×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok fekete

18 Termék

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    A forgó rezgések tiszta eksztázist hoznak létre ezzel a rugalmas simítóval, amelyet úgy terveztek, hogy a valósághű száj alakú belépőtől kezdve finoman életszerű érzést keltsen. Működtesse mindegyik motort külön-külön, hogy személyre szabhassa örömét, akár szeretné megtapasztalni a csatorna tövében lévő erőteljes lövedéket, akár a hüvely forgását maga körül – vagy mindkettőt egyszerre a tökéletes kioldás érdekében.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ha valaha is küzdött a tökéletes kézmentes pozíció megtalálásával, ez a játékszer biztosan megörvendezteti Önt.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Hole Black

    Ez az evolúciós darab a FLIP sorozatból Önnek is meghozza az igazi FLIP AIR élményt. A súlya mindössze 420g. Ez egy karcsú, könnyű játék, amely mennyei boldogságot ígér még a legrobosztusabb férfinek is.

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Élvezze az igény szerinti szopást ezzel a vibráló simítóval, amely azonnali szívást biztosít, miközben megnyomja – és gyors kioldást, ha nem. Egy külön gomb automatikus szívási lehetőséget kínál, miközben a belső kamra két vibráló golyó erejével zúg, párnázottan egy finom textúrájú csatorna mögött.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Ezzel az exkluzív Pipedream maszturbátorral duplán jön az élvezet: egy feledhetetlen orális élmény mellé egy különleges hüvelyi behatolást is kapsz, mindezt egyetlen termékben! A kidolgozása teljesen élethű...magad is meglepődsz majd! Készen állsz a kétszeres kényeztetésre?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo PowerBlow

    A PowerBlow egy interaktív szívóeszköz, amely a Kiiroo Feel (Stars) Strokers és más vezető márkák végére illeszkedik, amelyek ugyanazt a csavaros tetejű mechanizmust használják, mint a Feel (Stars) simítók.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Adjon a golyóinak egy kellemes zümmögést ezzel a szilikon péniszgyűrűvel Taint Stim-mel! Távirányítású, így a beállításokat anélkül változtathatja, hogy újra be kellene állítania a nemi szervét. Adja át a távirányítót a partnerének, hogy még jobban szórakozhassanak, miközben nyög és élvezkedik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Orb Strong Blue Rush

    Az erősebb gömbök egymásnak ütköznek és belülről stimulálják a határozott, éles belső részleteket! A FLIP ORB STRONG azért készült, hogy még robbanásszerűbb érzetet nyújtson, erős gömbökkel, amelyek szilárd ujjú anyagba vannak burkolva. Élvezze az újfajta izgalmat, amelyet a puha anyag önmagában nem tud felmutatni.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Az erősebb gömbök egymásnak ütköznek, u​r​n​a és belülről stimulálják a határozott, éles belső részleteket! A FLIP ORB STRONG azért készült, hogy még robbanásszerűbb érzetet nyújtson, erős gömbökkel, amelyek szilárd ujjú anyagba vannak burkolva. Élvezze az újfajta izgalmat, amelyet a puha anyag önmagában nem tud felmutatni.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo FeelSensation

    Ezt a nem anatómiai simítót a teljesítmény javítására tervezték. A FeelSensation bejárata szűkebb, mint a legtöbb Kiiroo Fee Stroker, ami az alagút belsejében lévő dudorokkal és dudorokkal párosítva elég intenzív utazást tesz lehetővé. Párosítsa a FeelSensation Strokert a Keon automatikus maszturbátorral vagy PowerBlow szívókészülékkel az érzetek tökéletes keveréke érdekében.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Thrusting Master

    A Thrusting Master egy maszturbátor, amely 6 hatékony funkcióval rendelkezik.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bathmate Vibe Endurance Kit

    A Bathmate Vibe Endurance Kit a tökéletes férfi teljesítménycsomag, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a férfiaknak elérni a szexuális állóképesség új magasságait.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Lick The Tip Black

    Ha szóbeli élvezetről van szó, egy nyelvmozdulat túljuthat az eksztázis határán. Ezzel a háromfunkciós simítóval megtapasztalhatja a nyelvrepülés érzését, miközben egészen belecsúszik egy lágyan vibráló, dübörgő csatornába, amely a mély elégedettség felé sarkall. Nyitott kialakítása lehetővé teszi a tökéletes szorítást, és a hegy váratlan megnyalása garantáltan izgalmat sugároz a testeden minden lökéssel.

    41 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

18 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.