×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok férfiaknak

28 Termék

  • Paloqueth Barbara Sex Doll 1.6kg

    A legpuhább bőrre emlékeztető maszturbátor, amely tapintásra élethű, és rendkívül valósághű részletek díszítik, beleértve a gyönyörű, telt szeméremajkakat és a vékony, áthatolható végbélnyílást. Bármilyen hangulatban is van, ezt a hangulatot élvezetté alakíthatja ezzel a kiváló minőségű, valósághű szexbabával. Mire vár? Jöjjön és szerezze be ezt a szépséget!

    37 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Szereti a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátorokat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Fat Ass Fucker Vibrating termékét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál minden érzékszerv számára. A minőségi TPR-ből készült kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve a végtelenségig tartó intim játékot.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson The Mangina - Dildo vagina Testszínű

    A Mangina a kezdet és a vég. A tökéletes eszköz egy fenséges éjszakához. Ideális solo játék és szintén tiszta öröm partnerrel megosztva. Intenzív belső textúrával rendelkezik!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download With Realistic Vagina & Ass Stroker

    Tapasztalja meg végső fantáziáját a dupla bejáratú kényeztetővel, amely olyan, mint az igazi! A puha, rugalmas és hajlékony TPE gumi a testével együtt mozog, miközben élvezi az egyes járatokat- vaginális vagy anális - a vágyától függően. Szerezzen erotikus ihletet Sasha Grey egyik legmenőbb kiadványának kiegészítő letöltésével, és érezze azt a különbséget, amelyet egy életszerűen formált kényeztető tesz. A tisztítás egyszerű maszturbátor tisztítóval és meleg vizes öblítéssel.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Streetgirl's #1 Skin

    Gyönyörűen megtervezett, szépen elterülő vaginával és szexi rózsaszínes szeméremajkakkal. Ez a valósághű intim rész egy gyönyörű modellről van leformázva a leghitelesebb élmény érdekében.

    22 390 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Wand

    Kinek van szüksége kézre, amikor a Satisfer Men Wand sokkal jobban végzi a munkáját? A rugalmas szárnyak szorosan és szenvedélyesen körbeveszik magukat a péniszed körül, miközben a szuper erős rezgések orgazmustól orgazmusig masszíroznak. Nem lehet betelni ezzel az intenzitással!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Egg Hard Boiled Mix 6 db

    Új széria a közkedvelt Tenga tojásokból, most még keményebb, ám továbbra is kellően rugalmas anyagból gyártva. Mint a tojások KEMÉNYRE főzve.

    28 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Gyönyörűen megtervezett, szépen elterülő vaginával és szexi rózsaszínes szeméremajkakkal. Ez a valósághű intim rész egy gyönyörű modellről van leformázva a leghitelesebb élmény érdekében. A 7.5'' x 7.28'' x 2.9'' (19 x 18.5 x 7.5cm) méretekkel és 3.23 lb (1.46kg) nettó súlyával elegáns teste könnyedén kezeli az évekig tartó tolóerőt.

    22 390 Ft

    17 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Super Striker Penis Sleeve with Vibrations Black

    Pénisz hosszabbító vibrátor. 7 Vibráció / Csendes / USB töltés / Könnyen tisztítható

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • NMC It's Two's Company

    Az apró popsi élvezet kényelmesen szűk kontyokkal és ajkakkal, amelyek összefogják a lüktető tagot! Szagtalan, hogy friss illatú legyen.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Masturbator with 3 attachable Dilators Black

    Kompakt és nagyon könnyen használható e​g​e​t maszturbátor izgalmas vibrációkkal és számos lágy ponttal, közvetlenül a makk és a frinulum számára. A 3 rugalmas, különböző méretű tágító szükség esetén behelyezhető vagy kicserélhető további húgycső stimulációra. A 10 vibrációs mód változatos élvezetet biztosít, és a játékon lévő gombbal egyszerűen vezérelhető.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush X5 Men Sex Puppet Beige

    A Szexbábú nyitott végű, bordázott szerelmi alagúttal rendelkezik, hüvelyi és anális bejárattal. A Szexbábú nagy, puha mellei, feneke és szorosan illeszkedő szabása intenzív élményt nyújt. A Blush puha, valósághű X5 anyagaiból faragva. Az X5 egyedi tulajdonságai lehetővé teszik, hogy olyan valósághű érzetet keltsen, mint az emberi test. Szuper puha, rugalmas u​r​n​a és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre. Az X5 emellett rendkívül strapabíró és szakadásálló is, így valóban elbírja.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    A NINJA makkú maszturbátor fantasztikus orális stimulációt biztosít, és öngyógyító is. A melegítési funkció 45 Celsius fokos maximális hőmérsékletet ér el, és külön is be- és kikapcsolható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flex Masturbation Sleeve Silky White

    Csavart bordázat és erős szívóhatás- a Tenga Flex hihetetlen örömöket tud szerezni minden egyes használatnál! Lazujl el, és élvezd!

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    A tartós zselés szilikon külső burkolat két erőteljes vibrátort foglal magában, 9 egyedi üzemmóddal, amelyek stimulációt küldenek az eksztázisba, míg a luxus belseje kettős sűrűségű gélszilikonnal bélelt. Egy puha zselés szilikon, amely gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Jamyjob.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hidden Desire Bangers Wet Pussy Galore Vibrating Skin

    Szereted a nagy, merész és szuperrealisztikus maszturbátoraidat? Akkor imádni fogja a Hidden Desire Bangers kollekciójának Wet Pussy Galore Vibrating-jét! Ez az anatómiailag formázott maszturbátor közvetlen közeli és személyes élményt kínál, hogy minden érzékszervünket elcsábítsa. Minőségi TPR-ből készült, a kialakítás puha tapintású és tartós, lehetővé téve az intim játék végtelenségét

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    A Fleshlight még dögösebbé tette a legtöbbet eladott férfi szexjátékokat – szó szerint! A Quickshot SleeveWarmer frissítő eszköz érzéki hőmérsékletre melegíti Quickshot játéka SuperSkin hüvelyét, amely még jobban utánozza a valós szexuális élmény érzését.

    20 790 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Easy Rider 3 Pack - 3 db- os maszturbátor szett

    Könnyen kezelhető, hordozható maszturbátorok, mely egy szuper lágy hab alagútból állnak. Teljesen olyan érzés, mint az igazi behatolás. Mindössze annyit kell tennie, hogy egy kevés síkosítót használ, és a maszturbátor rögtön menetre kész.  

    26 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Egg Wonder Package 6 pack

    Egy másik forradalmi TENGA koncepció, az EASY ONA-CAP. KAPCSOLJA MAGÁT, NYÚJJON MEG és ÉLVEZZE!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Tegye még jobbá a maszturbációt egy simítóhüvellyel, amely élvezetes textúrákkal és intenzív vibrációval kényezteti! Ez a szilikon férfi szexjáték prémium minőségű, külső textúrájú ujjával rendelkezik a biztos fogás érdekében, és tucatnyi puha, sima bordát tartalmaz, amelyek masszírozzák a péniszét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Ennek az ízletes maszturbátornak valósághű kialakítása van, és hüvelye és végbélnyílása is van. A maszturbátor TPR anyagból készült, amely puhának, de szilárdnak érzi magát, és használat közben gyorsan felmelegszik. Mindkét nyíláson belül stimuláló bordák és dudorok találhatók, és intenzív péniszstimulációt biztosítanak.

    31 900 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Közvetlenül a pénisz hegyének élvezetéért!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Egg Standard Package 6 pack

    Egy másik forradalmi TENGA koncepció, az EASY ONA-CAP. KAPCSOLJ MAGAD, NYÚJJON MEG és ÉLVEZZ!

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Ez a valósághű seggmaszturbátor olyan érzés, mint az emberi test.Szuper puha, rugalmas, és gyorsan felmelegszik a testhőmérsékletre. A ManQ emellett szuper tartós és szakadásálló, így valóban bírja a strapát.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Endless Love Rechargeable Stroker

    Újratölthető vibrációs simogató felnőtt DVD-vel. Ergonomikusan kialakított markolat a maximális irányítás érdekében, hogy tökéletesen illeszkedjen az élethű belépéshez. Feszes, rugalmas csatorna élvezeti dugókkal.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    Nincs készleten

  • Toro AdvaX One Masturbator Dual Motor Multiple Stimulation Flexible Black

    Az Advax One több mint egy maszturbátor férfiaknak, ez egy fejlett rendszer a férfi stimulációhoz két motorral és 10 vibrációs funkcióval, amely tökéletes az extrém élvezetek eléréséhez.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    Nincs készleten

28 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.