×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Vibráló maszturbátorok

22 Termék

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Bemutatjuk a maga nemében első számú fejőgép maszturbációs technológiát, amelyet arra terveztek, hogy teljesen körülvegye a szerszámot szorító, forgó stimulációval a tökéletes érzet érdekében! Az átlátszó ablakon keresztül megtekintheti az eseményeket, amint a pénisz minden centijét megfeji 10 forgó, pörgő funkció, valamint az 5 aktív sebességfokozat, amelyek mindegyikét egy kényelmes, újratölthető motor hajtja.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Moto-Bator 2

    Tapasztalja meg a tökéletes kéz nélküli élményt! A Motor Bator 2 új és továbbfejlesztett motorja a valaha tapasztalt legintenzívebb szívást, vibrációt és erőteljes dugattyús tolóerőt biztosítja. A szívás és a tolás együtt és külön is élvezhető!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Ismerd meg a Calort, a 2022-es év első dobását és a távolsági szexre szánt termékcsaládunk legújabb tagját! A Calor egy mélységvezérelt fűtésű kompakt férfi maszturbátor.

    76 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Kokos Hera Real Hip Masturbator Vibrating

    "Hera Hip - REAL" - egy tiszta és igényesen kialakított kis csípő maszturbátor. Minden nyílás egyedi kialakítást és érzést kínál. Hüvelyi és anális nyílások. Ez a valósághű maszturbátor masszázsrendszerrel rendelkezik. Egyszerre forgatva és vibrálva masszírozó hatást ad.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Black

    COBRA LIBRE II - a pénisz masszírozó. Érzékeny, innovatív, nagy teljesítményű. A COBRA LIBRE II szexuális játék a pénisz fejéhez!

    63 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Tight Squeeze Black-Red

    Hagyja, hogy ez a deluxe többfunkciós simító minden képzeletét kielégítse! Az intenzív 10-sebességes rezgések, a szívás és szorítás 7 sebessége és mintája – és az erotikus hangzás – mind egyesülnek, hogy a teljes elégedettség lélegzetelállító élményét hozza létre. Mindegyik funkció külön-külön működik, így egy gombnyomással testreszabhatja örömét az ergonomikus tartályon, amely kényelmesen illeszkedik a kezébe. Teljesen újratölthető, tisztításhoz eltávolítható hüvely, fröccsenésálló.

    57 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 3 Functions 552704

    Melegség, rezgések és szívó érzések a tökéletes szóló szórakozáshoz!

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Power-Bator

    A befolyásolás erejével megalkotott CONTROL…¡ technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. Modern maszturbáció modern dizájnnal, a CONTROL Power-Bator kihangosított lökést, nyugtató meleget, valamint szexi beszédet és nyögést kínál egyszerre vagy függetlenül. Az újratölthető motor erőteljes teljesítményt kínál 7 intenzív tolómóddal, amelyek személyre szabott élvezetet tesznek lehetővé. A belső hüvely rugalmas, provokatív textúrákkal veszi körül a szárat, hogy fokozza ezt az erőteljes maszturbációs élményt.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Az igény szerinti szimulált orális szex még soha nem volt ilyen egyszerű! Egy olyan férfi számára, akinek hirtelen szexuális fellángolása támad, bármit is néz vagy ha alszik, csak tartsa lenyomva a gombot a bekapcsoláshoz, és mintha csak egy hangszóró vagy "Alexa" lenne, amelynek célja, hogy kényeztesse a fejét...

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatikus szopás – nincs szükség kézre!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Hot Octopuss Pulse Solo Essential

    Vidd haza a PULSE SOLO ESSENTIAL-t, és fedezd fel a férfi maszturbáció egy teljesen új világát. A világ első Guybrator™ névre keresztelt, többszörösen díjnyertes férfi szexjátékunk segítségével ki kéz nélkül is használhatja. Sokoldalú kialakítása azt jelenti, hogy tökéletes játék mindenki számára, akinek pénisze van.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    A PDX ELITE Talk-Back Super Stroker teljes érzékszervi örömteli élményt kínál reagáló erotikus kommunikációval. A szenvedélyes nyögéseken kívül 20 csábító közvetlen reakció és 10 szexi, mozgás által kiváltott reakció pezsdíti fel az elméjét, és egyedi, fokozott intenzív élvezetet nyújt minden egyes maszturbációs alkalomnak.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Pump One

    Man.Wand Pump One férfi maszturbátor

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Készüljön fel élete legjobb simogatási élményére! A PDX Elite Hydrobator hihetetlen vízi stimulációra készült az innovatív, két nyitott végű kialakításával, amely lehetővé teszi a víz átáramlását az alagúton, miközben az egyidejű automatizált simogatási technológia teljes körű simogatási élményt nyújt. A bármilyen hosszúságú tengelyhez illeszkedő üreges alagúttal kialakított Hydrobator hozzáférhető formája lehetővé teszi a nedves vagy száraz automatizált simogatást és vibrációt – így tökéletes a zuhany maszturbációjához!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Puha, texturált, bordázott. 3 nyalás, 7 vibrációs mód, MAX gomb, amelyet a robbanásszerű orgazmus elérésére terveztek. Rugalmas ujjú, minden mérethez jó. 60 perc. legalább a zavartalan szórakozásért. USB töltő akkumulátor. Vízálló és könnyen tisztítható.

    55 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Az INSCUP 2 gyönyörű, diszkrét tokkal rendelkezik. Melegítő funkciójával maximum 43 fokos hőmérsékletre melegít, és külön-külön be- és kikapcsolható. Az INSCUP 2 5 összehúzódási és 7 vibrációs mintával rendelkezik, amelyek külön-külön is működhetnek.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Solo Stroker Black

    Erotikus csavar az önelégültségen, könnyű elragadtatni a Solo erejétől. Ennek az innovatív simítónak puha, texturált csatornája van, spirális mozgással és 7 szívási és meghúzási sebességgel. Emelje a szólójátékot a következő szintre a csatorna második motorjának vibrációjával. Élvezze az egyedi érzéseket, a testreszabható illeszkedést és az erőteljes orgazmust – nincs szükség partnerre. A játék szabadsága!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Adjon újítást egyéni vagy páros játékához ezzel az automatizált simítóval, amely erőteljes vibrációs és simogatási módokkal rendelkezik.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Emlékszel, amikor először ültél egy autó volánja mögé? A szabadság, a lehetőség, a hatalom érzései? A tudás, amelyet olyan módon fedezhetett fel és fedezhetett fel, amelyre korábban nem volt lehetőség? Nagyjából ez történik a bőrével, amikor először használja a COBRA LIBRE II-t.

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Zero Tolerance Gyro Stroke Black

    Intenzív élvezet a tenyerében! Élvezze ennek a nagy teljesítményű, gömbölyű simítónak az egyedi érzetét, amely 3 fokozatú mély, körkörös vibrációval vesz körül. Tartsa szilárdan ezt a hatalmas eszközt a texturált kanniszterrel és a külső fogantyúval, amely hurkot kínál a hüvelykujjnak vagy az ujjaknak – majd készülj fel életed utazásának megtapasztalására! 1 gombos világító vezérlőpanel, rugalmas testbiztos szilikonból, teljesen vízálló és merülő, USB újratölthető.

    71 900 Ft

    44 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • 53 900 Ft

    41 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

22 Termék

Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.