×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok 20 - 24,9 cm

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
  • Fleshlight Ice Lady Crystal

    Próbálja ki a Fleshlight átlátszó, hűvösen elbűvölő változatát, a Fleshlight Ice-ot! Extra erősen stimulál és nagyon tetszetős a kivitelezése, mindenképpen egyedi élmény a használata.

    29 900 Ft

    25 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Forog és fel-le mozog: Szexjáték férfiaknak, az állítható üzemmódoknak köszönhetően - különböző sebességeket és mozgásokat szimulál - és a szilikonbetét fel-le vezetésével nem kell mást tennie, mint élvezni. Ha úgy tetszik, az eszköz gyönyörű makkmasszázst biztosít az 1. szinten. Férfi maszturbátor, a zajszint mérsékelt, a forma meglehetősen elegáns.

    45 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Boost Bang LM Flesh

    Emelje magasabb szintre szexuális kielégülését a vadonatúj Boost Bang Fleshlight készülékkel, amely egy forradalmian új maszturbátor, amelyet úgy terveztek, hogy a férfiaknak soha nem tapasztalt élményt nyújtson az intim érzéki örömök terén. A Fleshlight Boost mindent visz, amit a Fleshlight termékekben szeretsz, és egy fokkal magasabb fokozatba kapcsol. A Boost maszturbátor termékcsalád több új funkciót vezet be, mint bármelyik termék az eredeti óta.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorokat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Big Ass Banger Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    A PDX ELITE VIBRÁLÓ MEGA MILKER innovatív kompressziós technológiája úgy van tervezve, hogy automatikusan körülveszi a tengelyt stimuláló nyomással, lehetővé téve a hihetetlen préselést és élvezetet. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az események nyomon követését, mivel a farka minden centimétere újra és újra meg van fejve 6 erősödő gyorsasággal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Ice Butt Crystal

    Próbálja ki a Fleshlight átlátszó, hűvösen elbűvölő változatát, a Fleshlight Ice-ot! Extra erősen stimulál és nagyon tetszetős a kivitelezése, mindenképpen egyedi élmény a használata.

    36 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Alexis úrnő könyörög, hogy tömje tele cumóval! Ez a szexi oldalnyereg punci és segg maszturbátor valósághű megjelenéssel, élethű, kézzel festett részletekkel és két szűk szerelmi alagúttal rendelkezik a valósághű élvezet maximális élvezetéért. A kivehető golyó 10 rezgési és lüktetési mintával rendelkezik a rengeteg élvezeti lehetőséghez. A nyitott végű kialakítás szellővé teszi a takarítást. Büszkén készült az USA-ban, kiváló minőségű anyagokból.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Boost Blow LM Flesh

    A Fleshlight Boost mindent összefog, amit a Fleshlight termékekben szeret, és egy szinttel feljebb viszi. A maszturbátorok Boost termékcsaládja több új funkciót vezet be, mint bármelyik termék az eredeti óta.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Colby Keller Lumberjack

    A v​e​l​i​t márkás férfi maszturbátor a népszerű amerikai Fleshlight céget hozta világgá, hogy a férfiak kedvében járjon kiváló minőségű erotikus játékaival. A Fleshjack sem minőségi és szabadalmaztatott anyag, amely szinte megkülönböztethetetlen a valódi emberi bőrtől. Nemcsak önkielégítésre használhatja őket, hanem állóképessége edzésére vagy párosításra is.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    A maszturbáció alternatívája ez a fantasztikus, USB újratölthető SM360 maszturbátor! Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a járatba, és hagyja magát kényeztetni a varázslatos szívófunkcióval, vibrációkkal kombinálva a maximális élvezet érdekében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    A Juliana mindent megad, amire szüksége van egy élethű kialakítású, kompakt maszturbátorban. A maszturbátornak nagy, kerek mellei vannak, kemény mellbimbókkal. Képtelen vagy uralkodni vágyaidon? Ezután fedezze fel Juliana hüvelyét a texturált, stimuláló nyéllel.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ÜSD a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében. A puncim és a seggem forradalmian valósághű X5-ös anyagból készült, a lyukaim pedig kielégítően simul; mindkettőnek bordás csatornája van, és készen állnak a kenésre, mert igazán bírom a dörömbölést. Ftalátmentes a biztonságos szórakozásért, és könnyen kitakaríthatom kedvenc játéktisztítóval vagy szappannal és vízzel. A napja elején vagy végén várni foglak, amikor csak fel akarsz szállni rám. 2 db AA elemre van szükségem, nem tartozék.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Három olyan funkció, amelyről nem szeretne lemaradni!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    A Feel Stroker a KIIROO első kényeztetője, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Annyira közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Hagyd abba az álmodozást, hogy milyen érzés lesz ennek a Rosszlánynak a tökéletes seggében, és már kezdj is cuccolni! Ez az életnagyságú seggreplika szuperpuha Fanta Flesh-ből készült, és úgy néz ki, mint az igazi. A puha, kerek szamárarcok tökéletesek a pofonozáshoz, míg a csinos kis punci ajkak a farkad minden centiméterét körülölelik. Meleg, szuper feszes, és úgy tapad a farkadra, mint egy második bőr! Bassza meg a seggét vagy a punciját, és az egyik lyukába, lehajolt és várja a farkad! Fordítsa meg, és helyezze be a vibráló golyót alá, hogy még több izgalmat érjen el! A legjobb az egészben, hogy soha nem mond nemet! A Pipedream Toy Cleaner és meleg víz által végzett móka után egy pillanat alatt megtisztíthatja. Használjon sok Moist Body Lotion-t az extra nedves, extra vad találkozáshoz! Fordítsa meg a maszturbátort, és helyezze be a golyót az alatta lévő nyílásba. Az erőteljes rezgések garantáltan felrobbannak!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorait? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Nagy Fenék Banger Vibrálóját! Ez az anatómiailag megformázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Ideális férfi maszturbátor azokra az éjszakákra, amikor nem akarsz dönteni. Van egy hüvely alakú nyílása és egy száj alakú. Élvezze a 7 rezgésmódot és a 3 sebességet. Félmerev tokja van a kényelmes fogás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshjack Boys Johnny Rapid Man Cave

    Üdvözöljük a melegpornó legelfogadóbb nyílásában! Johnny Rapid meleg feszes Fleshjackje minden más elérhető hüvelytől eltérően fordulatokkal rendelkezik. Mindenképpen érdemes addig turkálni, amíg el nem éri a Johnny's Man Cave végét – itt történik az igazi móka!

    50 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható negatív nyomású maszturbátor a WYNE-től, amely kombinálja a szívó funkciót és a rezgéseket. A 10 rezgési mód és a 3 szívási mód kellemes változatosságot nyújt, és a játékon található gombok segítségével könnyen vezérelhető.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots SLT Self Lubrication The Beam of Light Masturbator Vaginal Flesh

    Az új és úttörő önkenési technológiával felszerelt Deluxe Easy Grip vaginális maszturbátor valóban rendelkezik azzal, ami ahhoz kell, hogy kitűnjön az önkielégítő eszközök túlzsúfolt világából. Ez az SLT maszturbátor mindig készen áll, amikor Ön. Nincs szükség kenésre, ha készen áll rá! Csak nyisd ki a csészét, és adj hozzá egy kis vizet, vagy akár nyálat is az üdvözlő belsejébe, és már mehet is!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Bridgette B, a szexi spanyol sztár csatlakozik a Main Squeeze felálláshoz egy változó nyomású, kemény tokozású, közvetlenül a testéről formázott strokerrel. Az élethű ULTRASKYN-ból kézzel készített, Bridgette Main Squeeze feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely az érintésre melegszik, és olyan érzés, mint az igazi.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Egyedüli szórakozás a kettős stimulációval!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:37

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.