×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vibráló

129 - 160 termék, Összesen:236

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Tapasztalja meg élete meghitt egyéni utazását az energiadús Optimum Power Ultimate Head Exciterrel. A karcsú és kompakt maszturbátor intenzív lökéssel és forgó akcióval büszkélkedhet a felejthetetlen orgazmikus találkozás érdekében. Csúsztassa be a péniszét, és élvezze a tiszta kényeztető élvezetet. A könnyen használható simító tartós ABS-ből készült, és puha és érzéki textúrájú, levehető TPR hüvellyel rendelkezik a fokozott érzékenység és az észbontó érzés érdekében.

    33 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    Az INSCUP 2 gyönyörű, diszkrét tokkal rendelkezik. Melegítő funkciójával maximum 43 fokos hőmérsékletre melegít, és külön-külön be- és kikapcsolható. Az INSCUP 2 5 összehúzódási és 7 vibrációs mintával rendelkezik, amelyek külön-külön is működhetnek.

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    A Kubex egy rendkívüli férfi maszturbátor, nem csak megjelenésében, hanem tulajdonságaiban is egyedülálló.

    26 900 Ft

    20 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizájn, erő és elegancia. Példátlan élményért fedezze fel a MAN.WAND-ot Annak érdekében, hogy mindig tovább tudjon menni az élvezetek keresésében, ez a vadonatúj típusú maszturbátor 8 a különböző sebességgel és 20 vibrációs móddal rendelkezik. Rugalmas feje és rendkívül erős motorja egyedülálló élményeket kínál. Egyszerűen alkalmazza a MAN.WAND forradalmi ergonómiáját... Az orgazmus garantált.

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream PDX Elite ViewTube Pro

    A PDX ELITE® VIEWTUBE™ PRO erőteljes, szakaszos szívással fokozza a maszturbációt a tökéletes simogatási élmény érdekében. Tökéletes szenzációs vihar a felfokozott egyéni szexhez, amelyet személyre szabhat személyes hangulatához! Készüljön fel a péniszét körülvevő robbanásszerű szuperszívásra az ultralágy automatikus szívóművelettel! A végső maszturbációs élmény készen áll, amikor Ön készen áll!

    114 900 Ft

    71 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Az erotikus felfedezések és beteljesülés egy évtizede ünnepelve a Szürke Ötven árnyalata Hivatalos Pleasure Collection meghívja Önt, hogy merüljön el az Ötven árnyalat élményében.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Astra Suction & Vibration

    JAMYJOB™ ASTRA. érzékien vonja be a pénisz bársonyos szilikonba és hihetetlen rezgésekbe. Két motorja visszaveri a vibrációt egymásról, így enyhe szívásérzetet kelt. Nincs szükség lökésre, szorításra vagy simogatásra – csak dőljön hátra, és élvezze,

    37 900 Ft

    23 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    A CRUIZR CM06 maszturbátor egy diszkrét péniszstimulátor 10 különböző vibrációs beállítással. Csavarja le a kupakot a tetejéről, és fedezze fel a puha, rugalmas hüvelyt egy hüvelynyílással. Szeggyel és bordázott belsővel rendelkezik, és élethű. A hüvely levehető, így könnyen tisztítható. Nyomja meg a hangaktiváló gombot, és élvezze a fülledt női hangot, amely egyértelműen tudatja, hogy ő is annyira élvezi, mint Ön! Van egy kényelmes, különálló fejhallgató-csatlakozó is.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Az Optimum Power® Masturball™ egy teljesen önálló vibrációs teljesítményű simogató, amely 10 vibrációs funkcióval, 3 funkcióval szenzációs kompresszióval és nyomásérzékeny csiklandozó párnákkal van felszerelve a teljesen testreszabható simogatási élmény érdekében. A nyomásérzékeny szorítópárnák minden mozdulattal testreszabják a feszességet, miközben a különféle funkciók csiklandoznak és új csúcspontok felé viszik.

    50 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Az AIRTURN3 maszturbátor kényelmesen tartható, és teljesen szilikon külsővel rendelkezik. Az AIRTURN 3, 3 szívómintával és 6 vibrációs mintával rendelkezik (mindegyik 3 intenzitással). A tetején található 4-utas Joystick segítségével nagyon egyszerű váltani a különböző funkciók között. A levehető, puha szilikon péniszhüvely szegecsekkel és bordákkal rendelkezik, amelyek optimális stimulációt biztosítanak a pénisz számára. Mindig használjon síkosítót a péniszre a nagyobb kényelem érdekében. Használat után langyos vízzel és játéktisztítóval tisztítsa meg a játékot.

    69 900 Ft

    42 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Durex Play Ride & Vibe Vibrating Stroker

    Puha, texturált, bordázott. 3 nyalás, 7 vibrációs mód, MAX gomb, amelyet a robbanásszerű orgazmus elérésére terveztek. Rugalmas ujjú, minden mérethez jó. 60 perc. legalább a zavartalan szórakozásért. USB töltő akkumulátor. Vízálló és könnyen tisztítható.

    55 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vízálló maszturbátor vibrációval és melegítő funkcióval (40 °C-ig). 6 mód, 3 intenzitási fokozat. 4 gombbal (Be/Ki, hőmérséklet, plusz és mínusz). A mellékelt USB kábellel újratölthető. Fekete/rózsaszín. Teljes hossz 13 cm, beillesztési mélység f​e​r​m​e​n​t​u​m 7 cm, Ø 3 cm (rugalmas). Anyaga: szilikon, ABS, ftalátmentes az EU REACH előírása szerint. Töltési idő 3 óra, akkumulátor élettartama 1 óra.

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tom of Finland Head To Head Vibrating Sleeve

    Menj fej-fej mellett ezzel a vibráló dupla simítóval. Erőteljes kettős golyók stimulálják a szárat, miközben a stimuláló texturált belső tér szorosan m​a​x​i​m​u​s megragadja a farkat. A külső csúszásmentes textúra szilárd fogást tesz lehetővé, míg az átlátszó anyag lehetővé teszi, hogy jól áttekintsd az eseményeket. Végig üreges, hogy a fenekét a partnere péniszfejéhez érje.

    41 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Tegye még jobbá a maszturbációt egy simítóhüvellyel, amely élvezetes textúrákkal és intenzív vibrációval kényezteti! Ez a szilikon férfi szexjáték prémium minőségű, külső textúrájú ujjával rendelkezik a biztos fogás érdekében, és tucatnyi puha, sima bordát tartalmaz, amelyek masszírozzák a péniszét.

    25 590 Ft

    15 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Playboy Solo Stroker Black

    Erotikus csavar az önelégültségen, könnyű elragadtatni a Solo erejétől. Ennek az innovatív simítónak puha, texturált csatornája van, spirális mozgással és 7 szívási és meghúzási sebességgel. Emelje a szólójátékot a következő szintre a csatorna második motorjának vibrációjával. Élvezze az egyedi érzéseket, a testreszabható illeszkedést és az erőteljes orgazmust – nincs szükség partnerre. A játék szabadsága!

    74 900 Ft

    45 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Készüljön fel élete legjobb simogatási élményére! A PDX Elite Hydrobator hihetetlen vízi stimulációra készült az innovatív, két nyitott végű kialakításával, amely lehetővé teszi a víz átáramlását az alagúton, miközben az egyidejű automatizált simogatási technológia teljes körű simogatási élményt nyújt. A bármilyen hosszúságú tengelyhez illeszkedő üreges alagúttal kialakított Hydrobator hozzáférhető formája lehetővé teszi a nedves vagy száraz automatizált simogatást és vibrációt – így tökéletes a zuhany maszturbációjához!

    76 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    A befolyásoló képességgel megalkotott CONTROL technológiát kínál a maszturbáció fokozására és az intim élmények fokozására. A CONTROL vibráló szilikon szegélyedzőt a tökéletes egyéni stimulációra tervezték, mivel a teljes szárat rugalmas FlexFit szárnyakkal és erőteljes vibrációval veszi körül. Mindkét FlexFit szárny körbeöleli, és személyre szabott illeszkedést és testreszabható nyomást tesz lehetővé, miközben az újratölthető motor mindig készen áll az élvezet fokozására. A vízálló kialakítás bármilyen nedves környezetben élvezhető.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Egyidejű szívás és vibráció!

    50 900 Ft

    31 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Dameron Suction & Vibration Masturbator Red

    Tapasztalja meg az élvezet új szintjét a JAMYJOB Dameron férfi maszturbátorral. Ezt a luxus intim játékot úgy tervezték, hogy kielégítse legmélyebb vágyait, és új magasságokba emelje intimitását.

    36 900 Ft

    25 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blowtech Auto Stroker Machine Black

    Adjon újítást egyéni vagy páros játékához ezzel az automatizált simítóval, amely erőteljes vibrációs és simogatási módokkal rendelkezik.

    61 900 Ft

    47 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Wyne 02 Masturbator Vibration, Sucking & Moaning Function

    Maszturbátor 02 a WYNE-től 4 motorral, 10 rezgési móddal és 3 szívási móddal a pénisz intenzív stimulálásához. A mellékelt fejhallgatón keresztül az enyhe és szexi nyögések (3 hang) még jobban felizgatják a maszturbátort használó személyt. Minden funkció külön-külön vagy kombinálva is vezérelhető a könnyen kezelhető szexjáték gombjaival.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration Black

    Dübörgő rezgések robbanásszerű érzésekkel!

    143 900 Ft

    119 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Luscious Tiana Chocolate

    SPANK a fenekem! A zsákmányom üthető, összetévesztheti az igazival! Melegítsen fel forró vízben, hogy valósághű érzést keltsen, és csúsztassa be a lövedékvibrátort a 2 valósághű lyukam egyikébe a többsebességes és vibrációs élvezet érdekében.

    60 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Egyedüli szórakozás a kettős stimulációval!

    49 900 Ft

    29 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Sweet Smile rezgő vibrátor, amely a pénisz csúcsát kényezteti!

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    A Doc Johnson új GoodHead Vibráló Segító Fej Pro egy 3 hüvelykes mini simító és golyós f​e​l​i​s vibrációja, amelyet kifejezetten kézi használatra terveztek, hogy fokozza az érzéseket és az élvezetet fellatio közben. Kívül puha, belül stimuláló masszírozó gyöngyökkel ellátott, ez az egyedi formájú, rugalmas simító az átlátszó, ultrarealisztikus ULTRASKYN-ünkből készült, és a vibrátor pontosan illeszkedik, hogy intenzívebb érzetet biztosítson. Tegye jó fejjel a GoodHead-et ma este!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    A pénisznek készült játékok gyakran hatalmasak, csúnyák és kényelmetlenek a partnerrel való használat során. A karcsú, könnyen kezelhető MANTA úgy lett kialakítva, hogy tökéletes legyen a partnerszexhez, valamint az egyéni játékhoz, csúszkáljon a testek között, és alapvetően vibrátorrá változtassa a péniszét. Ez is egy csodálatos szopási kiegészítő, körbejárja a pénisz hátsó részét a torok mélyére ható érzés érdekében. Ne feledkezzünk meg az egyéni játékról sem! A MANTA bordái síkosítót tartanak, a jobb simogatás érdekében.

    63 900 Ft

    39 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Vibrating Penis Trainer with 3 Point Stimulation Black

    Könnyen fogható maszturbátor Penis Trainer 3 pontos stimulációval a Rebel-től, rugalmas szárnyakkal, amelyek biztonságosan rögzítik a pénisz szárát. A rugalmas szegmensek finoman fedik a makkot és a heréket.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Tapasztalja meg az élvezet új szintjét a JAMYJOB SPIN-X férfi maszturbátorával. Ezt a luxus intim játékot úgy tervezték, hogy teljesítse legmélyebb vágyait, és új magasságokba emelje intimitását.

    37 900 Ft

    26 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Ez az intenzív fej ugrató két erőteljes golyót tartalmaz, amelyek a TPR hüvelyhez vannak rögzítve, hogy teljesen befogja a pénisz hegyét a felejthetetlen ugratásért! Használja egyedül vagy partnere szexuális vágyának fokozására.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Ötletesen és okosan megtervezett maszturbátor stimuláló barázdákkal, stimuláló dudorokkal és stimuláló szárnyakkal a péniszszár és a makk intenzív stimulálásához. Az egykezes maszturbátor 2 nagy teljesítményű, 10 vibrációs funkciós motort tartalmaz, melyek a mód gombokkal egyszerűen vezérelhetők.

    31 900 Ft

    19 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Dream Toys Blowtech Deep Throat Sucking Machine Black

    Adjon újítást egyéni vagy páros játékához ezzel az automatikus simítóval, amely erőteljes vibrációs és simogatási módokkal rendelkezik.

    45 900 Ft

    34 900 Ft

    +

    -

    Raktáron

129 - 160 termék, Összesen:236

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.