×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok 20 - 24,9 cm

33 - 64 termék, Összesen:91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Vaginal - maszturbátor

    Egy könnyen kezelhető, hordozható maszturbátor, mely egy szuper lágy hab alagútból áll. Teljesen olyan érzés, mint az igazi behatolás. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy kevés síkosítót használ, és a maszturbátor rögtön menetre kész.

    14 390 Ft

    8 790 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    A Feel Stroker a KIIROO első kényeztetője, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Annyira közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Butplug Masturbator 2 in 1 Skin

    Ez a puha tapintású lager fenékdugó maszturbátor 2 játék az 1-ben.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    A PDX ELITE Talk-Back Super Stroker teljes érzékszervi örömteli élményt kínál reagáló erotikus kommunikációval. A szenvedélyes nyögéseken kívül 20 csábító közvetlen reakció és 10 szexi, mozgás által kiváltott reakció pezsdíti fel az elméjét, és egyedi, fokozott intenzív élvezetet nyújt minden egyes maszturbációs alkalomnak.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Bemutatjuk a férfiaknak szánt végső örömteli eszközt - a Kiotos Dildo Butt maszturbátort. Ezt a játékot úgy tervezték, hogy észbontó élményben legyen részed, ezt a játékot szakértelemmel úgy tervezték, hogy intenzív érzeteket keltsen, és segítsen az élvezet új szintjének elérésében.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Femme Fatale To Go

    A Femme Fatale To Go by Private egy kompakt, utazásbiztos maszturbátor, amely készen áll arra, hogy örömet okozzon Önnek, ahol és amikor csak akarja! Ezt a kompakt és diszkrét kialakítást úgy tervezték, hogy a maximális simogatást és szívást nyújtsa.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size C

    Kinek van két hüvelykujja, és szereti a szopást? Ön, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Sexy Sista To Go

    A Private Sexy Sista To Go egy kompakt, utazásbiztos maszturbátor, készen áll arra, hogy örömet okozzon Önnek, bárhol és bármikor! Ezt a kompakt és diszkrét kialakítást úgy tervezték, hogy a maximális simogatást és szívást nyújtsa. Puha valósághű textúrájának és kényelmes markolatának köszönhetően érzéki választás az intim elégedettséghez. A Privát kollekció részét képező Sexy Sista To Go minőségi f​a​m​e​s anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot, az élethű élményt és a könnyű tisztítást. Ha a legmagasabb színvonalra vágyik a huncut szórakozásban, a Private megvédi Önt és férfiasságát!

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Három olyan funkció, amelyről nem szeretne lemaradni!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ÜSD a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében. A puncim és a seggem forradalmian valósághű X5-ös anyagból készült, a lyukaim pedig kielégítően simul; mindkettőnek bordás csatornája van, és készen állnak a kenésre, mert igazán bírom a dörömbölést. Ftalátmentes a biztonságos szórakozásért, és könnyen kitakaríthatom kedvenc játéktisztítóval vagy szappannal és vízzel. A napja elején vagy végén várni foglak, amikor csak fel akarsz szállni rám. 2 db AA elemre van szükségem, nem tartozék.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Sleeve Lusty Tongues

    A „Lusty Tongues” hüvely finoman elnyeli férfiasságát a pofonok és nyalók orgiájában, felébresztve a szexet a szájak örvényein keresztül. Oltsa le az örömödét, ahogy kell. Élvezze az utazást, amikor eléri minden vad csúcspontját.

    11 190 Ft

    5 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Az igazi itt lesz az Ön számára, amikor csak szüksége van rá. Ez a kompakt Private Wet Kitten hüvely lehet a megfelelő, nem csak utazáshoz alkalmas. Segít abban, hogy bárhol és bármikor jól teljesítsen, diszkrét kialakítású, valósághű belső kialakítású, és kesztyűként illeszkedik a kezedbe. A legjobbat akarja, az igazi örömét.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ossza meg interaktív élményét a leggonoszabb lánnyal, Jessica Drake™-el. Ez a Wicked Pictures szupersztárja egy többszörösen díjnyertes felnőtt színésznő, író, rendező és szexuális oktató. Megtanít egy-két dologra, hogyan bánjon magával a hálószobában.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    A Fap-O-Matic erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanásszerű kéz nélküli lökésre az ultrapuha automatikus simogatással! A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Légy részese egy igazi orális szexuális élménynek, próbáld ki a Pipedream Extreme Elite maszturbátort! Egyedülálló tervezés, teljesen élethű érzés, feledhetetlen élmény!

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kinek van két hüvelykujja, és ami szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű. 

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    A Torso-Masturbator 360° Banger von PDX Plus hívogató vaginával és anusznyílással rendelkezik. Ez egy törzs valósághű mása nagy fenékkel, a lábak felső részével és a has alsó részével. Különböző pozíciókban forgatható (pl. misszionárius, kutyapóz, cowgirl stb.) és mindkét végéből behatolhat. Mindkét szűk, de rugalmas gyönyörcsatornának kidolgozott és változatos textúrájú a belseje az intenzív masszázshoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 14 390 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    A Juliana mindent megad, amire szüksége van egy élethű kialakítású, kompakt maszturbátorban. A maszturbátornak nagy, kerek mellei vannak, kemény mellbimbókkal. Képtelen vagy uralkodni vágyaidon? Ezután fedezze fel Juliana hüvelyét a texturált, stimuláló nyéllel.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Puha, stimuláló, forgó nyelvek az intenzív péniszmasszázshoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ez a Leten automatikus behúzható, teleszkópos férfi maszturbátorának harmadik generációja, és a valaha volt legjobb mechanikus kézimunkát kínálja.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lybaile Pink Pussy Masturbator

    Tegye magád szemtelenné, ha belecsúszik ebbe a valósághű punci szuperbőr hüvelybe. Térdeket kopogtató szexuális boldogságban lesz része ennek a férfi maszturbátornak a többsebességes funkciójával. Tökéletes maszturbátor azoknak, akik huncut és őrülten szeretik.

    12 790 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Flight Commander

    Emelkedjen új magasságokba a karcsú és aerodinamikus kialakítású Flight from Fleshlight segítségével. Mint minden legkelendőbb termékünk, a Flight is testbiztos anyagokat tartalmaz, amelyeket tartósra terveztek, valamint exkluzív SuperSkin tokunkat, amely hiperrealisztikus érzést kelt. A Flight azonban az egyedi jellemzőivel, köztük a kompakt kialakítással és a különálló tokkal igazán felszáll – tökéletes utazáshoz és jól látható tároláshoz.

    36 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Melegség, rezgések és szívó érzések a tökéletes szóló szórakozáshoz!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Horny Cougar To Go

    A Horny Cougar To Go by Private egy kompakt, utazásbiztos maszturbátor, készen áll arra, hogy örömet okozzon Önnek, ahol és amikor csak akarja! Ezt a kompakt és diszkrét kialakítást úgy tervezték, hogy a maximális kényeztetést és szívást nyújtsa. Puha valósághű textúrájának és kényelmes markolatának köszönhetően érzéki választás az intim elégedettséghez. A Privát kollekció részét képező Horny Cougar To Go minőségi anyagokból készült, hogy biztosítsa a tartósságot, az élethű élményt és a könnyű tisztítást. Ha a legmagasabb színvonalra vágyik a huncut szórakozásban, a Private itt van Önért és férfiasságáért!

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    A maszturbáció alternatívája ez a fantasztikus, USB újratölthető SM360 maszturbátor! Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a járatba, és hagyja magát kényeztetni a varázslatos szívófunkcióval, vibrációkkal kombinálva a maximális élvezet érdekében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Skin

    A Torso-Masturbator 360° Banger von PDX Plus egy hívogató vaginával és ánusznyílással rendelkezik. Ez egy törzs valósághű mása nagy fenékkel, a lábak felső részével és a has alsó részével. Különböző pozíciókban forgatható (pl. misszionárius, kutyapóz, cowgirl stb.) és mindkét végéből behatolhat. Mindkét szűk, de rugalmas gyönyörcsatornának kidolgozott és változatos textúrájú a belseje az intenzív masszázshoz.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

33 - 64 termék, Összesen:91

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.