×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vibráló hímvessző

129 - 160 termék, Összesen:189

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    A CRUIZR CM06 maszturbátor egy diszkrét péniszstimulátor 10 különböző vibrációs beállítással. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt egy hüvelynyílással. Szeggyel és bordázott belsővel rendelkezik, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható. Nyomja meg a hangaktiváló gombot, és élvezze a fülledt női hangot, amely egyértelműen tudatja, hogy ő is annyira élvezi, mint Ön! Van egy kényelmes, különálló fejhallgató-csatlakozó is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Tegye még jobbá a maszturbációt egy simítóhüvellyel, amely élvezetes textúrákkal és intenzív vibrációval kényezteti! Ez a szilikon férfi szexjáték prémium minőségű, külső textúrájú ujjával rendelkezik a biztos fogás érdekében, és tucatnyi puha, sima bordát tartalmaz, amelyek masszírozzák a péniszét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    A Doc Johnson új GoodHead Vibráló Segító Fej Pro egy 3 hüvelykes mini simító és golyós f​e​l​i​s vibrációja, amelyet kifejezetten kézi használatra terveztek, hogy fokozza az érzéseket és az élvezetet fellatio közben. Kívül puha, belül stimuláló masszírozó gyöngyökkel ellátott, ez az egyedi formájú, rugalmas simító az átlátszó, ultrarealisztikus ULTRASKYN-ünkből készült, és a vibrátor pontosan illeszkedik, hogy intenzívebb érzetet biztosítson. Tegye jó fejjel a GoodHead-et ma este!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    A Leten legújabb, férfiaknak szánt maszturbációs eszköze, az SM 330 vibráló, szopó és nyögő funkcióval rendelkezik: mindez azzal a céllal, hogy intenzív orgazmust biztosítson Önnek! Váltson 10 különböző fokozat között, gyenge - közepes - erős erősség és 7 frekvenciaátalakítás között. Ezenkívül az SM 330 30 különböző hanggal van felszerelve, amelyek véletlenszerűen kapcsolhatók, és fokozzák a maszturbátor használatának élményét.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Ötletesen és okosan megtervezett maszturbátor stimuláló barázdákkal, stimuláló dudorokkal és stimuláló szárnyakkal a péniszszár és a makk intenzív stimulálásához. Az egykezes maszturbátor 2 nagy teljesítményű, 10 vibrációs funkciós motort tartalmaz, melyek a mód gombokkal egyszerűen vezérelhetők.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Kagylószerű maszturbátor stimuláló barázdákkal és 10 vibrációs móddal. A péniszt egyszerűen be kell helyezni a héjba, majd az erőteljes rezgések stimulálják. Könnyen kézben tartható és a mellékelt USB kábellel újratölthető.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Sweet Smile rezgő vibrátor, amely a pénisz csúcsát kényezteti!

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Úgy tervezték, hogy stimuláljon és ingereljen! Rögzítse ezt a Head Teaser-t magára vagy partnerére és zümmögtesse a pénisz hegyét az előjáték vagy a személyes élvezet intenzívebb eléréséhez - tökéletes a partnerén való használatra, miközben ő gyengéden várja. Válasszon a 4 sebesség és 7 rezgésmintázat közül, melyeket a mellékelt vezeték nélküli vezérlővel irányíthat!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Egyedüli szórakozás a kettős stimulációval!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    A Rebel könnyen használható, 3 funkcióval rendelkező Blow Job Masturbátor tökéletes az intenzív orgazmushoz - még merevedési zavarok esetén is. A puha hüvely izgalmas barázdákkal rendelkezik, amely különleges formájának köszönhetően behatoláskor valósághű szívó érzést kelt.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Ez az intenzív fej ugrató két erőteljes golyót tartalmaz, amelyek a TPR hüvelyhez vannak rögzítve, hogy teljesen befogja a pénisz hegyét a felejthetetlen ugratásért! Használja egyedül vagy partnere szexuális vágyának fokozására.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    A Krone egy sokkal koncentráltabb stimulációra tervezett maszturbátor. Ez a maszturbátor kis méretű, tökéletes a makk stimulálásához, és virág alakú, tökéletes a pénisz vagy bármely más testrész stimulálásához.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Main Squeeze Bridgette B ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Bridgette B, a szexi spanyol sztár csatlakozik a Main Squeeze felálláshoz egy változó nyomású, kemény tokozású, közvetlenül a testéről formázott strokerrel. Az élethű ULTRASKYN-ból kézzel készített, Bridgette Main Squeeze feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely az érintésre melegszik, és olyan érzés, mint az igazi.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompakt és nagyon könnyen használható maszturbátor Glans Stimulátor a Rebeltől, amely bizsergő rezgéssel és számos lágy ponttal közvetlenül stimulálja a makkot és a frenulumot. A 10 rezgésmód nagy változatosságot biztosít, és a játékon található gombbal is egyszerűen vezérelhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hünkyjunk BUZZFUCK Vibrating Cocksling Clear Ice

    BUZZFUCK Vibráló kakaskakas a Hünkyjunktól

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Könnyen fogható maszturbátor Penis Trainer 3 pontos stimulációval a Rebel-től, rugalmas szárnyakkal, amelyek biztonságosan rögzítik a pénisz szárát. A rugalmas szegmensek finoman fedik a makkot és a heréket.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROLš technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Beginner Szilikon Pénisz Izgató úgy lett megtervezve, hogy a petyhüdtből pillanatok alatt elvigye az ernyedt állapotba azáltal, hogy az egész fejet erős vibrációval szorosan körülveszi. A jól elhelyezett belső motorral 10 vibrációs minta veszi körül az érzékenay péniszfejet az elképesztő önkielégítés érdekében. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Ajándékozzon igazi kakas ugratást ezzel a Dual Cock Teaserrel! A rugalmas, TPE hüvely bütykös belsővel rendelkezik, amely reagál az erőteljes lövedékre, hogy ugratja és kínozza a szárat! A kettős vibrációs golyók a hüvely mindkét oldalán párhuzamos zsebekbe csúsznak.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Rezgő maszturbátor hőfunkcióval. Ez a maszturbátor 7 vibrációs ritmussal és 3 sebességgel rendelkezik a pénisz stimulálására, valamint 7 pulzációs funkcióval és 3 sebességfokozattal a hegyben a péniszfej stimulálására.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Private Turbo Stroker

    A Private Turbo Stroker egy szenzációs automatizált maszturbátor, amely készen áll arra, hogy élete útjára vigye. Ezt a csúcstechnológiás kialakítást úgy tervezték, hogy maximális simogatást és lüktetést biztosítson. Kéjes, valósághű textúrájával és kényelmes, ergonomikus markolatával prémium választás az örömteli elégedettség jegyében.

    57 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Emily Masturbator Red

    Emily Black Pretty Love vibráló maszturbátor Márka: Baile – Pretty Love Az Emily maszturbátor átlátszó ablakkal rendelkezik, mert az élvezet vizuálisan is jelentkezik. Kivehető belső burkolata TPR-ből készült, amely egy nagyon puha és rugalmas anyag, mint a bőr.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Emlékszel, amikor először ültél egy autó volánja mögé? A szabadság, a lehetőség, a hatalom érzései? A tudás, amelyet olyan módon fedezhetett fel és fedezhetett fel, amelyre korábban nem volt lehetőség? Nagyjából ez történik a bőrével, amikor először használja a COBRA LIBRE II-t.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Robin Masturbator White

    A beépített kiváló motor 5 különböző vibrációs mintát hoz létre, hogy a mozgás és az erő tökéletes kombinációjával nyűgözze le Önt.

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    A Clipex egy férfi maszturbátor olyan férfiaknak, akik nem alkalmazkodnak. Ez a maszturbátor prémium szilikonból készült, ami rugalmassá és szuper kényelmessé teszi.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Ez a 40 Years exkluzív és nagyon könnyen használható Donut Masturbátor minden péniszmasszázst igazi élménnyé varázsol, akár egyedül, akár partnerrel, otthon vagy útközben használják!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 05 Masturbator Thrusting, Rotating, Moaning & Lighting Function

    Az intenzív péniszmasszázsért szexi nyögésekkel! Erőteljes forgó maszturbátor 05 a WYNE-től, forgó hüvely (jobbra és balra) és toló funkcióval (10 üzemmód), amely garantálja a pénisz mindenoldalú stimulálását - a funkciók könnyen vezérelhetők egy gombnyomással.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:189

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.