×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

1 - 32 termék, Összesen:66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Lovense Max 2 Masturbator

    A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet arra terveztek, hogy teljesen körülvegye a szerszámot szorító, forgó stimulációval a tökéletes érzet érdekében! Az átlátszó ablakon keresztül megtekintheti az eseményeket, amint a pénisz minden centijét megfeji 10 forgó, pörgő funkció, valamint az 5 aktív sebességfokozat, amelyek mindegyikét egy kényelmes, újratölthető motor hajtja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Gender X Message in a Bottle Black

    Készülj fel egy vad túrára – egy szexi filmzenével! Ez a szupererős, lendületes, pörgő görgő egy erotikus tour de force robusztus motorjával és vad lendületével – a fantáziát pedig fejhallgatóval és garantáltan izgalmas hangsávokkal teszi teljessé.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Elon Intelligent Masturbator with Up&Down Movement, Vibration, Heat & Phone Holder

    Fedezze fel Elont, az Intoyou által tervezett új, fejlett és intelligens férfi MasturbaDron-t. Emelje az élvezetét a következő szintre ezzel a rendkívüli élménnyel.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Tapasztalja meg a tökéletes kéz nélküli élményt! A Motor Bator 2 új és továbbfejlesztett motorja a valaha tapasztalt legintenzívebb szívást, vibrációt és erőteljes dugattyús tolóerőt biztosítja. A szívás és a tolás együtt és külön is élvezhető!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Flicking Tongue Masturbator

    Ez a vibráló maszturbációs kényeztető túlmutat a fantázián, lehetővé teszi, hogy behatoljon a hüvelybe, és érezze a benne levő nyelvet! Kényeztesse péniszét 3 sebességgel és 4 funkcióval a szeméremajakból érkező rezgéssel és a nyelv mozgatásával. Síkosítót fel és csúsztassa be! Még a nyelvrészt is leválaszthatja, hogy a test más részein külön használhassa.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Ismerje meg a BLOWCAST-et; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Blowbot egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Pussy

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Pursuit of Pleasure Black

    Az igényes izgalmat keresők számára a Pursuit of Pleasure egy korszerű Stroker, amely tiszta ablakkal rendelkezik a kamrába, így láthatja az összes eseményt. A TPE gumiból készült, rugalmas, texturált belső csatorna szorosan tart, miközben 7 vibrációs sebességet és ritmust fedez fel. A gyöngyös gyűrűk fel-le mozognak a tengelyen, és még több stimulációt és élvezetet adnak hozzá. A játék szabadsága!

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Innovatív légzsák- technológiával működő Pipedream maszturbátor, melynek egyetlen célja, hogy téged kényeztessen! Több légzsák teszi lehetővé a feledhetetlen élmény: felfújódnak, majd leeresztenek, miközben körbeölelik a péniszt, így egy tökéletes szívó-hatás alakul ki! Hidd el, ez lesz a valaha volt legjobb maszturbációs élményed!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kinek van két hüvelykujja, és aki szereti a szopást? Te, nyilván. Az új és továbbfejlesztett Autoblow 2+ XT-vel hamarosan megtapasztalhatja a férfiak szexjátékát, amely mércét állít a valósághű szólóélményekben. Ez a frissített, 2018 augusztusában piacra dobott verzió egy újratervezett, 5 karú péniszfogót tartalmaz, amely 50%-kal szorosabb, így jobb, nagyobb orgazmusokat élvezhet. Pihentesse a karját, és hagyja, hogy az Autoblow egy-két terhelést kifejtse – automatikusan. A hüvely egy másodperc alatt kiugrik a könnyű tisztítás érdekében. Szükséged lesz egy vízbázisú síkosítóra, ráadásul érdemes játéktisztítóval is megbizonyosodni arról, hogy mosás után csikorgó tiszta lesz a hüvely. Más maszturbátorokkal ellentétben az Autoblow-val a móka befejezése után a takarítás egyszerű.

    79 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Erős tapadókorongja azt jelenti, hogy bármilyen sík felületre felragaszthatja, és lehetővé teszi, hogy kéz nélkül is élvezze a saját élményét, mivel a Fel és le funkció elvégzi a többit. Vigye fel vízbázisú síkosítót (a Jamyjob az Aqua Quality síkosítók használatát javasolja a hatékony és hosszan tartó siklás érdekében), és csúsztassa le a puha textúrájú belső hüvelyét. Most már csak választani kell az 5 minta és a 3 intenzitás között, amelyeket az erőteljes, csúcstechnológiás motor hajt, és hagyja, hogy a Milker mindent megcsináljon Ön helyett.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    A Zero Tolerance Toys büszkén mutatja be ezt az erőteljes, tolóerős simogatót, amely olyan, mint az igazi, mert úgy tűnik, a motorja megvan a saját esze! Az életszerű hüvelybemenet erotikus, puha és nyúlós élvezeti dudoroknak ad helyet, amelyek masszíroznak és csiklandoznak, amikor becsúszunk.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Ha olyasvalamit keres, ami szabad kezet nyújt Önnek, akkor ez KÖTELEZŐ. A toló-, szívás- és rezgőerő kívül esik ebből a világból. Remegni hagyja a térdeit.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM380 Super Masturbator

    A maszturbáció reális alternatívája ez a csodálatos, újratölthető maszturbátor! Helyezze a tapadókorongot egy tetszőleges felületre, csúsztassa be a síkosított péniszét, és gyönyörködtesse magát a varázslatos oda-vissza mozdulatokkal, mintha valaki más elégítené ki.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    További részletek a termékről hamarosan. Az átlátszó vizuális ablak a pénisz összes mozgását láthatja a 4 vegyes módban, alaposan feltárva az orális szex titkát.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Tornado 360 Rotate Tech Stroker

    A tornádók a természet egyik leglátványosabb elemei, a levegő oszlopai hevesen forognak önmagukban, és mindent elsöpörnek, amerre csak mennek.

    97 900 Ft

    60 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Az Action-nél nem hagyjuk félre a férfi maszturbációt, és létrehoztuk az Action Man-t, az Action férfi vonalát az Action-en belül a modern férfi számára, aki élvezni akarja a szexualitását.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Tapasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Alex Neo 2

    Készen áll arra, hogy újra megelégedjen. Az Alex Neo 2 mindent tartalmaz, amit szerettél az eredetiben, és mindent hozzáad, amire vágytál. Erőteljes tolóerő módokkal, interaktív képességekkel, alkalmazásvezérléssel és még sok mással – az Alex Neo 2 egy maszturbátor, amit csak ki kell próbálnod.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    A PDX ELITE® MOTO-MILKER™ erőteljes, szakaszos tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amelyet személyre szabhat személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanékony, kéz nélküli lökésre az ultralágy automatikus simogatással! A végső maszturbációs élmény készen áll, amikor Ön készen áll!

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Az USB-vel újratölthető SM400 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a tengelybe, és hagyja magát kényeztetni a teleszkópos mozgással és a forgó mozgással.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten A380 PRO Super Masturbator

    Leten A380 PRO elektronikus szuper maszturbátor forgató és toló funkcióval

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    A befolyásolás erejével megalkotott CONTROL…¡ technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. Modern maszturbáció modern dizájnnal, a CONTROL Power-Bator kihangosított lökést, nyugtató meleget, valamint szexi beszédet és nyögést kínál egyszerre vagy függetlenül. Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt kínál 7 intenzív tolómóddal, amelyek személyre szabott élvezetet tesznek lehetővé. A belső hüvely rugalmas, provokatív textúrákkal veszi körül a szárat, hogy fokozza ezt az erőteljes maszturbációs élményt.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    apasztalja meg a legfejlettebb, kezek használata nélküli, USB újratölthető STROKER-t, amely valaha készült! A Mega-Bator az egyetlen kezek nélkül használható maszturbátor a világon, amely minden munkát elvégez Ön helyett, így Ön nyugodtan nézhet pornót vagy egyéb izgató tartalmakat pl. a mobilján a kielégítés közben.

    79 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Maszturbátor golyóstimulátorral Fuck-O-Matic 2 a PDX Elite-től, valósághű vaginaformában. Ritmikus szívó funkcióval (5 üzemmód) és vibrációval (10 üzemmód) a nagyon izgató péniszmasszázsért. A golyókat is masszírozza az izgalmas Hyper Pulse Massage funkcióval. A 2 nagy teljesítményű motor - egy a csúcsban és egy a golyóstimulátorban - egy gombnyomással könnyen vezérelhető, és funkcióik kombinálhatók is.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:66

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.