×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok 15 - 19,9 cm

25 Termék

  • LoveToy Streetgirl's #3 Skin

    Gyönyörűen megtervezett, szépen elterülő vaginával és szexi rózsaszínes szeméremajkakkal. Ez a valósághű intim rész egy gyönyörű modellről van leformázva a leghitelesebb élmény érdekében. A 7,6'' x 6,3" x 3,5'' (19,5 x 16 x 9cm) méretű, 1,45kg (3,2 font) nettó tömegű, elegáns teste könnyedén kezeli az évekig tartó tolást.

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Streetgirl's #3 Black

    Gyönyörűen megtervezett, szépen elterülő vaginával és szexi rózsaszínes szeméremajkakkal. Ez a valósághű intim rész egy gyönyörű modellről van leformázva a leghitelesebb élmény érdekében. A 7,6'' x 6,3" x 3,5'' (19,5 x 16 x 9cm) méretű, 1,45kg (3,2 font) nettó tömegű, elegáns teste könnyedén kezeli az évekig tartó tolást.

    25 590 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight GO Surge Pink Lady

    A "Fleshlight GO" diszkrét, könnyű és kompakt kialakításnak köszönhetően mostmár bárhol képes lesz könnyíteni szexuális vágyakozásán!

    29 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight GO Ice Torque

    A Fleshlight GO diszkrét, könnyű és kompakt kialakítású. Vigye magával a kirobbanó örömöt bárhová, ahová csak utazik.

    29 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Sasha Grey hüvelye máris az Öné lehet, nem kell senkivel osztoznia rajta! Ez a termék az egyik legnépszerűbb pornósztár saját hüvelyének mintájára kialakított maszturbátor. A hüvely belseje kellően feszes, texturált és köszönhetően a végén lévő zárórendszernek, kellemes szívóhatást biztosít. A játék Ultraskyn-ből készült, ami egy csodás anyag. Az Ultraskyn alig észrevehetően különbözik az emberi bőrtől, szinte lehetelen különbséget tenni. Ezáltal nagy várakozással tekinthet az igazán hiteles Sasha Grey élmény elébe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Kira Noir Movie Download with Breakthrough Vagina & Ass Stroker

    Tapasztalja meg végső fantáziáját a kettős járatú kényeztetővel, amely olyan, mint az igazi! A puha, rugalmas és hajlékony TPE gumi a testtel együtt mozog, miközben élvezi az egyes járatokat– vaginális vagy anális – kívánsága szerint. Merítsen erotikus ihletet a Kira Noir egyik legmenőbb kiadásának ingyenes letöltésével, és érezze azt a különbséget, amit egy életszerűre formált kényeztető tesz! Tisztítása egyszerű a ZT Masturbator Cleaner-rel és melegvizes öblítéssel.

    25 590 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Élvezze a szopás érzését a Boners kollekció vibráló szopási szimulátorával. Ez a stílusos maszturbátor erőteljes motorral rendelkezik, 10 különböző vibrációs beállítással. A beállítások könnyen kezelhetőek a rajta található gombokkal.

    33 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Debbie forró és készen áll! Tökéletes azoknak a férfiaknak, akik hátulról szeretik, Debbie kerek kis feneke tökéletesen feszes, és megszoríthatod az arcát, hogy olyan feszessé tedd, ahogy csak akarod! Ez a valósághű maszturbátor kutyus stílusú dizájnt és hosszú, mély „szeretet” csatornát tartalmaz, plüss belső bordázattal a sok kellemes stimuláció érdekében. Hihetetlenül élethű UltraSKYN™ anyagunkból készült, az elképzelhető legvalósághűbb élmény érdekében, és még tapintásra is melegít! Nyitott végű a könnyű tisztítás érdekében.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Guys Johnny Sins Dildo

    Johnny Sins az a dögös és szexi sztár, akire már vártál! A szakma egyik legmenőbb előadójaként nehéz elhinni, hogy az Egyesült Államok egyik leghidegebb részéből származik. Élete első 23 évét Pittsburgh-ben töltött Johnny csak arra várt, hogy megszabaduljon a hidegtől, és új életet kezdjen valahol, ahol meleg van.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Kendra Life Size Vagina with Ass

    Merüljön el a telhetetlen felnőtt sztár, Kendra Lust mélyén! Közvetlenül Kendra hüvelyéből formázva, az életszerű bejárat puha és csúszós, és tökéletes mennyiségben ad és pattog, hogy utánozza az észbontó szexet kedvenc sztárjával! A mellékelt 16 órás DVD exkluzív Kendra Lust jelenetekkel még élénkebbé teszi fantáziáját! Könnyen tisztítható, mivel nyitott végű, és vízbázisú vagy szilikon síkosítóval is használható a még simább menet érdekében!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Nasty Nympho Bouncer Vibrating Skin

    Szereted a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátoraidat? Akkor imádni fogod a Hidden Desire Bangers kollekciójának Nasty Nympho Bouncer Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára. A minőségi TPR-ből készült kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve az intim játék végtelen szakaszát.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Novax maszturbátorunk célja, hogy élvezze az elegáns maszturbátor szerepét az egész pénisz stimulálására. A bőrszerű anyag nagyon valósághű tapintású, és diszkrét kialakításának köszönhetően diadalmaskodik.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Robin Masturbator White

    A beépített kiváló motor 5 különböző vibrációs mintát hoz létre, hogy a mozgás és az erő tökéletes kombinációjával nyűgözze le Önt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Belladonna Pussy

    Belladonna hüvelye máris az Öné lehet, nem kell senkivel osztoznia rajta! Ez a termék az egyik legnépszerűbb pornósztár saját hüvelyének mintájára kialakított maszturbátor. A hüvely belseje kellően feszes, texturált és köszönhetően a végén lévő zárórendszernek, kellemes szívóhatást biztosít. A játék Ultraskyn-ből készült, ami egy csodás anyag. Az Ultraskyn alig észrevehetően különbözik az emberi bőrtől, szinte lehetelen különbséget tenni. Ezáltal nagy várakozással tekinthet az igazán hiteles Belladonna élmény elébe.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Endurance Trainer

    Messzire mehet! Az állóképesség fejlesztő módszerek, mint például a szegélyezés, szabványossá váltak, mivel a férfiak mindenhol megtanulják alkalmazni ezt a technikát a nagyobb állóképesség és az erősebb orgazmus érdekében. Vágjon bele az akcióba a Main Squeeze Állóképesség Fejlesztővel, egy kemény tokos ütővel, beépített szorítólapos markolattal, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a nyomás szabályozását. Valósághű puncinyílással m​a​u​r​i​s és feszes, texturált belsővel az élethű ULTRASKYN-ben, az Állóképesség Fejlesztő használat közben testhőmérsékletre melegszik fel, és a valódi bőr érzetét utánozza.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Ramrod Heating Squeezable Vibrating Stroker Black

    Az összenyomható maszturbátor sima szilikonból készült, és 6 rezgési ritmust kínál 3 sebességgel. Puha és összenyomható, így a felhasználók olyan szorosan vagy lazán tarthatják, ahogyan csak szeretnék, és maguk állíthatják be a nyomást. A melegítő funkció még felhasználóbarátabbá teszi az egészet, mert a maszturbátor a kellemes testhőmérsékletével olyan kellemes és meleg érzést ad, hogy öröm lesz behatolni.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbó élvezet a péniszed hegyén! Ezt a turbófeltöltésű Head Pleaser-t a férfiak stimulálására tervezték – tekerje be farkad hegyét ezzel az erős szilikonhüvellyel, vagy vakítsa el partnerét, és heves zümmögéssel ingerelje, hogy még többért könyörögjön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    A JAMYJOB-nál továbbra is minden nap újítunk, hogy maximális élvezetet nyújtsunk a férfi maszturbációban. Pulsar maszturbátorunk célja, hogy jól érezze magát. A rugalmas szárnyak szorosan körbeölelik a péniszét, 30 rezgésbeállítással csábítják, míg a vékony nyél érzéki barázdáimég több élvezetet adnak. Engedje el legnyomasztóbb vágyait minden egyes irányú mozdulattal.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel F-Spot Massager with Knocking Function

    Kifejezetten az F-pontot stimulálja!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0555363 with Sleeve and 2 Functions

    Könnyen kézbe vehető maszturbátor ujjal és 2 funkcióval a Rebel-től. Rezeg és pulzál, és nagyon intenzíven masszírozza az egész péniszt. Erőteljes lüktető és dübörgő impulzusokkal is rendelkezik, amelyek stimulálják a makkot és az érzékeny frenulumot. Tökéletes pénisztréning a nagyobb szexuális állóképességért!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight GO Stamina Training Unit Lady

    A gyakorlat teszi a mestert, különösen a hálószobában. A GO Stamina Training Unit úgy lett kialakítva, hogy a hétköznapi önkielégítést intenzíven élvezetes edzéssé változtassa. Két legnépszerűbb termékünket egyesíti az eredeti Stamina Training Unit egy könnyebb, diszkrétebb és hordozhatóbb változattá.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    Nincs készleten

    Újdonság

25 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.