×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok 15 - 19,9 cm

65 - 96 termék, Összesen:145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Merüljön el a telhetetlen felnőtt sztár, Kendra Lust mélyén! Közvetlenül Kendra hüvelyéből formázva, az életszerű bejárat puha és csúszós, és tökéletes mennyiségben ad és pattog, hogy utánozza az észbontó szexet kedvenc sztárjával! A mellékelt 16 órás DVD exkluzív Kendra Lust jelenetekkel még élénkebbé teszi fantáziáját! Könnyen tisztítható, mivel nyitott végű, és vízbázisú vagy szilikon síkosítóval is használható a még simább menet érdekében!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup

    A prémium szívás élményért.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Az Emily maszturbátor átlátszó ablakkal rendelkezik, mert az élvezet vizuálisan is kifejeződik. Kivehető belső burkolata TPR-ből készült, amely egy nagyon puha és rugalmas anyag, mint a bőr. A péniszét stimuláció veszi körül, még mielőtt elkezdené. Amikor bekapcsolja, az alján lévő csiklandozó nyalogatni kezd, és mély és erőteljes csúcspontig masszíroz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Air-Tech Squeeze Regular

    Az AIR-TECH sorozat puha légpárnás kamráit és Air-Flow szerkezetét egy új alakítható tokkal kombinálva újrafelhasználható élvezetet hoztunk létre, amelyet markolatával irányíthat!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Original Vacuum Cup Ultra Size Hard

    Az Original Vacuum CUP egy speciális szelepszerkezettel rendelkezik, így az Original Vacuum CUP elképesztő szívóerőt biztosít, amikor a tárgy tetején lévő légnyílást lefedik. Ünnepelt homokóra alakjával szoros szorítást biztosít a behelyezéskor és páratlan stimulációt az egyedülálló belső részleteknek köszönhetően.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira minden, amit el tud képzelni... és még sok más! Több mint 500XXX film sztárja, publikált író, költő, többszörös díjnyertes, és az XBIZ és az AVN az év női előadójának választotta.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges and Orbs

    Az M for Men Soft & Wet csésze tele van mókával! Ez a zsebkiverő önsíkosító. Adjunk hozzá egy kis vizet vagy nyálat, és minden csúszós lesz. Pont mint az igazi! Nyomja össze a csészét, és nyissa ki vagy zárja be a levegőszelepet a nagyobb szívás és élvezet érdekében. Az M for Men maszturbátorok puhák, rugalmasak és tele vannak szenzációs textúrákkal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Easy Rider Hot Masturbator Vaginal - maszturbátor

    Ezzel az új Hot Easy Riderrel megtapasztalhatod az penetráció igazi élményét! A legtüzesebb vágyaidat váltja valóra! Használd, ahogy tetszik: anális, vaginális vagy orális céloknak tökéletesen megfelel!

    10 390 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    A légmentes szívás biztosítja, hogy bedőljön vagy mélyre süllyedjen. A PDX Elite Légmentes Punci Simogató élete legjobb maszturbációs élményét nyújtja!

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Klasszikus férfi maszturbátor hüvely alakú nyílással ellátott dobozban.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Szereted a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátoraidat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Wet Pussy Galore Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál, hogy minden érzékszervünket elcsábítsa. Minőségi TPR-ből készült, a kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve az intim játék végtelenségét

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    A Stroke It™ kollekció elhozza a Tight Pussy simogató ujját, amely minden extrafeszes ütésnél izgalmassá tesz; Merüljön el mélyen a több mint 1 kilónyi masszív simogatásban az erotikusan részletezett ajkakkal és az anatómiailag helyes kamrával. A gömbölyű stroker-hüvelyünk nagyszerű választás azoknak, akik egy kis extra lendületre vágynak szólójátékukban. Több mint 1 kiló InvisiSkin® anyag felnagyítja az élvezeti eszközt, és biztosítja a nagy teherbírású, lüktető élvezetet, amelyre vágyott.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men All In Clear

    Ne csináljon semmit félig – menj ÁLLJON BELE! Ez a szexi simogató 3 szívó- és érzéskamrával rendelkezik, utánozva az elképzelhető legforróbb ajkakat, szájat és torkot. Puha X5-ből készült, és több kamrával készült.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Amikor csak akarja, dugja be a péniszét mohó szájába! Courtneynek mindig szétnyílik a szép ajka, és kinyújtja a nyelvét, és készen áll arra, hogy szopást adjon neked. Csak csúsztassa be a vibráló golyót, hogy dübörgő izgalmakat éljen át, ahogy a torkába nyomul! Az élethű belépő olyan, mint az igazi, a belsejében lévő bordázott textúra egyedülálló masszázst biztosít, és ahogy mélyedsz, Courtney nyelve stimulálja a makkodat. Ez a kompakt kialakítás csúszásmentes, kényelmes markolattal rendelkezik, így még erőteljes használat közben sem veszíti el az irányítást. Ezzel a nyitott végű kialakítással gyerekjáték a takarítás. Csak vízbázisú vagy szilikon síkosítókkal használja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Original Vacuum Cup Hard

    A végső szívási élmény

    9 590 Ft

    5 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Az újonnan ihletett gorogel ugrál, gurul és dudorodik együtt!

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Air-Tech Squeeze Strong

    Az AIR-TECH sorozat puha légpárnás kamráit és Air-Flow szerkezetét egy új alakítható tokkal kombinálva újrafelhasználható élvezetet hoztunk létre, amelyet markolatával irányíthat!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Signature Strokers Leo of Leolulu ULTRASKYN Pocket Pussy Vanilla

    Helyezze el a helyét a rajongók kedvenc LeoLulu párjában ezzel a Signature Strokerrel, amelyet közvetlenül Leo testéből öntöttek. Az élethű ULTRASKYN anyagból kézzel készített Leo's Signature Stroker feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Olyan kompakt maszturbátort keresel, amely élethű érzést nyújt? Akkor a Nymph maszturbátor a megfelelő választás! Ez a valósághű maszturbátor extra feszes, és szaggatott és bordázott szerkezete extra stimulációt biztosít minden lökésnél.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Szereted a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátoraidat? Akkor imádni fogod a Hidden Desire Bangers kollekciójának Nasty Nympho Bouncer Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára. A minőségi TPR-ből készült kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve az intim játék végtelen szakaszát.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zolo Back Door Cup

    A káprázatosan tabu, az anális szex még soha nem volt jobb, mint a Back Door Zolo Cupnál. A szorosan bordázott, hogy utánozza az anális szex érzéseit, a Back Door Zolo Cup ergonomikus kialakítású, hogy megfelelő fogást biztosítson a tökéletes élvezethez. Szabályozza a rugalmas p​r​i​m​i​s belső texturált csatorna feszességét a szívás egyszerűen az ujjaival történő beállításával.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Easy Rider Anal

    Egy nagyszerű, könnyen használható hordozható maszturbátor, amely a szeretet szuper puha habszivacs alagútjával rendelkezik, és olyan, mint az igazi. Csak kenőanyagot kell hozzáadnia, és már mehet is.

    9 590 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Készüljön fel élete legjobb simogatási élményére! A PDX Elite Hydrobator hihetetlen vízi stimulációra készült az innovatív, két nyitott végű kialakításával, amely lehetővé teszi a víz átáramlását az alagúton, miközben az egyidejű automatizált simogatási technológia teljes körű simogatási élményt nyújt. A bármilyen hosszúságú tengelyhez illeszkedő üreges alagúttal kialakított Hydrobator hozzáférhető formája lehetővé teszi a nedves vagy száraz automatizált simogatást és vibrációt – így tökéletes a zuhany maszturbációjához!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Vacuum Cup Mouth

    A Pretty Love vákuumcsésze maszturbátor. Érje el az érzéki élvezet új magasságait ezzel a szuper puha, kiváló minőségű termékkel, amely ugyanolyan jó érzés, mint egy igazi szopás.

    6 390 Ft

    3 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Orbs

    Az M for Men Puha+Nedves csésze tele van mókával! Ez a zsebmaszturbátor önsíkosító. Adjunk hozzá egy kis vizet vagy nyálat, és minden csúszós lesz. Pont mint az igazi! Nyomja össze a csészét, és nyissa ki vagy zárja be a levegőszelepet a nagyobb szívás és élvezet érdekében. a​m​e​t Az M for Men maszturbátorok puhák, rugalmasak és tele vannak szenzációs textúrákkal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Szórakozzon a Fuck Me Silly To Go-val! Okosan méretezett, hogy élethű és kompakt legyen, a szabadalmaztatott Fanta Flesh® és a szuperpuha belső járat olyan érzést kelt, mint az igazi* csak még jobb! Szűk kis feneke arra vár, hogy szilárd, texturált élvezettel vegye körbe a kemény szerszámát. A kényelmes nyílás felizgult, és készen áll a dugásra! Nyomja mélyre, pumpálja mélyebbre, és a zárt végű járat minden alkalommal kiüríti a farkát.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Sandara Masturbator

    A Sandara Maszturbátor egy kompakt, valósághű maszturbátor. A belső elsuhanásos szerkezetnek köszönhetően egyedülálló stimulációt fog tapasztalni. A maszturbátor nagyon puha és rugalmas anyagból készült a kényelmes és élethű érzés érdekében. A maszturbátort használat közben is összenyomhatja, hogy megfeszítse a hüvelyt.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Premium Dual Sensation Cup

    Gyönyörködjön a kontrasztos prémium élvezetben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Girl Next Door Sophia

    Kettős belépő maszturbátor szuper puha és valósághű textúrával a belsejében az izgalmas érzésekért. Sophia a szomszéd lány, aki beindít! A hosszú élettartamú, valódi tapintású TPE-ből készült Sophia nyúlékony vaginával és anusszal rendelkezik. Tartsd a kupakot a szívás létrehozására nem használt végén. A Stroker egy ABS könnyen fogható csészében van, amelynek mindkét végén van egy-egy kupak a higiénia és a könnyű tisztítás érdekében. Testhezálló, ftalát- és latexmentes. 

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Novax maszturbátorunk célja, hogy élvezze az elegáns maszturbátor szerepét az egész pénisz stimulálására. A bőrszerű anyag nagyon valósághű tapintású, és diszkrét kialakításának köszönhetően diadalmaskodik.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Soft+Wet Pussy Self Lubricating Stroker with Pleasure Ridges

    Az M for Men Puha és Nedves tölcsér tele van mókával! Ez a zsebstoker önsíkosító. Adjunk hozzá egy kis vizet vagy nyálat, és minden csúszós lesz. Pont mint az igazi! Nyomja össze a csészét, és nyissa ki vagy zárja be a levegőszelepet a nagyobb szívás és élvezet érdekében. Az M for Men maszturbátorok puhák, rugalmasak és tele vannak szenzációs textúrákkal.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Premium Original Vacuum Cup Strong

    A prémium szívás élményért.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:145

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.