×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok szilícium

23 Termék

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    A 4-frekvenciás push funkció szimulálja a maszturbáció valódi érzését (fel-le csúsztatás? Mert az olyan, mintha egy sínvezérlésű felvonót vezetne, és maszturbál egész idő alatt az orgazmusig), a belső 3D részecskék masszírozzák a , 7-frekvenciás stak rezgés, ropogós süketnek fogja érezni magát, és gyorsan eléri az orgazmust, elégedettnek érzi magát.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Távolról, APP-n keresztül vezérelve, adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Hole Black

    Ez az evolúciós darab a FLIP sorozatból Önnek is meghozza az igazi FLIP AIR élményt. A súlya mindössze 420g. Ez egy karcsú, könnyű játék, amely mennyei boldogságot ígér még a legrobosztusabb férfinek is.

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Fedezze fel a legfétisebb és legcsintalanabb oldalát a Fetish by Intoyou kollekcióval.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Az erős motorral meghajtott férfi masterbátorok 10 izgalmas sebességet és 9 vibrációs mintát kínálnak, amelyek közül választhat, teljesen automatikus tolóerő és vibráció. Próbáld ki a gyors lökéseket a legmagasabb beállításon egy vad, intenzív edzéshez, vagy engedd át magad a könyörtelen, lassabb lökéseknek az állóképességedzés és a lassabb felépítésű csúcspont érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez még egy csodálatos szopási kiegészítő is, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Bemutatjuk a Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit-et, az c​r​a​s eredeti vulva-öntő készletet rögzíthető maszturbációs hüvelyrel! A Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit segítségével bárki megismételheti kedvenc hüvelyi ajkát 100%-ban platinára kikeményedő szilikonnal és testbiztos anyagokkal. Egyszerűen állítsa össze szeméremajkak replikáját a mellékelt tokkal és élvezeti tokkal, hogy egy teljesen kibaszott szexjátékot készítsen otthona kényelmében. Ez a készlet a kézműves és a test pozitivitást ötvözi, ami egy teljesen egyedi zsebpucit eredményez!

    50 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Egyedüli szórakozás a kettős stimulációval!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Az Arcwave Pow egy prémium kategóriás kézi stroker szívásvezérléssel, texturált CleanTech szilikonhüvellyel és kettős belépéssel. A Pow intuitív szilikonja használat közben kellemesen feszül, míg a légnyomás-kioldó szelep intenzív szívást hoz létre egy új és hihetetlen csúcspontért.

    47 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbó élvezet a péniszed hegyén! Ezt a turbófeltöltésű Head Pleaser-t a férfiak stimulálására tervezték – tekerje be farkad hegyét ezzel az erős szilikonhüvellyel, vagy vakítsa el partnerét, és heves zümmögéssel ingerelje, hogy még többért könyörögjön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Az Optimum Power® Elite Pro Stroker a csúcstechnológiás, csúcskategóriás maszturbátorok legmagasabb terméke. Ahelyett, hogy egy egyszerű anyagdarab lenne, ennek is megvan a gyümölcse! Ennek a felnőtt játéknak a belseje csomópontokkal és bordákkal bordázott, hogy maximalizálja az élvezetet, valamint egy egyedi fejléc is található benne. A nyitott ujjú kialakítás lehetővé teszi a kívánt fogást, rugalmas hüvely laza vagy szűk ujjhoz, és maximalizálja a tisztítást.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Az Arcwave Pow egy prémium kategóriás kézi stroker szívásvezérléssel, texturált CleanTech szilikonhüvellyel és kettős belépéssel. A Pow intuitív szilikonja használat közben kellemesen feszül, míg a légnyomás-kioldó szelep intenzív szívást hoz létre egy új és hihetetlen csúcspontért.

    47 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    A folyékony szilikon, gyengédebb érintés, jobban védi az érzékeny idegeket és a kényes magánrészeket. Az egész test orvosi minőségű szilikon anyagból készült, puha és bőrbarát. Orvosi szilikonból készült, biztonságos és higiénikus, ártalmatlan a bőrre, és kényelmes megérinteni.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Automatikus toló és forgó - A 7 erőteljes toló és forgó üzemmóddal rendelkező PLAOQUETH férfi maszturbátor csésze egy teljesen új maszturbációs élményt nyújt, közel a tényleges orális érzéshez, ahol hátradőlhet vagy lefekhet, hogy élvezze az észbontó élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    Nincs készleten

23 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.