a méretéhez képest, mint például a csendes és erős motor, a rugalmas szilikonfej és természetesen a víztaszító hatás, valamint a mágneses újratölthető rendszer egyedülálló tulajdonsága (tehát nincs kábel, amit be kell dugni).

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Cala Azul Maria Wand Vibrator

    Ez a pálcás vibrátor a Cala Azul kollekcióból tökéletes egy izgalmas éjszakához a hálószobában! Kompakt méretének köszönhetően a vibrátor utazáshoz is ideális, és az ultrapuha szilikonnak köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kézbe. Élvezze a 10 vibrációs beállítást, még a fürdőkádban is, mert a vibrátor teljesen vízálló. Könnyen töltse fel a vibrátort a mellékelt USB-kábellel, és használat után tisztítsa meg langyos vízzel és játéktisztítóval.

    28 900 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Mushroom Silicone Wand Vibrator Teal

    A REAL TOUCH technológia puha tapintású érzést keltett. Az OTOUCH Clitoris Massager Mushroom szenvedélyt, kreativitást és tapasztalatot hoz Önnek.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fluid Maane Powerful Massager Burgundy

    Maane egy masszírozó, amivel nagyon kellemesen meg fog lepni, hidd el. A formája viszonylag jól ismert, hosszúkás test és hagymás hegy.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Yiva Massager Black

    Élvezze az intim pillanatokat önmagával vagy partnerével ezzel a kompakt pálcás masszírozóval! A vibrátor tökéletes kezdőknek, és ideális játék külső stimulációhoz. 10 különböző vibrációs beállítással rendelkezik, amelyek stimulálják az összes érzékeny pontját. A pálca vibrátor rugalmas fejjel és erős motorral van felszerelve. Így a játék alkalmas testmasszázsra és az intim területek stimulálására is. A pálcás masszírozó újratölthető és játéktisztítóval könnyen tisztítható.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon The Personal Wand Fuchsia

    Ismerje meg az új legjobb barátját: a XOCOON Personal Wand-ot. Ez az újratölthető pálca látványosan erős, mély és dübörgő rezgéssel rendelkezik, de a maximális kényelem érdekében szinte semmilyen rezgés nincs a nyelében. Válasszon 3 különböző sebesség és 10 rezgésmintázat közül, és élvezze a nagyszerű masszázst az egész testén.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Red

    Teremtsd meg a hangulatot ezzel a péniszgyertyával, majd fújd el a lángot, hogy igazán forró legyen az este! Ez a péniszgyertya megduplázza a hangulatot és a viaszjáték eszközeként is használható.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon The Traveller Wand Fuchsia

    Ismerd meg az új legjobb barátodat: a XOCOON Traveller Wand. Ez az újratölthető pálca látványosan erős, mély és dübörgő rezgésekkel rendelkezik, de a maximális kényelem érdekében a fogantyúban szinte nincs rezgés.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Master Series Dark Pecker Dick Drip Candle Black

    Teremtsd meg a hangulatot ezzel a péniszgyertyával, majd fújd el a lángot, hogy igazán forró legyen az este! Ez a péniszgyertya megduplázza a hangulatot és a viaszjáték eszközeként is használható. 

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Le Wand Mini Pleasures Collection 4pcs

    A Le Wand Mini Pleasures készlet két legkedveltebb termékünk kisebb, tökéletesen ajándékozható méretű változatát tartalmazza. A csomagban található egy sokoldalú mini pálcavibrátor, amely bizonyítja, hogy kis kiszerelésben is nagy teljesítmény érhető el, valamint a kétvégű, rozsdamentes acél élvezeti eszközünk egy kicsi változata, amely tökéletesen ívelt a g-pont stimulációhoz. A kezdőknek ideális Mini Pleasures egy karcsú és stílusos készlet, amelyet az összes erogén zóna stimulálására terveztek.

    108 900 Ft

    66 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Xocoon The Curved Wand Fuchsia

    Ismerje meg új legjobb barátját: a XOCOON hajlított pálcáját. Ez az újratölthető masszázspálca látványosan erős, mély és dübörgő rezgéssel rendelkezik, de a maximális kényelem érdekében szinte egyáltalán nem rezeg a nyele. Válasszon 3 különböző sebesség és 10 rezgésmintázat közül, és élvezze a nagyszerű masszázst az egész testén.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    A New & Improved Bodywand Mini pálcák tökéletesek az utazáshoz és az útközbeni élvezetekhez. Ezek, a mindössze 4 hüvelyk magas pálcák erős és folyamatos stimulációra lettek tervezve. Egyetlen AAA elemmel működnek (tartozék), ami hosszabb üzemidőt tesz lehetővé, és az alján egy egyszerű elfordítással működtethetők.

    20 790 Ft

    7 590 Ft

    Nincs készleten

    Kiárusítás

33 - 64 termék, Összesen:66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.