×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok 15 - 19,9 cm

9 Termék

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Tapasztalja meg végső fantáziáját a kettős járatú kényeztetővel, amely olyan, mint az igazi! A puha, rugalmas és hajlékony TPE gumi a testtel együtt mozog, miközben élvezi az egyes járatokat– vaginális vagy anális – kívánsága szerint. Merítsen erotikus ihletet a Kira Noir egyik legmenőbb kiadásának ingyenes letöltésével, és érezze azt a különbséget, amit egy életszerűre formált kényeztető tesz! Tisztítása egyszerű a ZT Masturbator Cleaner-rel és melegvizes öblítéssel.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Merüljön el a telhetetlen felnőtt sztár, Kendra Lust mélyén! Közvetlenül Kendra hüvelyéből formázva, az életszerű bejárat puha és csúszós, és tökéletes mennyiségben ad és pattog, hogy utánozza az észbontó szexet kedvenc sztárjával! A mellékelt 16 órás DVD exkluzív Kendra Lust jelenetekkel még élénkebbé teszi fantáziáját! Könnyen tisztítható, mivel nyitott végű, és vízbázisú vagy szilikon síkosítóval is használható a még simább menet érdekében!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Ötletesen és okosan megtervezett maszturbátor stimuláló barázdákkal, stimuláló dudorokkal és stimuláló szárnyakkal a péniszszár és a makk intenzív stimulálásához. Az egykezes maszturbátor 2 nagy teljesítményű, 10 vibrációs funkciós motort tartalmaz, melyek a mód gombokkal egyszerűen vezérelhetők.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    A CRUIZR CM06 maszturbátor egy diszkrét péniszstimulátor 10 különböző vibrációs beállítással. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt egy hüvelynyílással. Szeggyel és bordázott belsővel rendelkezik, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható. Nyomja meg a hangaktiváló gombot, és élvezze a fülledt női hangot, amely egyértelműen tudatja, hogy ő is annyira élvezi, mint Ön! Van egy kényelmes, különálló fejhallgató-csatlakozó is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Messzire mehet! Az állóképesség fejlesztő módszerek, mint például a szegélyezés, szabványossá váltak, mivel a férfiak mindenhol megtanulják alkalmazni ezt a technikát a nagyobb állóképesség és az erősebb orgazmus érdekében. Vágjon bele az akcióba a Main Squeeze Állóképesség Fejlesztővel, egy kemény tokos ütővel, beépített szorítólapos markolattal, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a nyomás szabályozását. Valósághű puncinyílással m​a​u​r​i​s és feszes, texturált belsővel az élethű ULTRASKYN-ben, az Állóképesség Fejlesztő használat közben testhőmérsékletre melegszik fel, és a valódi bőr érzetét utánozza.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Az összenyomható maszturbátor sima szilikonból készült, és 6 rezgési ritmust kínál 3 sebességgel. Puha és összenyomható, így a felhasználók olyan szorosan vagy lazán tarthatják, ahogyan csak szeretnék, és maguk állíthatják be a nyomást. A melegítő funkció még felhasználóbarátabbá teszi az egészet, mert a maszturbátor a kellemes testhőmérsékletével olyan kellemes és meleg érzést ad, hogy öröm lesz behatolni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Your New Favourite Penis Vibrator Super Strong Yellow

    Dinamikus, sárga maszturbátor rugalmas, lobogó vibrációs szárnyakkal, amely izgató módon tartja a péniszét, hogy aztán intenzíven masszírozza hangsúlyos, izgató barázdákkal. A 10 rezgési mód sok változatosságot biztosít a kézimunkázás során.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Könnyen kézbe vehető maszturbátor ujjal és 2 funkcióval a Rebel-től. Rezeg és pulzál, és nagyon intenzíven masszírozza az egész péniszt. Erőteljes lüktető és dübörgő impulzusokkal is rendelkezik, amelyek stimulálják a makkot és az érzékeny frenulumot. Tökéletes pénisztréning a nagyobb szexuális állóképességért!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration

    Az elegáns fekete férfias dizájn a maszturbátort a modern srácok diszkrét játszótársává teszi. Ergonómikus ívei tökéletesen érzik magukat a kézben, így kényelmesen működtetheti a gombokat a hüvelykujjával, míg az alsó dudor a tenyerében fészkel, az ujjak pedig az oldalsó barázdákban találnak jó tartást. Az újratölthető elemeknek köszönhetően a játék nem csak neked tesz jót, hanem a környezetnek is. Ha játszótársadnak több lére van szüksége, egyszerűen feltöltheted a mellékelt mágneses USB-kábellel.

    33 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

9 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.