×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

30 Termék

  • Paloqueth Automatic Telescopic & Rotating Masturbator with 7 Modes

    A beépített nagy teljesítményű motor stimulálja a forgást és a nyomómozgások kombinációját. A maszturbátor belseje különböző sebességgel forog és emelkedik és süllyed, a lassútól a gyorsig, a gyengédtől az intenzívig.

    44 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Blowjob Stroker with Textured Sleeve Thrusting & Vibrating

    A többi hagyományos férfi maszturbátor csészéktől eltérően ennek a férfi szexjátéknak ez a teljes hosszúságú szerkezete 360 fokos feszes becsomagolást biztosít. Az innovatív rugós technológiának köszönhetően megtapasztalhatja a nyújtás érzését, amikor ez a görgő fel-le mozog a szár mentén, teljesen új dimenziót adva a maszturbációnak.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    A 4-frekvenciás push funkció szimulálja a maszturbáció valódi érzését (fel-le csúsztatás? Mert az olyan, mintha egy sínvezérlésű felvonót vezetne, és maszturbál egész idő alatt az orgazmusig), a belső 3D részecskék masszírozzák a , 7-frekvenciás stak rezgés, ropogós süketnek fogja érezni magát, és gyorsan eléri az orgazmust, elégedettnek érzi magát.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    A forgó rezgések tiszta eksztázist hoznak létre ezzel a rugalmas simítóval, amelyet úgy terveztek, hogy a valósághű száj alakú belépőtől kezdve finoman életszerű érzést keltsen. Működtesse mindegyik motort külön-külön, hogy személyre szabhassa örömét, akár szeretné megtapasztalni a csatorna tövében lévő erőteljes lövedéket, akár a hüvely forgását maga körül – vagy mindkettőt egyszerre a tökéletes kioldás érdekében.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Electric Thrusting & Rotating Masturbator with 7 Modes and Realistic 3D Channel Green

    7 üzemmód és egygombos orgazmuskialakítás: Ez az elektromos maszturbátor 7 üzemmódú teleszkópos funkciót és forgó masszázsfunkciót kínál, szexuális játék férfiaknak, amely stimulálja a péniszt, 7 rezgési frekvencián különböző stimulációt fog érezni. Férfi kéz nélküli csésze maszturbátor, az egygombos orgazmuskialakítás folyamatos stimulációt biztosít, maszturbátor a legerősebb szívó üzemmódban és rezgés üzemmódban, így szívja a péniszét és rezeg.

    44 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ha valaha is küzdött a tökéletes kézmentes pozíció megtalálásával, ez a játékszer biztosan megörvendezteti Önt.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    A végső simogató fantáziálás megérkezett! Csatlakozzon egy erotikus élményhez, amely minden érzékszervét lángra lobbantja. Csúsztassa be a hüvelybemenetbe, és élvezze ezt az egyedülálló vibrációs és feszesítő élményt. Életszerű érzést kelt és megragad, amit még soha nem tapasztalt, miközben többszínű ablakon keresztül nézheti az eseményeket!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP03 Deluxe Vibrating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP03 egy fényűző és diszkrét maszturbátor szívás és rezgés funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és egyszerűen választhat a 6 szopási vagy 7 vibrációs mód közül. A maszturbátor melegítő funkcióval rendelkezik, így még valósághűbb érzést élhet át. A praktikus LED világításnak köszönhetően mindig kiválaszthatja a megfelelő funkciót. A puha elasztikus szilikon borítás hüvelynyílással rendelkezik, és számos szegecs és borda található a belsejében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    A Cumera egyedülálló dizájnjával és kivételes jellemzőivel tűnik ki. Ennek az innovatív készüléknek két különálló vége van, amelyek mindegyike egyedülálló élményt nyújt.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    A PDX ELITE VIBRÁLÓ MEGA MILKER innovatív kompressziós technológiája úgy van tervezve, hogy automatikusan körülveszi a tengelyt stimuláló nyomással, lehetővé téve a hihetetlen préselést és élvezetet. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az események nyomon követését, mivel a farka minden centimétere újra és újra meg van fejve 6 erősödő gyorsasággal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Ezzel az exkluzív Pipedream maszturbátorral duplán jön az élvezet: egy feledhetetlen orális élmény mellé egy különleges hüvelyi behatolást is kapsz, mindezt egyetlen termékben! A kidolgozása teljesen élethű...magad is meglepődsz majd! Készen állsz a kétszeres kényeztetésre?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Az erős motorral meghajtott férfi masterbátorok 10 izgalmas sebességet és 9 vibrációs mintát kínálnak, amelyek közül választhat, teljesen automatikus tolóerő és vibráció. Próbáld ki a gyors lökéseket a legmagasabb beállításon egy vad, intenzív edzéshez, vagy engedd át magad a könyörtelen, lassabb lökéseknek az állóképességedzés és a lassabb felépítésű csúcspont érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    A CRUIZR CM05 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely 3 különböző szopási beállítást és 3 tolási sebességet kínál. Mindkét funkció külön-külön is használható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt hüvelyi nyílással. A belseje szegecses, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Az átlátszó ablak kialakítása vad és izgalmas vizuális élményt nyújt. A kristályszerű átlátszó vag*na édes csatorna teljesen kibontakozik Ön előtt! Megfigyelheti, hogyan préselődik be a p*nisze a bájos lyukba, hogyan csiklandozza a hegyét tucatnyi puha kiemelkedés a toló mozdulatok során, valamint hogyan szívják és csókolják meg gyengéden a dús bordák a haverját.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    A CRUIZR CM04 maszturbátor egy különálló péniszstimulátor, amely forgó, spirális mozdulatokkal rendelkezik. 3 sebesség közül választhat, és a forgó funkció balra és jobbra is forgatható. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelynyílást. A hüvely szegecses és bordás belsővel rendelkezik, és élethű. Kivehető és könnyen tisztítható.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáját! A Wingman PLUS egyedülálló élményt kínál a házban található masszírozó gyöngyöknek köszönhetően. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Szív és vibrál az intenzív egyedüli élményért!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 04 Masturbator Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható negatív nyomású maszturbátor a WYNE-től, amely kombinálja a szívó funkciót és a rezgéseket. A 10 rezgési mód és a 3 szívási mód kellemes változatosságot nyújt, és a játékon található gombok segítségével könnyen vezérelhető.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Wingman LITE egyedülálló élményt kínál kellemes simogatási funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Talk Dirty Rotobator

    Tapasztalja meg az igazi innovációt a maszturbációban! A PDX ELITE® Talk Dirty Rotobator szexi beszédet, lélegző nyögéseket és egyedülállóan serkentő forgást kínál, mindezt kompakt kivitelben.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Adjon újítást egyéni vagy páros játékához ezzel az automatikus simítóval, amely erőteljes vibrációs és simogatási módokkal rendelkezik.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Einar Advanced Automatic Male Masturbator Suction and Vibration Black

    Üdvözöljük Einart, a férfi maszturbátort, akiről tudjuk, hogy már vártad, és akivel felejthetetlen éjszakákat (délutánokat, reggeleket, napközbeni órákat...) fogsz eltölteni.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Thrusting Master

    A Thrusting Master egy maszturbátor, amely 6 hatékony funkcióval rendelkezik.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Automatikus toló és forgó - A 7 erőteljes toló és forgó üzemmóddal rendelkező PLAOQUETH férfi maszturbátor csésze egy teljesen új maszturbációs élményt nyújt, közel a tényleges orális érzéshez, ahol hátradőlhet vagy lefekhet, hogy élvezze az észbontó élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    Nincs készleten

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.