×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok műanyag

31 Termék

  • Paloqueth Automatic Heating, Sucking & Vibrating Masturbator

    Szereted az orális szexet? Csak ez a csodálatos maszturbátor kínálja neked a legmélyebb torkot! Tulajdonságai valóban lélegzetelállítóak! Akár 42 ℃-ig is képes felmelegedni, és igazán erős motorral rendelkezik, 10 rezgési móddal és szívófunkcióval. Vegye lazán minden nap!

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Masturbator 3D Realistic Texture with 5 Suction & 7 Vibration Modes

    Eltérően más rövid szopó maszturbátoroktól, amelyek nem tudnak elsöprő élményt nyújtani, ez az automata Stroker leghosszabb szopási ideje akár 5 másodperc is lehet, tartósabb és erőteljesebb szopási stimulációval, amely kimondhatatlan orális szexet hoz. A péniszét 360 ° mélyen szívja és szorítja, amikor ez a férfi játék mélyen belélegzi a​n​t​e és lassan kilélegzi, ami valósághű szexuális élményt nyújt.

    37 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Heat Vibration

    A Satisfyer Men Heat Vibration innovatív fűtési funkcióval rendelkezik, amely lélegzetelállítóan valósághűvé teszi az élvezetet. A fűtési funkciót 3 fokozatban 40 Celsius fokig állíthatja, és hagyhatja, hogy a lágy és sima szerelmi alagút megnyugtató melege teljesen megőrjítse. Ha az élvezettel teli eksztázisban behunyja a szemét, és csak hagyja, hogy az élvezet csúcsára sodródjon, egy csapásra elfelejti, hogy egy játékkal került ide! Nem hiszi el? Akkor próbálja ki!

    37 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    A 4-frekvenciás push funkció szimulálja a maszturbáció valódi érzését (fel-le csúsztatás? Mert az olyan, mintha egy sínvezérlésű felvonót vezetne, és maszturbál egész idő alatt az orgazmusig), a belső 3D részecskék masszírozzák a , 7-frekvenciás stak rezgés, ropogós süketnek fogja érezni magát, és gyorsan eléri az orgazmust, elégedettnek érzi magát.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Vacuum Controller - Vakuum pumpa

    A Vákuum vezérlő egy új vákuum eszköz, amely extra stimulációt ad a Tenga maszturbátoroknak- egy nagy teljesítményű motor segítségével.

    39 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotic Apollo Hydro Power Stroker

    Ha valaha is küzdött a tökéletes kézmentes pozíció megtalálásával, ez a játékszer biztosan megörvendezteti Önt.

    47 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Forog és fel-le mozog: Szexjáték férfiaknak, az állítható üzemmódoknak köszönhetően - különböző sebességeket és mozgásokat szimulál - és a szilikonbetét fel-le vezetésével nem kell mást tennie, mint élvezni. Ha úgy tetszik, az eszköz gyönyörű makkmasszázst biztosít az 1. szinten. Férfi maszturbátor, a zajszint mérsékelt, a forma meglehetősen elegáns.

    45 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Bemutatjuk forradalmian új IST technológiát, mely egy terljesen élethű érzést biztosít minden egyes felhasználáskor! A szívóhatás teljesen testreszabott, beállíthatod, ahogy csak akarod! Készülj fel életed egyik legjobb élményére, figyeld, hogy nő péniszed egyre nagyobbra és vastagabbra!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Double Penetration Vibrating Stroker

    Ezzel az exkluzív Pipedream maszturbátorral duplán jön az élvezet: egy feledhetetlen orális élmény mellé egy különleges hüvelyi behatolást is kapsz, mindezt egyetlen termékben! A kidolgozása teljesen élethű...magad is meglepődsz majd! Készen állsz a kétszeres kényeztetésre?

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E-Masturbator Vagina

    Milyen szép látvány! A vaginális változatban az Opus E maszturbátor a szépség tiszta eszményét testesíti meg: egy szőrtelen Vénusz, egy festett fanny, a legtisztább kísértés.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Az erős motorral meghajtott férfi masterbátorok 10 izgalmas sebességet és 9 vibrációs mintát kínálnak, amelyek közül választhat, teljesen automatikus tolóerő és vibráció. Próbáld ki a gyors lökéseket a legmagasabb beállításon egy vad, intenzív edzéshez, vagy engedd át magad a könyörtelen, lassabb lökéseknek az állóképességedzés és a lassabb felépítésű csúcspont érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    A maszturbáció alternatívája ez a fantasztikus, USB újratölthető SM360 maszturbátor! Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a járatba, és hagyja magát kényeztetni a varázslatos szívófunkcióval, vibrációkkal kombinálva a maximális élvezet érdekében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Az alkalmazáson keresztül is vezérelhető intenzív rezgések mellett a Satisfyer Men Vibration+ elegáns dizájnt és ergonomikus formát kínál, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. A hívogató nyílása testbarát szilikonból készült.

    37 900 Ft

    22 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Többet keres? A kiválóságra tervezték, tapasztalja meg a tiszta boldogságot a péniszstimuláción keresztül a Power Masturbatorral.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Ez a hihetetlenül hiteles maszturbátor minden érzékszervét erotikus élménnyel meggyújtja. 3 szívóbeállítással és 12 vibrációs móddal felszerelve, hogy a pénisz legérzékenyebb részeit különböző intenzitással és ritmussal stimulálja. Sűrű textúrájú ujjával fog tetszeni, ultrapuha gyönyörködtető hajtásokkal. És amikor újra készen áll, az intelligens memória funkció megjegyzi kedvenc beállításait. A levehető hüvelynek köszönhetően könnyen tisztítható, így ez a nagy teljesítményű maszturbátor újraélheti a szóló pillanatait.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Az átlátszó ablak kialakítása vad és izgalmas vizuális élményt nyújt. A kristályszerű átlátszó vag*na édes csatorna teljesen kibontakozik Ön előtt! Megfigyelheti, hogyan préselődik be a p*nisze a bájos lyukba, hogyan csiklandozza a hegyét tucatnyi puha kiemelkedés a toló mozdulatok során, valamint hogyan szívják és csókolják meg gyengéden a dús bordák a haverját.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Férfi maszturbátor 7 vibrációs mintával és 5 erős szívómóddal. Futurisztikus kialakítású, hüvely alakú nyílást tartalmaz, texturált csatornával.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo RealFeel Stroker Vagina

    A Feel Stroker a KIIROO első simítója, amelyet a legrealisztikusabb érzések szem előtt tartásával terveztek. A szabadalmaztatott RealFeel anyag a lehető legkellemesebb élményt nyújtja. Olyan közel van az igazihoz.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Szív és vibrál az intenzív egyedüli élményért!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Ideális férfi maszturbátor azokra az éjszakákra, amikor nem akarsz dönteni. Van egy hüvely alakú nyílása és egy száj alakú. Élvezze a 7 rezgésmódot és a 3 sebességet. Félmerev tokja van a kényelmes fogás érdekében.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Fokozza a maszturbáció élményét ezzel a hihetetlen maszturbátorral. Ez a maszturbátor toló- és forgató funkcióval rendelkezik 10 sebességgel, valamint 4 nyelvű hangintegrációval: ez a végső valósághű élményt nyújtja Önnek! Lorelei mindent megtesz - a forgó belső 10 különböző intenzitási szintet biztosít.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Mystim Opus E Electrosex Masturbator Anus

    Az Opus E maszturbátor minden lehetséges módon igazi remekmű. Első pillantásra eléggé alábecsült, különöse az anális változat sok mindent kínál. Hívogató végbélnyílása szó szerint ellenőrzésre vár. Az Opus E segítségével az igazi művészet e​x szerelmesei spontán módon nyúlnak eszközeikhez, és örömmel indulnak el a mélyebb birodalmakba vezető érzéki felfedezőútra.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Reagan Foxx egy délvidéki lány, aki vallásos háttérből érkezett, és nagyon sikeres karrierré változtatta azt az igényét, hogy eltartsa a családját és a szex iránti szeretetét. A swinging és a camming felfedezése után Reagan áttört a felnőttfilmek felé, és azóta nem nézett vissza.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Menj fej-fej mellett ezzel a vibráló dupla simítóval. Erőteljes kettős golyók stimulálják a szárat, miközben a stimuláló texturált belső tér szorosan m​a​x​i​m​u​s megragadja a farkat. A külső csúszásmentes textúra szilárd fogást tesz lehetővé, míg az átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy jól áttekintsd az eseményeket. Végig üreges, hogy a fenekét a partnere péniszfejéhez érje.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

31 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.