×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibráló maszturbátorok

32 Termék

  • Paloqueth Automatic Blowjob Stroker with Textured Sleeve Thrusting & Vibrating

    A többi hagyományos férfi maszturbátor csészéktől eltérően ennek a férfi szexjátéknak ez a teljes hosszúságú szerkezete 360 fokos feszes becsomagolást biztosít. Az innovatív rugós technológiának köszönhetően megtapasztalhatja a nyújtás érzését, amikor ez a görgő fel-le mozog a szár mentén, teljesen új dimenziót adva a maszturbációnak.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Lipped Light

    Ez az élethű simító nem csak szív és vibrál két nagy teljesítményű független motorral, hanem hajlít és szorít is, hogy minden mozdulattal megfeleljen a vágyaidnak. A kétrétegű anyag finoman valósághű tapintású, puha belső réteggel és szilárdabb külső réteggel – és rengeteg textúrával a csatornán belül.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    A 4-frekvenciás push funkció szimulálja a maszturbáció valódi érzését (fel-le csúsztatás? Mert az olyan, mintha egy sínvezérlésű felvonót vezetne, és maszturbál egész idő alatt az orgazmusig), a belső 3D részecskék masszírozzák a , 7-frekvenciás stak rezgés, ropogós süketnek fogja érezni magát, és gyorsan eléri az orgazmust, elégedettnek érzi magát.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Távolról, APP-n keresztül vezérelve, adja fel a hatalmat, és hagyja, hogy partnere vezessen egy örömteli utazásra, bárhonnan, bármikor.

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Sucking Good

    Tapasztalja meg a vákuumszivattyú belsejében található rugalmas puha hüvely egyedülálló érzését, amely úgy szorít és húz, mint az igazi, a szűk TPE-kamrával, amely extra élvezetet biztosít. Válasszon a vákuumszívás három sebessége közül, vagy válassza a különleges funkciót, amely felváltva szív és kienged a hihetetlen fantáziateljesítő élményért, miközben a 9 fokozatú vibráló alapja zúg. Használja a szilikon hüvelyt, hogy vákuumjátékát péniszpumpává alakítsa, hogy növelje a hosszát és kerületét – és még az oldalsó méreteket is nyomon követheti.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Lipped Dark

    Ez az élethű simító nem csak szív és vibrál két nagy teljesítményű független motorral, hanem hajlít és szorít is, hogy minden mozdulattal megfeleljen a vágyaidnak. A kétrétegű anyag finoman valósághű tapintású, puha belső réteggel és szilárdabb külső réteggel – és rengeteg textúrával a csatornán belül.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Mega Milker Flesh

    A PDX ELITE VIBRÁLÓ MEGA MILKER innovatív kompressziós technológiája úgy van tervezve, hogy automatikusan körülveszi a tengelyt stimuláló nyomással, lehetővé téve a hihetetlen préselést és élvezetet. Az átlátszó ablak lehetővé teszi az események nyomon követését, mivel a farka minden centimétere újra és újra meg van fejve 6 erősödő gyorsasággal.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CP02 Rotating and Vibrating Automatic Masturbator with Adapter

    A CRUIZR CP02 egy fényűző és diszkrét maszturbátor fel-le mozgással és vibrációs funkcióval. Élvezheti a finom pénisz stimulációt, és egyszerűen választhat az 5 sebesség vagy a 10 vibrációs mód közül. A maszturbátor spirálisan forgó mozgást végez, így Ön még valósághűbb érzést él át. A puha, elasztikus szilikon hüvely hüvelynyílással rendelkezik, és számos szegecset és bordát tartalmaz a belsejében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CutiePies Cheerleader Cherry Masturbator with Bonus Bullet

    Ismerd meg a CutiePies-t: élethű maszturbátorok gyűjteménye, mindannyian saját szenvedélyes személyiséggel. Ezek a hölgyek ultra-puha TPE anyagból készültek, és mindannyian valósághű nyílásokkal vannak ellátva a végtelen simogatáshoz. Könnyen tisztíthatók, tökéletes méretűek és jobbak, mint a valódiak, bele fogsz szeretni a CutiePies-be!

    61 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 06 Masturbator Dual Motor Vibrating, Sucking & Moaning Function

    Rezgő szopás szoros markolattal és szexi nyögésekkel!

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Leten SM360 Super Masturbator Vibrating & Sucking

    A maszturbáció alternatívája ez a fantasztikus, USB újratölthető SM360 maszturbátor! Csúsztassa a péniszét egy kis síkosítóval a járatba, és hagyja magát kényeztetni a varázslatos szívófunkcióval, vibrációkkal kombinálva a maximális élvezet érdekében.

    58 900 Ft

    36 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez még egy csodálatos szopási kiegészítő is, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Négy, három, kettő, egy... a visszaszámlálásnak vége, és a rakéta fénysebességgel indul, hogy egyenesen az élvezetek univerzumaiba vezesse!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • HiSmith HSA51 Thrusting Masturbation Cup with 9 Frequency Vibration KlicLok

    A távirányító már nem csak nőknek szól, küldjön el egy linket, hagyja, hogy partnere irányítsa készülékét, bárhol is van – ezer mérföldről vagy akár egy nyilvános helyről! hagyja, hogy az embere élvezze a legjobb izgalmat.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel együtt használni. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, amely a pénisz hátsó részét körbeveszi, hogy mélyen torkát érezzen. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    52 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    A Moto Bator X erőteljes dugattyús tolóerővel fokozza a maszturbációt a tökéletes ütési élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amely testreszabható az Ön személyes hangulatához! Készüljön fel a robbanásszerű kihangosító lökésre, amely körbeveszi péniszét lágy élvezeti csomókkal. A végső önkielégítés készen áll, amikor Ön készen áll!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Gusto Navy

    Hajrá Gusto! Ennek a korszerű simítónak valósághű textúrájú csatornája van, amelybe belecsúsztathat. Tapasztalja meg a különféle szívási és vibrációs sebességeket és ritmusokat, amelyek utánozzák a klasszikus fújás érzéseit. Több motor egymástól függetlenül működik a tökéletes testreszabás érdekében. Klassz megjelenésű és diszkrét, a hüvely, a vibrációs golyó és a védőkupak könnyen eltávolítható a tisztításhoz.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Ki ne élvezné az orális szexet? Mi van, ha azt mondjuk, hogy van egy másik magasabb szint? A Hurricane by Jamyjob egyenesen a jövőből érkezik, hogy megmutassa, hogyan zajlanak a dolgok ott. Ez a stimulátor nem csak egy orális szex szimulátor, de még javítja is!

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Black

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartalmaznak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    A Pulsar szívásstimulátor 3 szívási móddal és 4 pulzáló rezgésmóddal rendelkezik az intenzív szívómozgások megtapasztalásához. ABS-ből és TPE-ből készült, a belső hüvely kivehető a könnyű tisztítás érdekében. 3 gombbal egyszerűen kezelhető. Van egy légnyomás-kioldó gomb is. A kényelem kedvéért a Pulsar a mellékelt USB-kábellel újratölthető.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential Dragon Eye

    A PULSE DRAGON EYE lenyűgöző, irizáló különleges kiadása a pénisztulajdonosoknak szánt, legkelendőbb játékunknak, a PULSE DRAGON EYE olyan szexi, hogy ugyanolyan élvezetet fog kapni a birtoklása, mint a használata… nos, majdnem.

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 03 Masturbator Vibration, Warming & Suction for Blowjob Feeling

    Erőteljes maszturbátor 03 a WYNE-től, amely intenzív, teljesen automatikus stimulációt biztosít a pénisznek 7 rezgési móddal és 3 szívási móddal. A 40°C-ig terjedő melegítő funkció és a mellékelt fejhallgatón keresztüli könnyű és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Az összes funkció könnyen és külön-külön vezérelhető a könnyen kezelhető szexjátékon található gombokkal.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Adjon újítást egyéni vagy páros játékához ezzel az automatikus simítóval, amely erőteljes vibrációs és simogatási módokkal rendelkezik.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Az Optimum Power® Elite Pro Stroker a csúcstechnológiás, csúcskategóriás maszturbátorok legmagasabb terméke. Ahelyett, hogy egy egyszerű anyagdarab lenne, ennek is megvan a gyümölcse! Ennek a felnőtt játéknak a belseje csomópontokkal és bordákkal bordázott, hogy maximalizálja az élvezetet, valamint egy egyedi fejléc is található benne. A nyitott ujjú kialakítás lehetővé teszi a kívánt fogást, rugalmas hüvely laza vagy szűk ujjhoz, és maximalizálja a tisztítást.

    57 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn1 Masturbator

    A folyékony szilikon, gyengédebb érintés, jobban védi az érzékeny idegeket és a kényes magánrészeket. Az egész test orvosi minőségű szilikon anyagból készült, puha és bőrbarát. Orvosi szilikonból készült, biztonságos és higiénikus, ártalmatlan a bőrre, és kényelmes megérinteni.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

    Kiárusítás
  • Rebel Glans Masturbator with 2 Functions

    Kompakt Glans maszturbátor 2 funkcióval a Rebeltől egy új, innovatív masszázstechnikával – a Super Sqeeze-el! Az intenzív rezgések közvetlenül stimulálják a makkot és a frenulumot. Világpremier: tervezés és fejlesztés Made in Germany!

    50 900 Ft

    37 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

32 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.