×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok 20 - 24,9 cm

23 Termék

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Forog és fel-le mozog: Szexjáték férfiaknak, az állítható üzemmódoknak köszönhetően - különböző sebességeket és mozgásokat szimulál - és a szilikonbetét fel-le vezetésével nem kell mást tennie, mint élvezni. Ha úgy tetszik, az eszköz gyönyörű makkmasszázst biztosít az 1. szinten. Férfi maszturbátor, a zajszint mérsékelt, a forma meglehetősen elegáns.

    45 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Boost Bang LM Flesh

    Emelje magasabb szintre szexuális kielégülését a vadonatúj Boost Bang Fleshlight készülékkel, amely egy forradalmian új maszturbátor, amelyet úgy terveztek, hogy a férfiaknak soha nem tapasztalt élményt nyújtson az intim érzéki örömök terén. A Fleshlight Boost mindent visz, amit a Fleshlight termékekben szeretsz, és egy fokkal magasabb fokozatba kapcsol. A Boost maszturbátor termékcsalád több új funkciót vezet be, mint bármelyik termék az eredeti óta.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Brown

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorokat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Big Ass Banger Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    A PDX ELITE VIBRÁLÓ MEGA MILKER innovatív kompressziós technológiája úgy van tervezve, hogy automatikusan körülveszi a tengelyt stimuláló nyomással, lehetővé téve a hihetetlen préselést és élvezetet. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az események nyomon követését, mivel a farka minden centimétere újra és újra meg van fejve 6 erősödő gyorsasággal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mistress Alexis Side Saddle Vibrating Masturbator

    Alexis úrnő könyörög, hogy tömje tele cumóval! Ez a szexi oldalnyereg punci és segg maszturbátor valósághű megjelenéssel, élethű, kézzel festett részletekkel és két szűk szerelmi alagúttal rendelkezik a valósághű élvezet maximális élvezetéért. A kivehető golyó 10 rezgési és lüktetési mintával rendelkezik a rengeteg élvezeti lehetőséghez. A nyitott végű kialakítás szellővé teszi a takarítást. Büszkén készült az USA-ban, kiváló minőségű anyagokból.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Boost Blow LM Flesh

    A Fleshlight Boost mindent összefog, amit a Fleshlight termékekben szeret, és egy szinttel feljebb viszi. A maszturbátorok Boost termékcsaládja több új funkciót vezet be, mint bármelyik termék az eredeti óta.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    A maszturbáció alternatívája ez a fantasztikus, USB újratölthető SM360 maszturbátor! Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a járatba, és hagyja magát kényeztetni a varázslatos szívófunkcióval, vibrációkkal kombinálva a maximális élvezet érdekében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    ÜSD a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében. A puncim és a seggem forradalmian valósághű X5-ös anyagból készült, a lyukaim pedig kielégítően simul; mindkettőnek bordás csatornája van, és készen állnak a kenésre, mert igazán bírom a dörömbölést. Ftalátmentes a biztonságos szórakozásért, és könnyen kitakaríthatom kedvenc játéktisztítóval vagy szappannal és vízzel. A napja elején vagy végén várni foglak, amikor csak fel akarsz szállni rám. 2 db AA elemre van szükségem, nem tartozék.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Stroker Vagina Dark Brown

    A Feel Stroker a KIIROO első kényeztetője, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Annyira közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Hagyd abba az álmodozást, hogy milyen érzés lesz ennek a Rosszlánynak a tökéletes seggében, és már kezdj is cuccolni! Ez az életnagyságú seggreplika szuperpuha Fanta Flesh-ből készült, és úgy néz ki, mint az igazi. A puha, kerek szamárarcok tökéletesek a pofonozáshoz, míg a csinos kis punci ajkak a farkad minden centiméterét körülölelik. Meleg, szuper feszes, és úgy tapad a farkadra, mint egy második bőr! Bassza meg a seggét vagy a punciját, és az egyik lyukába, lehajolt és várja a farkad! Fordítsa meg, és helyezze be a vibráló golyót alá, hogy még több izgalmat érjen el! A legjobb az egészben, hogy soha nem mond nemet! A Pipedream Toy Cleaner és meleg víz által végzett móka után egy pillanat alatt megtisztíthatja. Használjon sok Moist Body Lotion-t az extra nedves, extra vad találkozáshoz! Fordítsa meg a maszturbátort, és helyezze be a golyót az alatta lévő nyílásba. Az erőteljes rezgések garantáltan felrobbannak!

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Big Ass Banger Vibrating Skin

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorait? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Nagy Fenék Banger Vibrálóját! Ez az anatómiailag megformázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható negatív nyomású maszturbátor a WYNE-től, amely kombinálja a szívó funkciót és a rezgéseket. A 10 rezgési mód és a 3 szívási mód kellemes változatosságot nyújt, és a játékon található gombok segítségével könnyen vezérelhető.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Egyedüli szórakozás a kettős stimulációval!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    A folyékony szilikon, gyengédebb érintés, jobban védi az érzékeny idegeket és a kényes magánrészeket. Az egész test orvosi minőségű szilikon anyagból készült, puha és bőrbarát. Orvosi szilikonból készült, biztonságos és higiénikus, ártalmatlan a bőrre, és kényelmes megérinteni.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás

23 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.