×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok szilícium

30 Termék

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    A 4-frekvenciás push funkció szimulálja a maszturbáció valódi érzését (fel-le csúsztatás? Mert az olyan, mintha egy sínvezérlésű felvonót vezetne, és maszturbál egész idő alatt az orgazmusig), a belső 3D részecskék masszírozzák a , 7-frekvenciás stak rezgés, ropogós süketnek fogja érezni magát, és gyorsan eléri az orgazmust, elégedettnek érzi magát.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Távolról, APP-n keresztül vezérelve, adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Hole Black

    Ez az evolúciós darab a FLIP sorozatból Önnek is meghozza az igazi FLIP AIR élményt. A súlya mindössze 420g. Ez egy karcsú, könnyű játék, amely mennyei boldogságot ígér még a legrobosztusabb férfinek is.

    39 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Fedezze fel a legfétisebb és legcsintalanabb oldalát a Fetish by Intoyou kollekcióval.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Az erős motorral meghajtott férfi masterbátorok 10 izgalmas sebességet és 9 vibrációs mintát kínálnak, amelyek közül választhat, teljesen automatikus tolóerő és vibráció. Próbáld ki a gyors lökéseket a legmagasabb beállításon egy vad, intenzív edzéshez, vagy engedd át magad a könyörtelen, lassabb lökéseknek az állóképességedzés és a lassabb felépítésű csúcspont érdekében.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    A Melegítő Szopógép egy maszturbátor 6 szívási móddal és 9 vibrációs ritmussal. Hogy az élmény még elsöprő és valósághűbb legyen, fűtő funkcióval rendelkezik, így a csatorna kellemesen melegnek érzi majd a testhőmérsékletet, amikor áthatol rajta. A Mr Pleasure Melegítő Szopógép maszturbátora fröccsenő vízálló, így használat után könnyen tisztítható. A rezgések, a szívás és a melegítés funkció 3 gombbal kényelmesen végrehajtható. A maszturbátor újratöltéséhez USB-kábel is tartozik.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Melegség, rezgések és szívó érzések a tökéletes szóló szórakozáshoz!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Tip Teazer Power Pump

    Élj át egy teljesen új élményt a Pipedream fantasztikus maszturbátorával! Erőteljes rezgéseivel és szívóhatásával garantáltan elégedett leszel!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez még egy csodálatos szopási kiegészítő is, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Textured Milker Cylinder

    Adjon finom a​u​g​u​e textúrát fejési élményéhez! Ez a rögzítőhenger a Milker Automatic Stroker Machine frissítése, texturált gyöngysorokkal az extra élvezet érdekében. Rugalmas gumival bélelt a szoros tömítés és a valósághű löketek érdekében, ez a henger a tengely teljes hosszában elfér, ahogy felszívja. Vigye magát a csúcspont felé, vagy játsszon egy partnerrel. Csak vízbázisú síkosítókkal használja, és enyhe szappannal és meleg vízzel tisztítsa.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Bemutatjuk a Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit-et, az c​r​a​s eredeti vulva-öntő készletet rögzíthető maszturbációs hüvelyrel! A Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit segítségével bárki megismételheti kedvenc hüvelyi ajkát 100%-ban platinára kikeményedő szilikonnal és testbiztos anyagokkal. Egyszerűen állítsa össze szeméremajkak replikáját a mellékelt tokkal és élvezeti tokkal, hogy egy teljesen kibaszott szexjátékot készítsen otthona kényelmében. Ez a készlet a kézműves és a test pozitivitást ötvözi, ami egy teljesen egyedi zsebpucit eredményez!

    50 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Egyedüli szórakozás a kettős stimulációval!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Az Arcwave Pow egy prémium kategóriás kézi stroker szívásvezérléssel, texturált CleanTech szilikonhüvellyel és kettős belépéssel. A Pow intuitív szilikonja használat közben kellemesen feszül, míg a légnyomás-kioldó szelep intenzív szívást hoz létre egy új és hihetetlen csúcspontért.

    47 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 10X Turbo Silicone Penis Head Pleaser

    Turbó élvezet a péniszed hegyén! Ezt a turbófeltöltésű Head Pleaser-t a férfiak stimulálására tervezték – tekerje be farkad hegyét ezzel az erős szilikonhüvellyel, vagy vakítsa el partnerét, és heves zümmögéssel ingerelje, hogy még többért könyörögjön.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Az Optimum Power® Elite Pro Stroker a csúcstechnológiás, csúcskategóriás maszturbátorok legmagasabb terméke. Ahelyett, hogy egy egyszerű anyagdarab lenne, ennek is megvan a gyümölcse! Ennek a felnőtt játéknak a belseje csomópontokkal és bordákkal bordázott, hogy maximalizálja az élvezetet, valamint egy egyedi fejléc is található benne. A nyitott ujjú kialakítás lehetővé teszi a kívánt fogást, rugalmas hüvely laza vagy szűk ujjhoz, és maximalizálja a tisztítást.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Az Arcwave Pow egy prémium kategóriás kézi stroker szívásvezérléssel, texturált CleanTech szilikonhüvellyel és kettős belépéssel. A Pow intuitív szilikonja használat közben kellemesen feszül, míg a légnyomás-kioldó szelep intenzív szívást hoz létre egy új és hihetetlen csúcspontért.

    47 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    A folyékony szilikon, gyengédebb érintés, jobban védi az érzékeny idegeket és a kényes magánrészeket. Az egész test orvosi minőségű szilikon anyagból készült, puha és bőrbarát. Orvosi szilikonból készült, biztonságos és higiénikus, ártalmatlan a bőrre, és kényelmes megérinteni.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Automatikus toló és forgó - A 7 erőteljes toló és forgó üzemmóddal rendelkező PLAOQUETH férfi maszturbátor csésze egy teljesen új maszturbációs élményt nyújt, közel a tényleges orális érzéshez, ahol hátradőlhet vagy lefekhet, hogy élvezze az észbontó élményt.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    Nincs készleten

30 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.