×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok fekete

1 - 32 termék, Összesen:50

  1. 1
  2. 2
  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    A 4-frekvenciás push funkció szimulálja a maszturbáció valódi érzését (fel-le csúsztatás? Mert az olyan, mintha egy sínvezérlésű felvonót vezetne, és maszturbál egész idő alatt az orgazmusig), a belső 3D részecskék masszírozzák a , 7-frekvenciás stak rezgés, ropogós süketnek fogja érezni magát, és gyorsan eléri az orgazmust, elégedettnek érzi magát.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Élvezze a tökéletes hans-free élményt! Ez az újdonság meglepetést okoz Önnek a kivéételes szívóhatással, a bordázott belső szerkezetével és a mozgó részekkel, amelyek együttesen imitálják az orális szexet- mindezt olyan hiteles és intenzív módon, amire más segédeszközök nem képesek.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conor egy maszturbátor, amelyet kifejezetten az ő örömére terveztek. A 2 nagy teljesítményű motorral rendelkező Conor számos funkciót kínál a kivételesen kellemes éjszaka érdekében, akár egyedül, akár partnerrel.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    A forgó rezgések tiszta eksztázist hoznak létre ezzel a rugalmas simítóval, amelyet úgy terveztek, hogy a valósághű száj alakú belépőtől kezdve finoman életszerű érzést keltsen. Működtesse mindegyik motort külön-külön, hogy személyre szabhassa örömét, akár szeretné megtapasztalni a csatorna tövében lévő erőteljes lövedéket, akár a hüvely forgását maga körül – vagy mindkettőt egyszerre a tökéletes kioldás érdekében.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ha valaha is küzdött a tökéletes kézmentes pozíció megtalálásával, ez a játékszer biztosan megörvendezteti Önt.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Hole Black

    Ez az evolúciós darab a FLIP sorozatból Önnek is meghozza az igazi FLIP AIR élményt. A súlya mindössze 420g. Ez egy karcsú, könnyű játék, amely mennyei boldogságot ígér még a legrobosztusabb férfinek is.

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Bemutatjuk forradalmian új IST technológiát, mely egy terljesen élethű érzést biztosít minden egyes felhasználáskor! A szívóhatás teljesen testreszabott, beállíthatod, ahogy csak akarod! Készülj fel életed egyik legjobb élményére, figyeld, hogy nő péniszed egyre nagyobbra és vastagabbra!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Élvezze az igény szerinti szopást ezzel a vibráló simítóval, amely azonnali szívást biztosít, miközben megnyomja – és gyors kioldást, ha nem. Egy külön gomb automatikus szívási lehetőséget kínál, miközben a belső kamra két vibráló golyó erejével zúg, párnázottan egy finom textúrájú csatorna mögött.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Valósághű férfi Stroker egy észbontó élményért: Ez az egyedülálló férfi stroker játék élethű érzésekkel rendelkezik, amelyek a tiszta élvezetbe burkolják Önt. A forgó és toló mozdulatok, valamint a bőséges mennyiségű síkosító elég volt ahhoz, hogy rekordidő alatt átküldje Önt a csúcsra. Ráadásul ez a toló maszturbátor LED kijelzővel és egy átlátszó ablakkal rendelkezik, hogy megnézhesse, mi történik, amikor megváltoztatja a beállításokat.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    A Cumera egyedülálló dizájnjával és kivételes jellemzőivel tűnik ki. Ennek az innovatív készüléknek két különálló vége van, amelyek mindegyike egyedülálló élményt nyújt.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Ha olyasvalamit keres, ami szabad kezet nyújt Önnek, akkor ez KÖTELEZŐ. A toló-, szívás- és rezgőerő kívül esik ebből a világból. Remegni hagyja a térdeit.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Hagyja, hogy ez a deluxe többfunkciós simító minden képzeletét kielégítse! Az intenzív 10-sebességes rezgések, a szívás és szorítás 7 sebessége és mintája – és az erotikus hangzás – mind egyesülnek, hogy a teljes elégedettség lélegzetelállító élményét hozza létre. Mindegyik funkció külön-külön működik, így egy gombnyomással testreszabhatja örömét az ergonomikus tartályon, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. Teljesen újratölthető, tisztításhoz eltávolítható hüvely, fröccsenésálló.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Ezzel az exkluzív Pipedream maszturbátorral duplán jön az élvezet: egy feledhetetlen orális élmény mellé egy különleges hüvelyi behatolást is kapsz, mindezt egyetlen termékben! A kidolgozása teljesen élethű...magad is meglepődsz majd! Készen állsz a kétszeres kényeztetésre?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Fedezze fel a legfétisebb és legcsintalanabb oldalát a Fetish by Intoyou kollekcióval.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Az erős motorral meghajtott férfi masterbátorok 10 izgalmas sebességet és 9 vibrációs mintát kínálnak, amelyek közül választhat, teljesen automatikus tolóerő és vibráció. Próbáld ki a gyors lökéseket a legmagasabb beállításon egy vad, intenzív edzéshez, vagy engedd át magad a könyörtelen, lassabb lökéseknek az állóképességedzés és a lassabb felépítésű csúcspont érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo PowerBlow

    A PowerBlow egy interaktív szívóeszköz, amely a Kiiroo Feel (Stars) Strokers és más vezető márkák végére illeszkedik, amelyek ugyanazt a csavaros tetejű mechanizmust használják, mint a Feel (Stars) simítók.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    Az Action-nél nem hagyjuk félre a férfi maszturbációt, és létrehoztuk az Action Man-t, az Action férfi vonalát az Action-en belül a modern férfi számára, aki élvezni akarja a szexualitását.

    66 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Pink Lady Original Value Pack

    A Pink Lady gazdaságos csomag a teljes Fleshlight élményt nyújtja. Minden, amire szüksége van a Fleshlight játék élvezetéhez és gondozásához.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Az átlátszó ablak kialakítása vad és izgalmas vizuális élményt nyújt. A kristályszerű átlátszó vag*na édes csatorna teljesen kibontakozik Ön előtt! Megfigyelheti, hogyan préselődik be a p*nisze a bájos lyukba, hogyan csiklandozza a hegyét tucatnyi puha kiemelkedés a toló mozdulatok során, valamint hogyan szívják és csókolják meg gyengéden a dús bordák a haverját.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Az erősebb gömbök egymásnak ütköznek és belülről stimulálják a határozott, éles belső részleteket! A FLIP ORB STRONG azért készült, hogy még robbanásszerűbb érzetet nyújtson, erős gömbökkel, amelyek szilárd ujjú anyagba vannak burkolva. Élvezze az újfajta izgalmat, amelyet a puha anyag önmagában nem tud felmutatni.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Multifunctional Pillow

    A Feel Stroker a Kiiroo első olyan strokerje, amelyet a legrealisztikusabb érzéseket szem előtt tartva terveztek. A bőrszerű anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:50

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.