×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok újratölthető

65 - 96 termék, Összesen:169

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Többet keres? A kiválóságra tervezték, tapasztalja meg a tiszta boldogságot a péniszstimuláción keresztül a Power Masturbatorral.

    44 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A Silicone Twin Turbo Strokert a tökéletes egyéni stimulációra tervezték azáltal, hogy szorosan körülveszi a péniszt kellemes melegséggel és erőteljes vibrációkkal, amelyeket a felül és alján stratégiailag elhelyezett kettős golyók okoznak.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Ez az automatikus stroker játék egy intenzívebb forgómotorral van felszerelve, amely erőteljes és állítható erősséget vezet be, hogy olyan messzire hozza Önt, amennyire csak akarja, és a kéz nélküli maszturbátor LED-kijelzője minden egyes használattal mutatja az üzemmódot és az akkumulátor töltését, ami egy új esély a férfi maszturbátorok legmélyebb kívánságainak felfedezésére.

    57 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Csak néhány dolog számít igazán az életben, és mindannyian tudjuk, hogy ezek közül az egyik az egészség. Nemcsak a fizikai egészség, hanem a lelki egészség is, amely együtt jár a szexuális elégedettséggel. Ez a pár játék a tekintélyes Fun Factory márkától izgalmat, hihetetlen orgazmusokat biztosít, és támogatja lelki jólétét. Játsszon velük egyedül vagy párban, és ha készen van, tegye a tokba, amit szintén a csomag tartalmaz.

    101 900 Ft

    63 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Ez a Leten automatikus behúzható, teleszkópos férfi maszturbátorának harmadik generációja, és a valaha volt legjobb mechanikus kézimunkát kínálja.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    A Rebel RC golyómasszírozóval ellátott péniszgyűrű egy anatómiailag formázott golyós vibrátor, amely úgyszint tökéletesen illeszkedik. Egy péniszgyűrű és egy golyós gyűrű tartja a helyén a divatos vibrátort. A játék nagyon nyúlós és rugalmas a tökéletes illeszkedés és a maximális kényelem érdekében. Az izgalmasan szoros illeszkedés hatékonyan támogatja az erekciót a szex közbeni erős teljesítmény érdekében. A mély rezgések stimulálják a golyókat, a kis, rugalmas kar pedig a gátat stimulálja az erőteljes csúcspontokért.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Puha, stimuláló, forgó nyelvek az intenzív péniszmasszázshoz!

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Hagyd, hogy ez a szopó maszturbátor elvégezze helyetted a munkát! Élvezze a 3 sebesség és 5 rezgésmintázat, 3 szorítási mód és egy hozzáadott fűtési funkció kiválasztását az érzéki és kielégítő üléshez.

    127 900 Ft

    79 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    Az USB-vel újratölthető SM390 maszturbátor teljesen új maszturbációs élményt nyújt. Csúsztassa a péniszét egy kis kenőanyaggal a tengelybe, és hagyja, hogy a teleszkópos mozgás kényeztesse. A maximális élvezet érdekében kapcsolja be a fűtési funkciót.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    A NINJA makkú maszturbátor fantasztikus orális stimulációt biztosít, és öngyógyító is. A melegítési funkció 45 Celsius fokos maximális hőmérsékletet ér el, és külön is be- és kikapcsolható.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Légy az elsők között, aki belép az interaktív világba a legerősebb, automatizált férfi maszturbátorral.

    153 900 Ft

    95 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Adjon a golyóinak egy kellemes zümmögést ezzel a szilikon péniszgyűrűvel Taint Stim-mel! Távirányítású, így a beállításokat anélkül változtathatja, hogy újra be kellene állítania a nemi szervét. Adja át a távirányítót a partnerének, hogy még jobban szórakozhassanak, miközben nyög és élvezkedik!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Ez a hihetetlenül hiteles maszturbátor minden érzékszervét erotikus élménnyel meggyújtja. 3 szívóbeállítással és 12 vibrációs móddal felszerelve, hogy a pénisz legérzékenyebb részeit különböző intenzitással és ritmussal stimulálja. Sűrű textúrájú ujjával fog tetszeni, ultrapuha gyönyörködtető hajtásokkal. És amikor újra készen áll, az intelligens memória funkció megjegyzi kedvenc beállításait. A levehető hüvelynek köszönhetően könnyen tisztítható, így ez a nagy teljesítményű maszturbátor újraélheti a szóló pillanatait.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    A világ első melegedő orális szex maszturbátora. A Skidproof Frosted textúrájú kialakítással határozottan nagyszerű ajándék a fizikai erőnléthez. 1. [férfi maszturbációs játékok funkció] 6 féle rezgés + fűtés + vízálló + némítás, a hang kevesebb, mint 60 dB, a napi zaj elnyomhatja.

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    A Fap-O-Matic erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő, robbanásszerű kéz nélküli lökésre az ultrapuha automatikus simogatással! A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    100 900 Ft

    61 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Ossza meg interaktív élményét a leggonoszabb lánnyal, Jessica Drake™-el. Ez a Wicked Pictures szupersztárja egy többszörösen díjnyertes felnőtt színésznő, író, rendező és szexuális oktató. Megtanít egy-két dologra, hogyan bánjon magával a hálószobában.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    A férfi maszturbátorok számára csak a textúra számít. Ez hajtja Devent. Nagyon biztonságos szilikagélből és ABS anyagból készült, mely kényelmes és környezetbarát. Igény szerint 6 frekvenciájú rezgésmód választható. Az évszaknak megfelelően különböző fűtési módokat választhat. Az IPX6 vízálló fokozat könnyen használható és tisztítható. A több mint 60 perces akkumulátor-élettartamnak köszönhetően sokáig élvezheti.

    45 900 Ft

    28 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Fedezze fel az új érzéseket, amelyek fokozzák a szóló üléseit ezzel az Auto Milker Extreme Sucking Mastorbatorral! A fejőgép szív, szorít és vibrál, hogy a legkielégítőbb élményt nyújtsa Önnek új érzésekkel, amelyeket élvezhet! A belső alagút rendkívül valósághű, így élvezheti az élethű fantáziát, miközben simogatja a puha, rugalmas TPE-t.

    122 900 Ft

    76 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Három olyan funkció, amelyről nem szeretne lemaradni!

    44 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    A világ első Guybrator™-a szabadalmaztatott PulsePlate technológiájával. A PULSE egy többszörösen díjazott férfi stimulátor, amely rezgéseket használ a férfi stimulálására. Míg a PULSE III SOLO-t a férfi egyéni használatra tervezték, a PULSE III DUO távirányítójával és vibráló aljával kifejezetten pároknak készült.

    95 900 Ft

    58 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Az átlátszó ablak kialakítása vad és izgalmas vizuális élményt nyújt. A kristályszerű átlátszó vag*na édes csatorna teljesen kibontakozik Ön előtt! Megfigyelheti, hogyan préselődik be a p*nisze a bájos lyukba, hogyan csiklandozza a hegyét tucatnyi puha kiemelkedés a toló mozdulatok során, valamint hogyan szívják és csókolják meg gyengéden a dús bordák a haverját.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    A tartós zselés szilikon külső burkolat két erőteljes vibrátort foglal magában, 9 egyedi üzemmóddal, amelyek stimulációt küldenek az eksztázisba, míg a luxus belseje kettős sűrűségű gélszilikonnal bélelt. Egy puha zselés szilikon, amely gyorsan alkalmazkodik a test hőmérsékletéhez. Jamyjob.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Bodywand MensWand Black

    A MensWand az első kifejezetten férfiaknak tervezett Bodywand. A kompakt, nagy teljesítményű USB újratölthető masszírozó rugalmas nyakkal rendelkezik, amely segít kisebb vagy nagyobb nyomást kifejteni a kívánt területeken. A mellékelt többcélú tartozék sima szilikon szárnyai körülölelik a szárat, és használhatók szólójátékhoz, előjátékhoz vagy orális szex kiegészítőjeként. 8 sebesség és 20 vibrációs minta révén élvezheti a tartozék enyhe textúrájú belsejének stimuláló érintését.

    82 900 Ft

    50 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Könnyen fogható Masturbátor 01 a WYNE-től, izgalmasan pöttyös, puha hüvellyel vagina alakban. Plusz melegítő funkció 42°C-ig, 5 változatos vibrációs mód 3 sebességben és intenzív szívó funkció 3 üzemmódban. Az összes funkció együtt vagy külön-külön is vezérelhető egy gombnyomással.

    89 900 Ft

    55 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira minden, amit el tud képzelni... és még sok más! Több mint 500XXX film sztárja, publikált író, költő, többszörös díjnyertes, és az XBIZ és az AVN az év női előadójának választotta.

    165 900 Ft

    103 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Ez az exkluzív készlet az újratervezett részletek lágy zselében és a fűtött élvezet tökéletes kombinációja. A sűrű részletek úgy vannak elrendezve, hogy illeszkedjenek egymáshoz a teljes burkoláshoz, a testmeleghez hasonló melegséggel dolgozva a magával ragadó élvezet érdekében.

    204 900 Ft

    127 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Férfi maszturbátor 7 vibrációs mintával és 5 erős szívómóddal. Futurisztikus kialakítású, hüvely alakú nyílást tartalmaz, texturált csatornával.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

65 - 96 termék, Összesen:169

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.