×

Regisztráció.

Az Ön adatai

Bejelentkezési adatok

Bejelentkezés

Adja meg a nevét!
Adja meg a vezetéknevét!
A név nincs helyes alakban megadva!
A vezetéknév nincs helyes alakban megadva!
Az e-mail nincs helyes alakban megadva!
Töltse ki az e-mailt!
Ez a fiók már létezik!
Írja be a jelszót!
Adjon meg egy érvényes jelszót!
Tartalmaznia kell legalább 6 karaktert!
Maximálisan 16 karaktert tartalmazhat!
A jelszavak nem egyeznek!
El kell fogadnia a feltételeket!
Helytelen adatokat adott meg!

Maszturbátorok vibráló

1 - 32 termék, Összesen:41

  1. 1
  2. 2
  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    A tökéletes érzésért: Helyezze be a rezgő golyót a hüvely alján lévő lyukba.

    12 790 Ft

    7 490 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Sofia Mocha

    Az M for Men Sofia puha, nyitott és játékra kész. Ez a valósághű kiverő csatorna szenzációs textúrákkal van tele. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzetet ütés közben. A nyitott végű és könnyen tisztítható Sofia bármilyen méretű péniszhez illeszkedik.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M For Men 3pack Vibrating Stroker Kit

    Magát síkosító: nedvesen csúszós. Csak adjon hozzá egy kis vizet, és csúsztassa bele. Texturált: élvezze az erotikus érzést, ahogy a gerincek masszírozzák a szerszámát. Legyen meg mindene: gyönyörűen kialakított anális, vagina, szopó ajkak. Rezeg: a kivehető vízálló töltényvibrátor rezegteti a szerszámát a robbanásszerű orgazmusért. Csakis a legjobb: Blush által imádott és felelősségteljesen készített tervezés, fejlesztetés és kipróbálás.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Shots Toys Vibrating Rider Mouth

    Nyissa ki a kupakot, és a legjobb eredmény elérése érdekében adagoljon néhány csepp síkosítót. Óvszer nem szükséges, de a jobb higiénia érdekében ajánlott. eljárás tisztítsa meg a csészét úgy, hogy fordítsa ki, és mosson ki játéktisztítóval. Alaposan öblítse le. Szobahőmérsékleten tárolandó.

    7 990 Ft

    2 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Ashley Vanilla

    Ashley azon fáradozik, hogy elvigye Önt, amikor csak kívánja. Ez a puha, hüvely alakú maszturbátor élethű X5-ből készült, a puhaság és a keménység tökéletes egyensúlyáért. Ráadásul az egysebességes vibrációs golyó még nagyobb érzetet biztosít a szerszámán felfelé és lefelé. A kényelmes egykezes kényeztetéshez méretezett Ashley nyitott végű, hogy minden hosszra illeszkedjen, és csúszásmentes markolattal van felszerelve, így Ön szabályozhatja lökéseinek sebességét és mélységét. Élvezze Ashley-t egyedül vagy partnerével.

    12 790 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Silicone Stimulator

    Élvezze a tökéletes maszturbációt és kényeztesse hatékony módon kedvenc testrészét. Mindebben ez az egyedülálló játékszer lesz a segítségére. Ez a termék nem más, mint egy vibráló szilikon stimulátor, amely a pénisz alsó részére koncentrál. Tulajdonságai és működése Önt is garantáltan ámulatba ejtik.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • FunZone Vulcan Ripe Vagina Vibrating

    Kinyitás után ez a Vulcan érett hüvely készen áll az igazi szerelmi munka elsajátítására. Bőrtónusú Realistic Love Skin anyagból készült, texturált belső alagúttal rendelkezik, és vibrációt is hozzáadhat a szórakozáshoz: 6 vibrációs és pulzációs szint. Teljes méret: kb. 15 cm, szűk, de rugalmas alagútátmérővel. A mellékelt mini hüvely kivehető. Anyaga: PP, SEBS (maszturbátor), ABS (mini vibráció). Tartozék elem (LR1).

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush M for Men Isabella Mocha

    Az M for Men Isabella puha és rugalmas szájat kínál, amely szélesre tárul az Ön számára. Ez a valósághű simító engedékeny, rugalmas és tele van szenzációs textúrákkal. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzetet ütés közben.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Boners Vibrating Handjob Stroker

    Élvezze a nagyszerű stimulációt ezzel a kézimunka maszturbátorral a Boners kollekcióból. A maszturbátor nyitott kialakítású, ezért minden férfi számára megfelelő. A merevedési zavarban szenvedő férfiak is használhatják ezt a maszturbátort.

    20 790 Ft

    12 690 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Me You Us Dual Power Masturbation Sleeve

    Játékos vagy, és csak a legjobbat akarod a maszturbációból? A jobb kéz egyedül nem képes rá! Szerelje fel ezzel a lélegzetelállító maszturbátorral, amely nagyon praktikus és egyben sokoldalú. A férfiak igényeit szem előtt tartva készült, és igazán izgalmas élményt nyújt. Kellemes textúrájával van ellátva a csodálatos masszázsokhoz, és több vibrációs móddal is rendelkezik, válasszon!

    7 990 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Blush Hot Chocolate Heather Chocolate

    A  Forró Csokoládé Heather puha és rugalmas szájat biztosít, amely arra vár, hogy elnyelje a szárat. Ez a valósághű simító feszes, rugalmas és tele van szenzációs textúrákkal. Többsebességes vibrációs lövedékkel rendelkezik, amely fokozza az érzést kiverés közben.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    A szexi, dús Playboy Playmate és az Instagram-modell @playmateiryna csatlakozik Doc Johnson Zsebpunci termékcsaládjához egy puha, kényelmes kézi simogatóval, amelyet közvetlenül a testéből formáztak. Az élethű ULTRASKYN-nel kézzel h​e​n​d​r​e​r​i​t készített @playmateiryna Pocket Pussy feszes, texturált belsővel rendelkezik, amely tapintásra melegít, és olyan érzést kelt, mint az igazi. Lehet, hogy 8 millió követője van (és egyre növekszik!), de ma este már az Öné.

    12 790 Ft

    7 890 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Az Emily maszturbátor átlátszó ablakkal rendelkezik, mert az élvezet vizuálisan is kifejeződik. Kivehető belső burkolata TPR-ből készült, amely egy nagyon puha és rugalmas anyag, mint a bőr. A péniszét stimuláció veszi körül, még mielőtt elkezdené. Amikor bekapcsolja, az alján lévő csiklandozó nyalogatni kezd, és mély és erőteljes csúcspontig masszíroz.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Malesation Vibro C&B Ring Black

    Pénisz-/herékgyűrű, amelyet úgy terveztek, hogy segítsen elérni a hosszabb ideig tartó és erősebb erekciót csiklócsiklóval. 10 erőteljes vibrációs funkció kivételes stimulációt biztosít.

    19 190 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Amikor csak akarja, dugja be a péniszét mohó szájába! Courtneynek mindig szétnyílik a szép ajka, és kinyújtja a nyelvét, és készen áll arra, hogy szopást adjon neked. Csak csúsztassa be a vibráló golyót, hogy dübörgő izgalmakat éljen át, ahogy a torkába nyomul! Az élethű belépő olyan, mint az igazi, a belsejében lévő bordázott textúra egyedülálló masszázst biztosít, és ahogy mélyedsz, Courtney nyelve stimulálja a makkodat. Ez a kompakt kialakítás csúszásmentes, kényelmes markolattal rendelkezik, így még erőteljes használat közben sem veszíti el az irányítást. Ezzel a nyitott végű kialakítással gyerekjáték a takarítás. Csak vízbázisú vagy szilikon síkosítókkal használja.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Girl Next Door Vibrating Tracey

    Ez a zsebkéslelő szuper puha és valósághű textúrával rendelkezik a belsejében az izgalmas érzésekért. Hosszú élettartamú, valódi tapintású TPE-ből készült, Tracey nyúlékony vaginával és egy nyitott véggel rendelkezik a másik oldalon, hogy minden péniszhosszúsághoz illeszkedjen, vagy a mellékelt egysebességes vibráló golyó behelyezéséhez. Ha szereted a rezgéseket a maszturbáció során, Tracey azért van itt, hogy örömet okozzon neked.

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator with Ball Strap Clear

    Elégítse ki vágyait ezzel a Milker TPE maszturbátorral! A vastag simító puha és rugalmas, így minden száron jól illeszkedik. A gömbszíjjal a helyén tartva kihangosítva is élvezheti!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Doc Johnson Goodhead Vibrating Helping Head Pro Frost

    A Doc Johnson új GoodHead Vibráló Segító Fej Pro egy 3 hüvelykes mini simító és golyós f​e​l​i​s vibrációja, amelyet kifejezetten kézi használatra terveztek, hogy fokozza az érzéseket és az élvezetet fellatio közben. Kívül puha, belül stimuláló masszírozó gyöngyökkel ellátott, ez az egyedi formájú, rugalmas simító az átlátszó, ultrarealisztikus ULTRASKYN-ünkből készült, és a vibrátor pontosan illeszkedik, hogy intenzívebb érzetet biztosítson. Tegye jó fejjel a GoodHead-et ma este!

    11 190 Ft

    6 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    A Krone egy sokkal koncentráltabb stimulációra tervezett maszturbátor. Ez a maszturbátor kis méretű, tökéletes a makk stimulálásához, és virág alakú, tökéletes a pénisz vagy bármely más testrész stimulálásához.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompakt és nagyon könnyen használható maszturbátor Glans Stimulátor a Rebeltől, amely bizsergő rezgéssel és számos lágy ponttal közvetlenül stimulálja a makkot és a frenulumot. A 10 rezgésmód nagy változatosságot biztosít, és a játékon található gombbal is egyszerűen vezérelhető.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Sweet Smile rezgő vibrátor, amely a pénisz csúcsát kényezteti!

    19 190 Ft

    11 990 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Ez az intenzív fej ugrató két erőteljes golyót tartalmaz, amelyek a TPR hüvelyhez vannak rögzítve, hogy teljesen befogja a pénisz hegyét a felejthetetlen ugratásért! Használja egyedül vagy partnere szexuális vágyának fokozására.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Trinity Vibes Dual Vibrating Cock Teaser

    Ajándékozzon igazi kakas ugratást ezzel a Dual Cock Teaserrel! A rugalmas, TPE hüvely bütykös belsővel rendelkezik, amely reagál az erőteljes lövedékre, hogy ugratja és kínozza a szárat! A kettős vibrációs golyók a hüvely mindkét oldalán párhuzamos zsebekbe csúsznak.

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    A Clipex egy férfi maszturbátor olyan férfiaknak, akik nem alkalmazkodnak. Ez a maszturbátor prémium szilikonból készült, ami rugalmassá és szuper kényelmessé teszi.

    23 990 Ft

    14 290 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • The Girl Next Door Vibrating Lisa

    Ez a testsimogató szuper puha és valósághű textúrával rendelkezik belülről az izgalmas érzésekért. Hosszú élettartamú, valódi tapintású TPE-ből készült, Lisa egy nyújtható vaginával és egy nyitott véggel rendelkezik a másik oldalon, hogy minden péniszhosszúságot befogadjon, vagy hogy behelyezze a mellékelt egysebességes vibráló golyót. Ha szereted a vibrációt maszturbációd során, Lisa azért van itt, hogy a kedvében járjon.

    12 790 Ft

    7 190 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Lovebotz Milker TPE Masturbator Clear

    Emelje új szintre az edzéseket ezzel a Milker TPE maszturbátorral! A vastag simító puha és rugalmas, így minden száron jól illeszkedik. Élvezze a bordás belső alagutat a bordák soraival és a göröngyös textúrával, amely minden mozdulattal megragad és simogat!

    19 190 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • Pretty Love Naomi Masturbator with Vibration

    A Prettylove vibráló maszturbátor kupa gyorsan új magasságokba emeli szólójátékát. Bordázott belső ujja és csábító, élethű felépítése szinte pontosan úgy stimulálja a farkat, mint az igazi. Fedezze fel az intenzív rezgéseket, miközben mélyen belül tágul és robban.

    15 990 Ft

    11 090 Ft

    +

    -

    Raktáron

  • CutiePies Hannah's Handful Pussy & Boob Head Stroker

    Fogj egy marék Hannah-t - puha, mégis rugalmas tapintása miatt megkérdőjelezed, hogy ő az igazi! Az egyik végén találod az élethű mellbimbóját, amely sikoltozva várja, hogy megszorítsd, míg a másikon megtapasztalhatod a valósághűen szűk hüvelyi nyílását. A simogató előjátéktól a fő eseményig Hannah mindent megtesz. További bónuszként Hannah egy bónusz golyóval érkezik, amely minden egyes löketnél túlzásba viszi a vibrációt.

    15 990 Ft

    9 590 Ft

    +

    -

    Raktáron

1 - 32 termék, Összesen:41

  1. 1
  2. 2
Kosaram

Helyezze a kosárba az árut, amit meg szeretne vásárolni.