×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

21 Termék

  • Zero Tolerance Let It Slide Black

    Feszültnek érzi magát? Csak hagyd csúszni! Fogja meg ennek az egyedi simítónak a vaskos ergonomikus fogantyúját, nyomja meg a gombot, és már indulhat is a fantáziaországba. Hagyja, hogy a mozgás megcsússzon és csúszhasson körülötte, miközben ellazul, és élvezi a 3 simogatási sebességet, nem is beszélve a domború belső térről, amely finom texturált érzést ad az út során. Gyorsan tisztítsa ki a puha és rugalmas simítót, majd öblítse le játéktisztítóval és vízzel. USB-n keresztül újratölthető.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor egy maszturbátor, amelyet kifejezetten az ő örömére terveztek. A 2 nagy teljesítményű motorral rendelkező Conor számos funkciót kínál a kivételesen kellemes éjszaka érdekében, akár egyedül, akár partnerrel.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Távolról, APP-n keresztül vezérelve, adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Forog és fel-le mozog: Szexjáték férfiaknak, az állítható üzemmódoknak köszönhetően - különböző sebességeket és mozgásokat szimulál - és a szilikonbetét fel-le vezetésével nem kell mást tennie, mint élvezni. Ha úgy tetszik, az eszköz gyönyörű makkmasszázst biztosít az 1. szinten. Férfi maszturbátor, a zajszint mérsékelt, a forma meglehetősen elegáns.

    45 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Bemutatjuk forradalmian új IST technológiát, mely egy terljesen élethű érzést biztosít minden egyes felhasználáskor! A szívóhatás teljesen testreszabott, beállíthatod, ahogy csak akarod! Készülj fel életed egyik legjobb élményére, figyeld, hogy nő péniszed egyre nagyobbra és vastagabbra!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Valósághű férfi Stroker egy észbontó élményért: Ez az egyedülálló férfi stroker játék élethű érzésekkel rendelkezik, amelyek a tiszta élvezetbe burkolják Önt. A forgó és toló mozdulatok, valamint a bőséges mennyiségű síkosító elég volt ahhoz, hogy rekordidő alatt átküldje Önt a csúcsra. Ráadásul ez a toló maszturbátor LED kijelzővel és egy átlátszó ablakkal rendelkezik, hogy megnézhesse, mi történik, amikor megváltoztatja a beállításokat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Bemutatkozik a BLOWCAST; innovációval és szenvedéllyel tervezték, és célja, hogy életre keltse fantáziáját! A Wingman PRO egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    A JAMYJOB VORTEX fel és le férfi maszturbátor egy nagy teljesítményű örömjáték, amely az elégedettség új magasságaira viszi. Elegáns fekete színben, mélyvörös díszítéssel, ez a készülék számos kivételes funkciót kínál.

    47 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Pyro érkezik az Intoyourhoz, egy új férfi maszturbátor 2 motorral.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    A Pulsar szívásstimulátor 3 szívási móddal és 4 pulzáló rezgésmóddal rendelkezik az intenzív szívómozgások megtapasztalásához. ABS-ből és TPE-ből készült, a belső hüvely kivehető a könnyű tisztítás érdekében. 3 gombbal egyszerűen kezelhető. Van egy légnyomás-kioldó gomb is. A kényelem kedvéért a Pulsar a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    A Gonex egy automata férfi maszturbátor forgató funkcióval és toló fel-le mozgással. De nem csak ez, hanem ideális nyögési funkciója is van az Ön számára, hogy fokozza az élvezetet.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Fokozza a maszturbáció élményét ezzel a hihetetlen maszturbátorral. Ez a maszturbátor toló- és forgató funkcióval rendelkezik 10 sebességgel, valamint 4 nyelvű hangintegrációval: ez a végső valósághű élményt nyújtja Önnek! Lorelei mindent megtesz - a forgó belső 10 különböző intenzitási szintet biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Erőteljes maszturbátor 03 a WYNE-től, amely intenzív, teljesen automatikus stimulációt biztosít a pénisznek 7 rezgési móddal és 3 szívási móddal. A 40°C-ig terjedő melegítő funkció és a mellékelt fejhallgatón keresztüli könnyű és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Az összes funkció könnyen és külön-külön vezérelhető a könnyen kezelhető szexjátékon található gombokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Készüljön fel a péniszét körülvevő teleszkópos és vibrációs frekvenciákra. A férfi maszturbátorok motorja erőteljes teljesítményt nyújt 7 teleszkópos frekvenciával és 7 vibrációs frekvenciával.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Marissa Male Masturbator Vibration, Heating, Sex Talk and Licking

    Tapasztald meg az abszolút csúcspontot ezzel a vibrációs, hő funkcióval, szexbeszéddel és Licking funkcióval ellátott maszturbátorral. Selymesen sima belseje természetes hőmérsékletre melegszik fel, míg az erőteljes motor 7 nyalási mintával és 12 rezgésintenzitással rendelkezik. A külseje könnyen megfogható, így megtalálhatja a tökéletes pozíciót a felejthetetlen csúcsponthoz.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 05 Masturbator Thrusting, Rotating, Moaning & Lighting Function

    Az intenzív péniszmasszázsért szexi nyögésekkel! Erőteljes forgó maszturbátor 05 a WYNE-től, forgó hüvely (jobbra és balra) és toló funkcióval (10 üzemmód), amely garantálja a pénisz mindenoldalú stimulálását - a funkciók könnyen vezérelhetők egy gombnyomással.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

21 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.