×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Automatikus maszturbátorok

21 Termék

  • Lovense Max 2 Masturbator

    A Max 2 immár nem-semleges borítással, 360 fokos összehúzódásokkal és újratervezett vibrátorral büszkélkedhet, hogy erősebb és hatékonyabb érzeteket keltsen. Ezen felül a töltési folyamat még egyszerűbbé vált, és hosszabb akkumulátor-élettartammal párosult a hosszabb, gőzös menetekhez. A Lovense teledildonic termékcsalád legújabb tagja garantáltan észbontó élmény lesz!

    71 900 Ft

    53 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    A Fuck-O-Matic™ erőteljes szívóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kéz nélküli vibrációra, amely körülveszi labdáit lágy élvezeti gombokkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Ismerje meg a BLOWCAST-et; innovációval és szenvedéllyel tervezték, hogy életre keltse fantáziáit! A Blowbot egyedülálló élményt nyújt kellemes vibrációkkal, valamint szalag- és fűtési funkcióval. Erőteljes motorjával és puha textúrájú hüvelyével olyan érzéseket fedezhet fel, mint még soha.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    A Zero Tolerance Toys büszkén mutatja be ezt az erőteljes, tolóerős simogatót, amely olyan, mint az igazi, mert úgy tűnik, a motorja megvan a saját esze! Az életszerű hüvelybemenet erotikus, puha és nyúlós élvezeti dudoroknak ad helyet, amelyek masszíroznak és csiklandoznak, amikor becsúszunk.

    66 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM380 Super Masturbator

    A maszturbáció reális alternatívája ez a csodálatos, újratölthető maszturbátor! Helyezze a tapadókorongot egy tetszőleges felületre, csúsztassa be a síkosított péniszét, és gyönyörködtesse magát a varázslatos oda-vissza mozdulatokkal, mintha valaki más elégítené ki.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Blower Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black-Red

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Alex Neo 2

    Készen áll arra, hogy újra megelégedjen. Az Alex Neo 2 mindent tartalmaz, amit szerettél az eredetiben, és mindent hozzáad, amire vágytál. Erőteljes tolóerő módokkal, interaktív képességekkel, alkalmazásvezérléssel és még sok mással – az Alex Neo 2 egy maszturbátor, amit csak ki kell próbálnod.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    Az USB-vel újratölthető SM400 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a tengelybe, és hagyja magát kényeztetni a teleszkópos mozgással és a forgó mozgással.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Milker

    A PDX ELITE® MOTO-MILKER™ erőteljes, szakaszos tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amelyet személyre szabhat személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanékony, kéz nélküli lökésre az ultralágy automatikus simogatással! A végső maszturbációs élmény készen áll, amikor Ön készen áll!

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Maszturbátor golyóstimulátorral Fuck-O-Matic 2 a PDX Elite-től, valósághű vaginaformában. Ritmikus szívó funkcióval (5 üzemmód) és vibrációval (10 üzemmód) a nagyon izgató péniszmasszázsért. A golyókat is masszírozza az izgalmas Hyper Pulse Massage funkcióval. A 2 nagy teljesítményű motor - egy a csúcsban és egy a golyóstimulátorban - egy gombnyomással könnyen vezérelhető, és funkcióik kombinálhatók is.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Tapasztalja meg a végső élvezetet az Optimum Power® vibrációs és tolókarral, egy teljesen önálló újratölthető maszturbátorral, amely vibrációs és tolóerőt is kínál. 10 intenzív vibrációs, lüktetési és eszkalációs funkciójával, valamint 10 független simogatási funkciójával ez a készülék az érzések széles skáláját kínálja a személyre szabott élvezet érdekében.

    77 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Légy részese egy igazi orális szexuális élménynek, próbáld ki a Pipedream Extreme Elite maszturbátort! Egyedülálló tervezés, teljesen élethű érzés, feledhetetlen élmény!

    79 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dorcel Thrust Blow Automatic Thrusting Masturbator Black

    A Thrust Blow elve az automatikus és szabályos oda-vissza mozgáson alapul a valósághoz közeli, hiteles élmény érdekében. A Dorcel új maszturbátora erőteljes tapadókorongjával tűnik ki, amely erős tapadást tesz lehetővé bármilyen sima felületen.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Inscup3 Intelligent Thrusting & Contraction Masturbator

    Az INSCUP-3, egy automatikus maszturbátor, amely új magasságokba emeli örömét. Intelligens beépített tolóerejének és 360°-os körkörös összehúzó funkciójának köszönhetően ez a maszturbátor olyan kalandot kínál, amihez hasonló nincs.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AK Super Series S1 Automatic Masturbator

    AK Super S1 – 2022 legjobb automata férfi maszturbátora a világon. És ez az AK imperator terméke is, havonta több mint 10 000 darabot adnak el szerte a világon.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Hannes Neo

    Urald testedet és elméd Hannes Neoval. A Connexion sorozat része – fedezze fel a 2D interaktív tartalmak világát, és tartson fenn szoros kapcsolatokat szerte a világon. Tapasztalja meg az egyedülálló lüktető érzéseket, amelyek túlpörgésbe lendítenek.

    84 900 Ft

    52 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • AK Super Series Traveller Electric Masturbator

    A Super Series bemutatja legújabb termékét, a Traveller Masturbation Cup-ot. Ez a kompakt, de erőteljes maszturbátor tökéletes társ a robbanásszerű csúcsponthoz! Az innovatív szívótechnológiának köszönhetően az orális stimuláció élethű érzését reprodukálja, és felejthetetlen élményt nyújt. Ez a kiváló minőségű anyagokból készült, kiváló kivitelezésű maszturbátor diszkrét kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető és tárolható.

    77 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 07 Masturbator Vibrating & Sucking Function

    Teljesen automatikus szopás rezgéssel és hihetetlen szívóhatással! A WYNE kétmotoros Masturbator 07 erőteljes vibrációival kényezteti a pénisz, és az intenzív szívó funkcióval precízen stimulálja a makkot.

    63 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

21 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.