×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

13 Termék

  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Masturbator 3D Realistic Texture with 5 Suction & 7 Vibration Modes

    Eltérően más rövid szopó maszturbátoroktól, amelyek nem tudnak elsöprő élményt nyújtani, ez az automata Stroker leghosszabb szopási ideje akár 5 másodperc is lehet, tartósabb és erőteljesebb szopási stimulációval, amely kimondhatatlan orális szexet hoz. A péniszét 360 ° mélyen szívja és szorítja, amikor ez a férfi játék mélyen belélegzi a​n​t​e és lassan kilélegzi, ami valósághű szexuális élményt nyújt.

    37 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

    A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

    39 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Készen áll élete legjobb maszturbációs élményére? A kezdők számára tökéletes PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker teljesen érzéki élményt kínál. Az erőteljes vibráció szenvedélyes nyögéssel és szexi beszéddel párosul, hogy a maszturbációt az elégedettség teljesen új szintjére emelje!

    36 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja 2 Automatic Masturbator

    A NINJA2 egy új férfi szexjáték az OTOUCH-tól! Ez a luxus barkács maszturbátor szép, diszkrét tokkal rendelkezik.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Tornax Advanced Masturbator with Thrusting Movement

    Ez a férfi maszturbátor teleszkópos funkcióval rendelkezik, amelyről biztosítjuk, hogy ilyet még nem látott férfi stimulációs játékokban.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys 3 Function Masturbator

    Forgat, masszíroz és vibrál az intenzív egyéni élvezetért!

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Ez a hihetetlenül hiteles maszturbátor minden érzékszervét erotikus élménnyel meggyújtja. 3 szívóbeállítással és 12 vibrációs móddal felszerelve, hogy a pénisz legérzékenyebb részeit különböző intenzitással és ritmussal stimulálja. Sűrű textúrájú ujjával fog tetszeni, ultrapuha gyönyörködtető hajtásokkal. És amikor újra készen áll, az intelligens memória funkció megjegyzi kedvenc beállításait. A levehető hüvelynek köszönhetően könnyen tisztítható, így ez a nagy teljesítményű maszturbátor újraélheti a szóló pillanatait.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Spinjob Oral Sex Stimulator

    Üdvözöljük a jövőben. Ez a csúcstechnológiás termék nemcsak tökéletesen szimulálja az orális szexet, hanem javítja is. Erőteljes forgatásaival újradefiniálja az élvezetet, válasszon három sebesség közül. A mélyedések stratégiailag vannak elhelyezve, hogy javítsák a realizmus érzését

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    A férfi maszturbátorok számára csak a textúra számít. Ez hajtja Devent. Nagyon biztonságos szilikagélből és ABS anyagból készült, mely kényelmes és környezetbarát. Igény szerint 6 frekvenciájú rezgésmód választható. Az évszaknak megfelelően különböző fűtési módokat választhat. Az IPX6 vízálló fokozat könnyen használható és tisztítható. A több mint 60 perces akkumulátor-élettartamnak köszönhetően sokáig élvezheti.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

13 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.